McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Znam.milicaanchy:Au...qq meni!!!Ali da znash,tachno je ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam.milicaanchy:Au...qq meni!!!Ali da znash,tachno je ovo...
Znam.Cupavka:Aaaa, odavno nisam cula nesto ovako optomisticno...hvala ti na ovako lepom tumacenju, i , prilcno tacnom, cini mi se
Kiss

Uh , hvala Miki...pa ne znam ko je taj neko jer ih ili ga vidim zamaglljeno...kao sto ni bebu nisam videla...ali znam da sam je imala...mozda da se ja negde u napred bojim da nekom dam svoje najdragocenije? :?McMillan:Svoje najdragocenije (poverenje) si dala nekome na "čuvanje"...
Taj neko, u snu, ko je on?
Slatke, očigledne laži prikrivaju činjenicu da je moguće (shvataš, dakle nisi sigurna) da je to poverenje izigrano...
Previše se opterećuješ činjenicom da li da veruješ ljudima ili ne... Barem, da li su oni ljudi koji imaju tvoje poverenje zaslužni da ga imaju.
Možda si u pravu
Podsvest je neverovatno jaka stvar
Poz...
Moguće jeDina81:Uh , hvala Miki...pa ne znam ko je taj neko jer ih ili ga vidim zamaglljeno...kao sto ni bebu nisam videla...ali znam da sam je imala...mozda da se ja negde u napred bojim da nekom dam svoje najdragocenije? :?
eee zubi znace smrt..... ili nesto bas bas lose....saki8050:ih da sanjala sam da jednoj do nedavno dobroj drugarici ispao zub,ali mene bolelo...
stvarno sam se ysrala kad' sam se probudila!STRASHNO!!!
Ne moguće je da se bilo šta zaključi od ovako šturo navedenog snanewerna_beba:kisha?i opet sam plakala.... a nista lijepo...
I ovde je stvar prilično jasnasaki8050:ih da sanjala sam da jednoj do nedavno dobroj drugarici ispao zub,ali mene bolelo...
stvarno sam se ysrala kad' sam se probudila!STRASHNO!!!
ZanimljivoNadaliina:Sinoc sam sanjala da mi je neko oteo torbu sa ramena, samnom su kao hodala dva momka meni nepoznata al sam pricala sa njima, da bih kao kasnije vidjela da mi torbe nema i najvise sam zalila za narandzastim novcenikom koji se inace na javi nalazio u toj torbi. Sto to moze znaciti

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jbtMcMillan:I ovde je stvar prilično jasna
Tvoja drugarica je izgubila deo sebe (zub), u stvari, izgubila je prisan deo sebe, tj, tebe (donedavno dobra) a tebe je to zabolelo
Ti si smatrala da si jako dobra sa njom, ali ona je napravila neku grešku, koja je uzrokovala rastajanje ili udaljenje, a tebe je to povredilo.