BOZE...... Jell ti dragi McMillane si vidovit tip.... ili.... nesto jos bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..................................newerna_beba:Sanjam prvo bivseg momka u kojeg sam jako zaljubljena kako dolazi sa djevojkom (a nema je trenutno) a ja pocinjem da vristim,placem,trcim negdje ne znam ni sama dje).....
A onda drugi san sanjam kako me majka vrijedja... svakkve rijeci upotrebljava.... a ja placem i bjezim od kuce...
tu se budim...
Cupavka:E, ja sam danima pod uticajem jednog lepog sna, i bas me zanima sta bi mogao da zanci, ako, nesto uopste znaci.
Elem, ja sanjala neku noc nekoliko veeeelikih balona- onih sa korpom, ne znam kako se zovu, kako lete iznad nekog lepog grada, zelenog,... i ja ih gledam, sa neke nevelike udaljenosti, a kao da ih gledam na reazglednici- tako se lepo vide...divni su-zuti, crveni, sareni- ma ocaravajuci...to je sve.
Znam da je san delovao tako realno, da, kad sam posle htela muzu da ga ispricam, pocela sam da opisujem kao da sam to videla stvarno, a ne sanjala, pa sam stala i preispitala secanja, i setila se da je to bio ipak san![]()
newerna_beba:kisha?i opet sam plakala.... a nista lijepo...
McMillan:Ne moguće je da se bilo šta zaključi od ovako šturo navedenog sna
Nemoj mi davati samo delove sna, već ceo san.
Nisam ja babin sanovnik, gde svaka stvar ima "značenje",
To je glupost...
Šta...?saki8050::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jbt
McMillan:Ja ne umem drugačije
Sorry
Ako nema informacija nema ni razjašnjenja
:|

McMillan:I tu se slažem
Ja neću onda ni da pokušavam tamo gde ne mogu da vidim o čemu se radi![]()
A varaš muža, varaš, a?baki 75:Ukrala sam cvece (neko vec ubrao) koje je stajalo ispred ulaza u neku zgradu, nisam odolela a sve sam gledala da li ce me neko opomenuti, s druge strane zgrade vidim jos lepse cvece ono prvo vratim a uzmem ovo drugo...Prosto je stajalo tu i nisam mogla da ne uzmem kad je toliko lepo.
Inace sanjam teske snove, i svi moji snovi imaju poruke...Nekad se jako uplasim...![]()

Znači da ne spavaš dovoljno.mammy:sanjala sam da spavam i da se budim odmorna (sto mi se na javi ne desava) sta znaci to?
McMillan:A varaš muža, varaš, a?
Neću da ovo komentarišem, isuviše je očigledno...
Volela bi (ili već to radiš) da uzimaš ono što je tuđe. Ako si iole romantična, cveće bi trebalo da predstavlja romansu... Štaviše, toliko toga vidiš lepše od onog što imaš, da si neodlučna šta da izabereš...
Kad već, prosto, eto, stoji tu... pred nosom...
Idi sa mužem na neki odmor, sami, sveće, ovo-ono...
Vidi, par stvari...baki 75:u jeeee, provalio si me!
al vidi jednu stvar sam izostavila iz tog sna
uzimam cvece i ulazim u kola koja vozi moj muz...kako to objasnjavas![]()
vidis....ta ti pametnaMcMillan:Znači da ne spavaš dovoljno.