Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam neki mnogo GLUP san i stvarno sam se uplasila.Interesuje me dali se vaze snovi koji se sanjaju ujutru negde izmedju 8 i 10h?

I tako ja u snu "zalutala" negde, pa kao otisla u neko mesto i ponela neku torbu sa mojim stvarima.i tamo kao slucajno naletin na neke "vidovite babe /zene"i sad te babe kao meni ce da "gledaju" i ja otisla nesto da donesem i kad se vratim moje stvari u tobi sto su bile sve su prljave.I to od krv.Ja se normlano UPASIM ( inace meni zaista muka od krv )pitam ja te babe odakle taj krv i one kazu PA TI SI STAVILA ULOZAK PA SE OD ULOZAK UPRLJALE TE TVOJE STVARI.Ja se naljutim ikako sam stojala pored neki sporet otvorim sporet i sve stvari pocnem da ubacujem i da ih spaljujem .Samo sam dva.-tri stvara odvojila oni su kao bili "cisti" a i rekla sam "skupo sam ih platila pa mi zao da ih spalim.
Ja takve stvari i onako nemam.
I ta baba mi donela jedan papir, na kome je bila karta( ali samo jedan deo) i onda mi rekla ETO VIDIS ODATLE CE TI BITI BUDUCI MUZ , TO SAM TI PROSLI PUT REKLA I SAD TI KAZEM I AKO MI NEVERUJES A I NE ZELIS DA BUDE ODATLE!Rekla mi je ime tog grada al ga nisam zapamtila jedino mi se cini da je to engde u Bosni ;(

San jeste glup i bez veze, cak i ako je neka "poruka" nije mi jasno sta bi trebalo da znaci.Najvise me uplasila ona vatra/plamen i one krvave stvari sto sam spalila.

Ako se neko razume u snove neka mi raztumaci ja pokusala... al opet nista ne kapiram;)

O hvala na informaciji ;) Tako nesto sam i ja procitala u sanovniku, mozda sam bas zbog tog sna danas srela mog "prvog momka"(posle 7 godina,koji je srecno razveden, Bogu hvala kad mene ta sreca preskoci) i mog bivseg momka u istom kaficu al jasam sad i onako SRECNO ZALJUBLJENA;) u treceg ;)))

Evo nešto o značenju sna sa cro sajta..

DEO PRVI No - 1

ABECEDA

Videti je - čeka vas težak posao. Učiti abecedu - steći ćete novo zanimanje. Čitati abecedu - djeca će vam napredovati.

ABORTUS
Oprez! Moguće manje teškoće sa zdravljem ili nesporazumi nastali ogovaranjem vaših bližnjih.

ACETILEN
Acetilensko svetlo ili svetiljka - skoro putovanje.

ADAM I EVA
Videti ih - velika radost. Pričati s njima - ispunjenje vaše velike želje bit će odgodjeno.
Videti samo Evu - pritajeni neprijatelji žele vas osramotiti.

ADRESA
Videti adresu - poseta. Naći adresu - nadajte se nekom poklonu. Listati po adresaru - prinova u obitelji.

ADVOKAT
Videti advokata - očekujte poziv u neko društvo i manje neprilike oko toga. Pričati s advokatom - izdatak novca, neugodnosti i brige.

AGENT
Vidjeti agenta - slijedi vam manji gubitak i neugodnosti. Biti agent - očekuje vas težak posao.

AGONIJA
Biti u agoniji - predznak bolesti u obitelji.

AJVAR
Praviti ga - očekujte goste. Kupovati ga ili jesti - vaše želje vezane uz obitelj teško će se ispuniti.

AKACIJA (bagrem)
Pretkazuje zdravlje i bogatstvo. Rascvjetana - doživet ćete razočaranje. Rascvetana u zimi - ispunit će vam se neka tajna želja.

AKADEMIJA
Postati članom neke akademije - nezadovoljni ste svojim zvanjem ili poslom. Prisustvovati nekom skupu u akademiji - očekujte počasti i pohvale.

AKROBAT
Videti ga - neočekivani dobitak vezan uz posao. Biti akrobat - velike neprilike ostale su iza vas. Izvoditi akrobacije - očekujte poziv iz počasti.

AKUMULATOR
Poboljšanje postojećeg materijalnog stanja; blagostanje.

AKVAMARIN
Videti ga - steći ćete novog prijatelja na poslu. Poklanjati ga - ljubav će vam biti uzvraćena.

ALABASTER
Sreća u ljubavi.

ALAPAČA
Svadjati se s njom - neiskrena vam je osoba kojoj verujete.

ALAT
Videti alat bilo koje vrste (ručni, električni i sl.) - očekujte dobro plaćeni posao.

ALBATROS
Nepoznata osoba doneće vam dobre vesti.

ALBUM
Ako ga prelistavate - očekuje vas susret sa osobom koju ste voljeli u prošlosti. Videti album u tudjim rukama - očekujte posetu osobe koja vam baš nije draga.

ALEJA
U parku - nevjerna vam je bliska osoba. U groblju - neopravdano ste sumnjičavi.

ALGE
Iznenadno putovanje.

ALIBI
Dokazivati ga - očekuje vas sukob s vlastima.

ALIMENTACIJA
Primiti alimentaciju - uspješno ćete riješiti postojeći problem. Plaćati alimentaciju - doživet ćete nešto neugodno.

sanjala sam da zurim sa detetom na avion... prethodno kao moram da se nadjem sa prijateljicom koja inace zivi u francuskoj... ona mi po nekom salje poklon koji je za neku trecu osobu... lepa mindjusa sa brilijantom, ne mogu da se setim da li je jedna samo, ali se secam da sam pomislila da bi trebala da joj javim da i meni uzmi takve jer mi se svidjaju, ali bilo mi je neprijatno da to uradim... dva sata popodne i ja u frci jer sam misljenja da necu stici na avion koji polazi u dva i nesto...

Nisu bitni programi i sanovnici, najcesce je u snovima skriveno mnogo mnogo vise od svih objasnjenja u svim sanovnicima sveta.....
a svoj san moze na pravi nacin da protumaci samo sanjaoc...on sam....

mnogo snovi su prekognitivni...npr. ako sanjate da je pao avion, moze da se desi da padne stvarno sutradan a to vam sanovnik nece reci, vec ce reci avion je simbol za to i to...:)
ili sanjate kako ce vam prijatelj pasti s mosta....moze ladno da znaci da ce pasti, slucajno, ili ce skociti da izvrsi samoubistvo..ili znaci da ce pasti s necega
ako je gradjevinac, mozda sa skele ili merdevina, ili ce se okliznuti i pasti u jendek....
mozda i s kreveta....
ja se uopste ne salim:))))

ja sam sanjala jedan takav san, sa padom, meni nekog bliskog...
samo kazem..
ako sanjate da neko pada s mosta
kazite mu da se kloni mostova sve dok ne padne s kreveta ili se oklizne i padne u neki jarak..
e onda je simbolika sna ispunjena....ispunjen je pad,koji obicno mora da se desi, ali u ublazenom obliku
spasli ste prijatelju zivot:)

a ako se u tom snu nadje osoba,neki spasilac koji ga je izvadio iz vode i kaze "nista mu nije skroz je ok samo se malo nagutao vode", to je dobar znak.....

ako se nesto slicno desi na javi, pojavice se neka druga osoba koja ce izgovoriti istu recenicu..
tako cete saznati da neki snovi jesu prekognitivni...i da samo vi mozete da ih rastumacite...nikakvi sanovnici...
drugo, postoje i karmicki snovi...kad sanjate sebe u proslim zivotima....
obicno su ovakvi : vi gledate sami sebe u nekoj situaciji, u nekom proslom zivotu...kao da gledate film u snu..i znate da ste to vi..nekada prepoznate i dogadjaj ako ste pazili na casovima istorije i ucili gradivo:)

Što li lupaš gluposti? Kakvi prošli životi? Ah, da. Zaboravih da je ovo ipak Astrologija. Što li sam ulazio ovde na prvom mestu...

Jedno samo da vam kažem: Ne gubite više vreme na tumačenje snova jer je to bezvezno. Snovi su samo jedan produkt mozga, kao rezultat da je on i noću aktivan. San služi da čoveka drži uspavanim. Svi sanjaju, čak i oni koji kažu da ne sanjaju. Snovi jesu jedna čudna i teško objašnjiva pojava, ali što ih malo ne gledate kao jedan sasvim normalan životni proces, odvija se stalno, normalno je da ga ima svako, e sad kakav je on bio, dal strašan ili smešan... mislim da nema svrhe tumačiti snove!

cvele2:
Što li lupaš gluposti? Kakvi prošli životi? Ah, da. Zaboravih da je ovo ipak Astrologija. Što li sam ulazio ovde na prvom mestu...

Jedno samo da vam kažem: Ne gubite više vreme na tumačenje snova jer je to bezvezno. Snovi su samo jedan produkt mozga, kao rezultat da je on i noću aktivan. San služi da čoveka drži uspavanim. Svi sanjaju, čak i oni koji kažu da ne sanjaju. Snovi jesu jedna čudna i teško objašnjiva pojava, ali što ih malo ne gledate kao jedan sasvim normalan životni proces, odvija se stalno, normalno je da ga ima svako, e sad kakav je on bio, dal strašan ili smešan... mislim da nema svrhe tumačiti snove!

Ja bre ne kapiram kako ti zivis u tom maleckom univerzumu koji si istrikao oko sebe....meni bi bilo bogami tesno:)))
a vidim i tebi je tesno....ti bi napolje, al ne znas kako:))
a ja bas eto iz nekih razloga necu da ti kazem:)))

hahahhaaaaaaaaaaaaaa...da znas...
Nego reci ti meni Bebo nesto...
pre par noci sanjam nekog tipa....i znate vec za to ,ispricala sam pre.....preksinoc sanjam ponovo.....jako je lep san i sta ti ja znam......lik sam dobro zapamtila....ali danas se kod mene pojavljuje lik .....mislim da ne kazem isti taj iz sna ali taj tip muskarca.....tako smo proveli 3 sata u lepoj prici ( ovo je java znaci....desava se zaista ) on ode a ja zblanuta....sta to sad znaci? ???

Cvele, tebi su snovi cudna i neobjasnjiva pojava jer ne znas nista o njima,
a vidis nama nisu, jer mi znamo nesto o snovima, pa su nam objasnjiva pojava:)))
a ako TI nesto ne znas, to ne znaci da TO ne postoji:)
nisi ti centar univerzuma i ne merimo svi univerzum tvojim arsinima, imamo mi svoje ne brini i umemo da se snadjemo i bez propovednika i naucnika koji zele da nas preobrate u ne znam sta i kazu nam da smo glupi i da se bavimo glupostima...i tako to:)))
ostavite vi nas ti i tebi slicni, da se bavimo nasim glupostima, a ako se vama te gluposti ne svidjaju ne kapiram sto gurate nos u nesto sto vam se ne dopada?
e to nikad necu shvatiti..
mada postoje psiholoska objasnjenja...ali necu sad da budim frojda...spava..u mojoj glavici, umoran je jadnicak:)
aj srecno i tebi sve najbolje cvele:)))

DjuraMornar:
pre par noci sanjam nekog tipa....i znate vec za to ,ispricala sam pre.....preksinoc sanjam ponovo.....jako je lep san i sta ti ja znam......lik sam dobro zapamtila....ali danas se kod mene pojavljuje lik .....mislim da ne kazem isti taj iz sna ali taj tip muskarca.....tako smo proveli 3 sata u lepoj prici ( ovo je java znaci....desava se zaista ) on ode a ja zblanuta....sta to sad znaci? ???

jel ti ostavio br. telefona?:))
i jel rekao da ce te zvati?:)
mozda ce te zvati nocas kad zaspis:))

e ne znam djuro, da sam ja to sanjala, ja bih to verovatno protumacila kao da ce se to stvarno desiti, ili kao da cu nekoga sresti i izgubiti..ili kao da sam vec izgubila, jer je on u snu otisao....
kad god sam sanjala da je neko u snu otisao, ostavio me..tako je i bilo, tu osobu nisam nikad ni srela a ni videla vise u zivotu ako je neko koga poznajem.

ne znam , zavisi od tvog osecaja....ako si imala lep osecaj kad si se probudila, onda je mozda znak da ces sresti nekoga
ako je san bio nocna mora, onda ce te neko ostaviti, ili je to samo tvoj strah od ostavljanja pa se samo tako materijalizuje u snu, strah da ce naici neko koga ces voleti i ostavice te...
san moze da bude i projekcija nasih unutrasnjih desavanja, strahova itd....
a moze da bude i predikcija buducih dogadjaja..
a moze da bude i karmicki san....npr. sresces nekoga s kim imas neku vezu iz proslog zivota:)

DjuraMornar:

jao izvini ja nisam skapirala....pojavio se u javi...
pa mozda je taj tvoj san bio predikcija tog dogadjaja koji se stvarno desio
pa sta je dalje bilo?
da li cete se sresti ponovo>?:)))

Sanjala sam da se UDAJEM! Dosli moji gosti i mi tako cekamo da dodje mladozenja, medjutim njega nema, pa nema..... ;(
Na kraju krajeva javio mladozenja da se predomislio;(
Ne secam se ni ko je bio taj mladozenja.
U tom snu sam se tako slatko ispricala sa mojom tetkom koju inace nikad ne sanjam.
Znali neko sta bi to sve moglo da znaci?

A pre neki dan sam sanjala da imam rak na grudi, da sam kasno to primetila i da mi sad kao nema spasa tako da cu morati da umrem;(

Neznam sto sanjam tako glupe snove, jer niti planiram da se udajem niti imam rak ( bila sam 9.10 kod ginekologa na godisnju kontrolu i sve je uredu)
Znali neko sta bi to moglo da znaci?

Zanimljiva tema. Koliko chesto sanjam, mogao bih da vam napishem memoare. Sanjam po nekoliko razlichitih snova u toku noci, ili pak nastavljam neshto shto sam sanjao prethodnih noci. Sanjam sve i svashta.
Evo shta sam nedavno sanjao. Polazem ja ispit i dobijem 10.
Kad god sam to sanjao, ja sam pao ispit. Prvi put sam to sanjao pre 2 god. Ishod potpuno isti.

zanimljiva tema...nema sta.
Ja sam vise puta sanjala sebe trudnu,ali ovaj san od pre neki dan me je zapanjio... Ulazim ja u bolnicu,svi su nekako smrknuti i u zelenim uniformama. Opet sam trudna i drzim se za stomak,treba da se porodim. Uzasno me boli,placem i porodjaj je krenuo. I konacno agonija je gotova,bebica je izasla napolje. Vidim da sam rodila musko dete i doktor preseca pupcanu vrpcu. Dete je,naravno,krvavo i nose ga negde... Ja sam preplasena i pocinjem da vristim:Viktoreeee(samo da razjasnim,ako ikad budem imala sina tako ce se zvati). Sledeca scena...ja sam i dalje u toj bolnici,sama lutam hodnikom sva krvava i uplakana trazim svoje dete,a poslednja padam iznemogla na zeleni pod,onesvescena...a poslednja rec koju sa izgovorila bila je-Viktor. Stalno razmisljam o tom snu... Psihy,imas li ideju sta bi mogao da znaci?

ja sam sanjala užasan san. Znači nalazim se na groblju, i mučim se da pročitam ime i prezime koje piše.Oko groba stavljam sliku te iste osobe, a slika je jasna da jasnija ne može biti i plačem. I to je to. San je stvarno bio katastrofa, a inače radi se o meni dragoj osobi koja je prošle godine napustila ovaj svijet... Postoji li uopće za ovako nešto objašnjenje?

Back