Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
newerna_beba:
Sanjam prvo bivseg momka u kojeg sam jako zaljubljena kako dolazi sa djevojkom (a nema je trenutno) a ja pocinjem da vristim,placem,trcim negdje ne znam ni sama dje).....
A onda drugi san sanjam kako me majka vrijedja... svakkve rijeci upotrebljava.... a ja placem i bjezim od kuce...
tu se budim...
..................................

Cupavka:
E, ja sam danima pod uticajem jednog lepog sna, i bas me zanima sta bi mogao da zanci, ako, nesto uopste znaci.
Elem, ja sanjala neku noc nekoliko veeeelikih balona- onih sa korpom, ne znam kako se zovu, kako lete iznad nekog lepog grada, zelenog,... i ja ih gledam, sa neke nevelike udaljenosti, a kao da ih gledam na reazglednici- tako se lepo vide...divni su-zuti, crveni, sareni- ma ocaravajuci...to je sve.
Znam da je san delovao tako realno, da, kad sam posle htela muzu da ga ispricam, pocela sam da opisujem kao da sam to videla stvarno, a ne sanjala, pa sam stala i preispitala secanja, i setila se da je to bio ipak san :)

Milan je lepo opisao tvoj san optimistički...Evo to iz mog ugla..

BALON KOJI SE PENJE - gubitak
BALON KOJI PADA - neki planovi vamse neće ostvariti
MNOGO BALONA - čuvaj se lažljivaca
EKSPLOZIJA BALONA - neuspeh ili svađa

McMillan:
Ne moguće je da se bilo šta zaključi od ovako šturo navedenog sna
Nemoj mi davati samo delove sna, već ceo san.
Nisam ja babin sanovnik, gde svaka stvar ima "značenje",
To je glupost...

Mislim Milane da se nismo razumeli...Nećemo ulaziti u dubinu sna već samo simbole
objašnjavati kako si to radio na prošlim stranama..Sviđaju mi se tvoja objašnjenja ali
dovoljno je nekoliko simbola da se objasni suština..

Evo da i ja pitam, sanjala sam noćas kako jedan veliki vučjak napada i grize mog M,a ja sam gledala u prvi mah pošto imam smrtni strah od pasa i živitonja generalno, ali sam ipak odlučila da mu pomognem,pa sam prišla toj psini i počela ga gušiti, ni manje ni više i on je nestao...........

Ne postoji ništa što bi te zaustavilo da pomogneš svom M. u slučaju da je u opasnosti...
Čak ni najdublji strahovi
Ti si jedna veoma hrabra osoba, a ljubav i briga prema M. je ogromna...
Drago mi je što te poznajem.

Ukrala sam cvece (neko vec ubrao) koje je stajalo ispred ulaza u neku zgradu, nisam odolela a sve sam gledala da li ce me neko opomenuti, s druge strane zgrade vidim jos lepse cvece ono prvo vratim a uzmem ovo drugo...Prosto je stajalo tu i nisam mogla da ne uzmem kad je toliko lepo.

Inace sanjam teske snove, i svi moji snovi imaju poruke...Nekad se jako uplasim... :roll:

baki 75:
Ukrala sam cvece (neko vec ubrao) koje je stajalo ispred ulaza u neku zgradu, nisam odolela a sve sam gledala da li ce me neko opomenuti, s druge strane zgrade vidim jos lepse cvece ono prvo vratim a uzmem ovo drugo...Prosto je stajalo tu i nisam mogla da ne uzmem kad je toliko lepo.

Inace sanjam teske snove, i svi moji snovi imaju poruke...Nekad se jako uplasim... :roll:
A varaš muža, varaš, a? :D
Neću da ovo komentarišem, isuviše je očigledno... :lol:
Volela bi (ili već to radiš) da uzimaš ono što je tuđe. Ako si iole romantična, cveće bi trebalo da predstavlja romansu... Štaviše, toliko toga vidiš lepše od onog što imaš, da si neodlučna šta da izabereš...
Kad već, prosto, eto, stoji tu... pred nosom...
:twisted:
Idi sa mužem na neki odmor, sami, sveće, ovo-ono...

ja sam nocas sanjao kako jurim copor majmuna a oni svi skacu unazad... i ne gledaju put a opet se ne udare ni u jedno drvo...
milance, jel imas najnovije RHCP? onu stvar sto je prva na listama? sto se zavrsava kao hendrix?

McMillan:
A varaš muža, varaš, a? :D
Neću da ovo komentarišem, isuviše je očigledno... :lol:
Volela bi (ili već to radiš) da uzimaš ono što je tuđe. Ako si iole romantična, cveće bi trebalo da predstavlja romansu... Štaviše, toliko toga vidiš lepše od onog što imaš, da si neodlučna šta da izabereš...
Kad već, prosto, eto, stoji tu... pred nosom...
:twisted:
Idi sa mužem na neki odmor, sami, sveće, ovo-ono...

u jeeee, provalio si me!
al vidi jednu stvar sam izostavila iz tog sna
uzimam cvece i ulazim u kola koja vozi moj muz...kako to objasnjavas :roll:

baki 75:
u jeeee, provalio si me!
al vidi jednu stvar sam izostavila iz tog sna
uzimam cvece i ulazim u kola koja vozi moj muz...kako to objasnjavas :roll:
Vidi, par stvari...
- Ja ne pokušavam da te ocrnim ako radiš ili želiš nešto;
- Ovo što sam rekao direktno proizilazi iz stvari koje si mi rekla, ako ne želiš da tumačenje bude netačno, onda reci sve, a ne samo deo, pa posle sam te "provalio, jeeeee" :roll:
Konkretno, poslednje što si rekla bi ukazalo na dve mogućnosti, pored onog što sam već rekao... Prva je da želiš da ga prevariš, ili da imaš neku romansu sa strane, ali to ipak ne radiš, jer je on po tvom vaspitanju onaj koji te vodi kroz život;
Druga je da to radiš, ali sve to ti nije bitno, ne ostavljaš ga radi lepe, ali beskorisne stvari (ukras u poređenju sa prevoznim sredstvom)

Back