Truman
Elita
- Poruka
- 23.324
E cuda - sanjao sam kako sam u inostranstvu i kako se slikam sa Silvesterom Staloneom?! Pretpostavljam da toga nema u narodnom sanovniku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvele2:Što li lupaš gluposti? Kakvi prošli životi? Ah, da. Zaboravih da je ovo ipak Astrologija. Što li sam ulazio ovde na prvom mestu...
Jedno samo da vam kažem: Ne gubite više vreme na tumačenje snova jer je to bezvezno. Snovi su samo jedan produkt mozga, kao rezultat da je on i noću aktivan. San služi da čoveka drži uspavanim. Svi sanjaju, čak i oni koji kažu da ne sanjaju. Snovi jesu jedna čudna i teško objašnjiva pojava, ali što ih malo ne gledate kao jedan sasvim normalan životni proces, odvija se stalno, normalno je da ga ima svako, e sad kakav je on bio, dal strašan ili smešan... mislim da nema svrhe tumačiti snove!
DjuraMornar:Po tebi je i Nostradamus budala.....
DjuraMornar:hahahhaaaaaaaaaaaaaa...da znas...
Nego reci ti meni Bebo nesto...
pre par noci sanjam nekog tipa....i znate vec za to ,ispricala sam pre.....preksinoc sanjam ponovo.....jako je lep san i sta ti ja znam......lik sam dobro zapamtila....ali danas se kod mene pojavljuje lik .....mislim da ne kazem isti taj iz sna ali taj tip muskarca.....tako smo proveli 3 sata u lepoj prici ( ovo je java znaci....desava se zaista ) on ode a ja zblanuta....sta to sad znaci? ???
DjuraMornar:hahahhaaaaaaaaaaaaaa...da znas...
Nego reci ti meni Bebo nesto...
pre par noci sanjam nekog tipa....i znate vec za to ,ispricala sam pre.....preksinoc sanjam ponovo.....jako je lep san i sta ti ja znam......lik sam dobro zapamtila....ali danas se kod mene pojavljuje lik .....mislim da ne kazem isti taj iz sna ali taj tip muskarca.....tako smo proveli 3 sata u lepoj prici ( ovo je java znaci....desava se zaista ) on ode a ja zblanuta....sta to sad znaci? ???
Smorili sePsihologue:Niko ništa ne sanja..