McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
Da, na tebe sam mislioNatasaNatasa:Hm .. ako si na mene mislio .... da .... ja to i želim ...
Eto... Sve znam, samo ne znam kad ću umreti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, na tebe sam mislioNatasaNatasa:Hm .. ako si na mene mislio .... da .... ja to i želim ...
McMillan:Da, na tebe sam mislio
Eto... Sve znam, samo ne znam kad ću umreti...![]()

NatasaNatasa:Iz tvojih usta Psiho u božije uši ... dosta je više loših dana.
WooW vidovita Zorka. Ti makar znas da cim sanjas "mokre" snove da ce ti se to i desiti.<natural_boy>:Ja u snovima stalno sanjam buducnost.Svaki moj san je do sada imao veze sa onim sto mi se kasnije desilo.Nekada je to bas isto kao sto sam sanjao, a nekada slicno, ali u svakom slucaju potseca na viziju o buducnosti.U svim tumacima snova pise, da su snovi uzrok onoga na sta si neko vreme skoncentrisan,ali ja se nikada ne plasim da gledam horor filmove pred spavanje, jer znam da cu ponovo sanjati buducnost,a ne nesto sto mi se vec desilo.
Ta koja mi se svidja sprecava demonicu da mi da papiric. Ma nema veze. Dobro citas snove.McMillan:Devojčica, drugarica... odluči se.
Ovo je očigledno ljubavni san, iako tako ne izgleda
Demoni obredi i ostala sranja su folklor, ne obraćaj pažnju
Glupo je da ti kažem ono što si i sam na početku rekao - devojka ti se sviđa
Elem, simbolika, 666, loše, zlo (ne obavezno)... hmmm...
Nećeš verovati, ali ta likuša predstavlja tvoje namere... nuđenje... nečeg. Nečeg što ti misliš da je loše
Ona to tebi vraća, ali ti ne priznaješ da je to tako
Onda sam sebi govoriš da jeste (tj, ujedno i njoj)
Ali ona ti ne dozvoljava da budeš takav, jer to ne želi
Oterao si je na kraju...
I ideš dalje za njom. Spreman si za kompromise
Srećno. Smuvaj to, vredi izgleda![]()
Da previse gledas filmove.Lexa:Ja uglavnom sanjam krvave scene koje sam gledala prethodno veče na filmu, samo blago modifikovane manje krvavim, ali podjednako jezivim scenama iz života. Šta bi to moglo da znači? :|
Lexa:Ja uglavnom sanjam krvave scene koje sam gledala prethodno veče na filmu, samo blago modifikovane manje krvavim, ali podjednako jezivim scenama iz života. Šta bi to moglo da znači? :|
Ja ne bih da lupam, alizlajka:Moje ludilo od sna je tako morbidno da je to strasno.
Sanjala sam neku babu koja je umrla pre nekih 5 god.Kao zovu mene da joj izvadim zub da bi ona mogla da umre :shock:
Ja uzela neka klesta i vidim babi polomljen zub fali mu prednja strana a krvi koliko hoces.
Tu se skupio neki narod, zagusljivo ,haos neki. Ja nesto kao pokusavam da izvadim taj zub i probudim se u goloj vodi.Nemam pojma sta sam uradila babi ali tresla sam se kao prut .
Inace moji snovi su svi nekako stvarni {ja ih zovem plasticni] Kao da zivim nekim paralelnim zivotom.I nije mi bas sve jedno![]()
zlajka:Moje ludilo od sna je tako morbidno da je to strasno.
Sanjala sam neku babu koja je umrla pre nekih 5 god.Kao zovu mene da joj izvadim zub da bi ona mogla da umre :shock:
Ja uzela neka klesta i vidim babi polomljen zub fali mu prednja strana a krvi koliko hoces.
Tu se skupio neki narod, zagusljivo ,haos neki. Ja nesto kao pokusavam da izvadim taj zub i probudim se u goloj vodi.Nemam pojma sta sam uradila babi ali tresla sam se kao prut .
Inace moji snovi su svi nekako stvarni {ja ih zovem plasticni] Kao da zivim nekim paralelnim zivotom.I nije mi bas sve jedno![]()
Psihologue:I MENI treba sad tumač--Sanjao sam insekte,paukove,mrave i ostalo...
Hoću, ali ga napiši kako si ga sanjao (radnju), a ne samo štaPsihologue:MiLANE rastumači mi ovo
Ma daj se uozbilji.intra:Sanjam ja da sam otišao kod frizerke, ali ne obične već sa namjerom da me obrije cijelog, ona mlada i zgodna studentkinja i predomislim se ja u zadnji čas shvatajući da je glupo i rekoh de ti meni samo frizuru oko willy-ja i ona sa onim makazama za prorjeđivanje mene ošiša. ???
McMillan:Hoću, ali ga napiši kako si ga sanjao (radnju), a ne samo šta