Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
violette:
ja sanjala da plovim prelepim luksuznim brodom... koja uzivancija, nisam davno imala tako lep san :) a, da, brod je u stvari bio dzinovska cokoladna torta, sa sve shlagom... :lol:
San ti je povezan sa nekim veseljem i radoscu a i pomoc koja ti je potrebna stici ce na vreme.Pored toga resit ces se nekih zdravstvenih problema koji su te smetali.

KOCKARKA:
Sanjati autobus znaci da treba da se potrudite na poslu pa cete doziveti pun uspeh.Ako i sama ucestvujes u putovanju ceka te vazan posao pun neizvesnosti.Sat upozorava da ne zaboravis na svoje obaveze i da bolje koristis svoje vreme .Ako u snu pijes mleko znak je skorog veselja u tvojoj kuci.

Hvala na objašnjenju :D Sve se je ispunilo ;)

Sta znaci kada se u snu zaljubis?
Kako je to lep san bio nocas.....poludela sam kada sam se probudila :OI
Sanjam ja da sam negde....u Italiji mislim....i krecem nazad vozom...upadam u neciji kupe...i tamo je taj mladic iz Hrvatske mislim...toliko je divan i ljubazan i pomaze mi sa stvarima.....a u njegovom je kupeu ko u njegovom stanu...sve njegove stvari i cela jedna soba....Pomaze mi i da izvucem neko mace ispod maice,koje sam cuvala da se ne smrzne...ali nisam taj deo naj sigurnija....znam samo da sam mu rekla "ja inace ne volim macke ,volim pse,ali bilo mi je zao"...blabla...On me odusevljeno gleda i onako mnogo je lep....
Ni sama ne znm kako ali mi smo vec kod mene i tu su svi.......u nekoj kuci koja je predivna ,kao brvnara a unutra svasta.....ja slikam li slikam fotoaparatom......a onda lezem ispod nekog drveta na kome svasta visi...sve neki lampioni igracke.........i slikam ljude koji su tu kako stoje ispod tog drveta a iznad njih su ti visuljci....
Mladic mora da ide nazad a i j moram negde ponovo da idem.U silnoj guzvi zaboravljam da mu dam moj tel....ali ja negde imam zapisan njegov mada mu ne znam ni ime.. On odlazi busom. Malo kasnije odlazim i ja i sedam u bus. Mama me zove da mi kaze da je upravo zvao neki Goran (to je on ) sa cudnim prezimenom ali da se nije javila na tel....gggrrrrrrr.....Ja kazem vozacu busa da stane da kupim nesto.....i pokusava da dodjem do kartice da zovnem tog momka....autobus odlazi,ja uskacem u drugi......itd itd.....jako je tu puno jos bilo detalja.....ali najupecatljivije od svega je upravo taj osecaj koji sam u snu imala....ta zaljubljenost na prvi pogled i osecaj njegove ljubavi prema meni....Ludilo....sranj.....sto se probudi....da je bar bilo jos jedno sat dva....:O(
Sta to znaci?

Djuro ja da znam ja bih ti rastumacila....da ga nisi izgubila u snu, rekla bih da san znaci da uskoro dolazi ta tvoja velika ljubav...ali posto si ga izgubila...
ja mislim da je ovo reakcija tvoje podsvesti...zelis tu ljubav, zelis da se zaljubis i da imas tu veliku ljubav ali nekako uvek kad se zaljubis i nekoga jako zelis tu osobu uvek izgubis odno. obicno ne mozes da imas uopste....to je iz tvog zivota i iskustva...
to je tvoj strah odrazen u snu, strah da ces ponovo doziveti veliku ljubav i izgubiti je, a mislim da te bas taj tvoj strah i koci da ostvaris tu veliku ljubav, jer u silnom strahu da ces ga izgubiti ti podsvesno reagujes u interakcijama s muskarcima na nacin koji ih odbija.....zbog tog silnog truda da ih zadrzis jer se plasis da ih izgubis, ti ih gubis..jer niko ne voli pritisak.....
mislim da ti vrsis pritisak na muske iz straha a njih to odbija....
moras da iskuliras i da se oslobodis tog strah jer ti donosi gubitak...

DjuraMornar:
E sad si me skroz zbunila...Nego sta?

Cek bre, kako kazes zaboravila si da mu das broj...a on posle zvao,a mama se nije javila?:)))

htela sam da kazem da tvoj strah da ces nekoga da izgubis i pre nego sto si ga dobila, oblikuje tvoje ponasanje, pa zracis pritiskom bez obzira na to sto ne nasrces, ne davis i ne juris nikoga,....nisam ni mislila da kazem da nekoga juris i da navaljujes..
samo sam mislila da se mozda ponasas suvise napeto pa time odbijas muskarce...
naravno ja to sve ne znam...ovo je samo moje tumacenje, ne mora da bude tacno...
ja samo probala da protumacim....nemoj da se ljutis:)

Dobro bre, jel taj goran postoji i u stvarnom zivotu ili je to samo neki nepoznati lik iz sna,
to mi nije jasno:)

lIK IZ SNA
mozda je soul mate...
da li si mu zapamtila lik?
ja verujem da svi ti likovi koje sanjamo, a u zivotu ih ne znamo, stvarno negde postoje, bas isti takvi...
da li ti je rekao ime i prezime?:)))
U svakom slucaju ako ga u zivotu sretnes prepoznaces ga, ja verujem da on stvarno postoji:)

Pa u tome i jeste poenta...to je SAN Bebo...Nisam mu dala broj ali posto je tosan on se javlja...!!! Secam se samo da sam se obradovala jer je to znacilo da mu je stalo pase potrudio da dodje do broja...

Da.....samo lik iz sna.....ne poznajem ga...a prezime rekao mami...samo se ja sad ne secam...nisam memorisala...
A za ovo drugo sto si rekla.....nemam razloga da se ljutim...ali jednostavno to nisam ja.Nisam taj lik. ;)

Ali znas sta je upecatljivo...Taj osecaj...zaljubljenosti.....i sad me drzi...To je bilo tako jako....Jer vec sam i zaboravila da to postoji ...bas se dugoooo ni u koga tako nisam zaljubila,pa mi bese tuzno jutros kada sam se probudila i shvatila tu cinjenicu...A jedan je zivot....
Jojj jadni mi...:O(

DjuraMornar:
Ali znas sta je upecatljivo...Taj osecaj...zaljubljenosti.....i sad me drzi...To je bilo tako jako....Jer vec sam i zaboravila da to postoji ...bas se dugoooo ni u koga tako nisam zaljubila,pa mi bese tuzno jutros kada sam se probudila i shvatila tu cinjenicu...A jedan je zivot....
Jojj jadni mi...:O(

Aman doci ce.....jos si mlada, polako...:)
Vratice se...i to u stvarnom zivotu ne u snu:))
Videces:)
Nadji taj broj, prekopaj po fijokama...mozda je neko od zaboravljenih samo trebas da se setis
aj na posao:))))
I ne zove se Goran sigurno......to znam:)
goran mu je pseudonim u snu
u snu se ljudi uvek zovu drugacije nego u stvarnosti:)

DjuraMornar:
Da.....samo lik iz sna.....ne poznajem ga...a prezime rekao mami...samo se ja sad ne secam...nisam memorisala...
A za ovo drugo sto si rekla.....nemam razloga da se ljutim...ali jednostavno to nisam ja.Nisam taj lik. ;)

Ovo je projekcija....ne nisam htela da kazem da si taj "lik",aj nisi me razumela:))
vec sam ti rekla:)
zaboravi to...nisi me razumela
mislila sam na energiju koju zracis,ma kako da se ponasas....
al ko ce mene razumeti:))))

Znam znam....znam da si to mislila....ali npr.....ja sam uvek ( barem do sada ) bila ta koja je odlazila.....a njih moja energija drzala i dalje tu negde ...Prema tome nije to problem...Kamo srece da je to to....Ali bre nikako da mi se desi taj osecaj zaljubljenosti ...ko i u snu...:O) I dosta vise o mojoj zaljubljenosti...pretvorih temu u patetiku a to nije moj stil.

Back