Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad sanjas bivsu ljubav to znaci da si emotivno vezana za svoje rodjake i da u njima trazis izlaz... to sto si posle sanjala majku me malo buni, jer kad neko sanja majku to znaci da ima jednu stabilnu i ozbiljnu vezu... e, zezam se... izmisljam... dosadno mi... bebo, da nisi jela hamburger posle 12 sinoc? ja u hamburger stavljam samo paradajz, krastavac i vegete dosta...

batka_mija:
kad sanjas bivsu ljubav to znaci da si emotivno vezana za svoje rodjake i da u njima trazis izlaz... to sto si posle sanjala majku me malo buni, jer kad neko sanja majku to znaci da ima jednu stabilnu i ozbiljnu vezu... e, zezam se... izmisljam... dosadno mi... bebo, da nisi jela hamburger posle 12 sinoc? ja u hamburger stavljam samo paradajz, krastavac i vegete dosta...
ne nisam..... nista jela sinoc.... ((;

newerna_beba:
Sanjam prvo bivseg momka u kojeg sam jako zaljubljena kako dolazi sa djevojkom (a nema je trenutno) a ja pocinjem da vristim,placem,trcim negdje ne znam ni sama dje).....
A onda drugi san sanjam kako me majka vrijedja... svakkve rijeci upotrebljava.... a ja placem i bjezim od kuce...
tu se budim...

Mnogo si ga volela i to će trajati još dugo...

pa moras bebo... bar malo... ja sam juce jeo keks i mleko i onda kad sam hteo da uzmem malo ispadne mi keks i prsne mi u oko... ja sam se uplasio malo ali sam se posle setio kako mleko nije opasno i nasmejao sam se samo... ha haha... ali tek posle 10 sekundi mozda ja sam se nasmejao... ha haha...

beba... ja imam jednu specijalnu lepljivu traku... i cim mi srce malo napukne, odma' uzmem malo i kvrc... vratim srce u polozaj i lepljivu traku preko njega,... i ta lepljiva traka stiti to mesto koje je najostljivije... i sama padne kad se poveze srce... i tako...

batka_mija:
beba... ja imam jednu specijalnu lepljivu traku... i cim mi srce malo napukne, odma' uzmem malo i kvrc... vratim srce u polozaj i lepljivu traku preko njega,... i ta lepljiva traka stiti to mesto koje je najostljivije... i sama padne kad se poveze srce... i tako...
boze cime se ti bavis..... :lol:
Eh da i sanjala sam da su me hvatali neki manijaci....

Aj ovo.
Sanjao sam se da sam se setao kroz neki hodnik sa jednom devojcicom koja mi se svidja i ona je pricala o Egipcanskoj religiji. Usli smo u jedna vrata unutra je bila neki hriscanski obred.
Ja i ona smo seli na neku dugacku klupu gde su sedeli jos neki ljudi. Neka likusa je dala toj mojoj drugarici papiric na kome pise 666 666 666 i taako. Ona je taj papiric dala meni ja sam ga bacio. ta likusha je ponovo krenula da meni sad da papiric ali moja drugarica ju je sprecila. Njih dve su krenule da se guraju i moja drugarica je pobegla. Ja sam otrcao za njom.
E da ta likusha je izgledala kao demon. Onako polumrtvo.

Evo i jednog mog sna od pre par meseci:
sanjala sam da sam rodila bebu( koju nisam uspela da vidim u snu), ostavila sam nekom da je chuva dok ja ne zavsim nesto sto sam imala...kad sam se vratila daju mi kutiju uvijenu u ukrasni papir i ja shvatam da je to moja mrtva beba i pochinjem da jecam....???

Dina81:
sanjala sam da sam rodila bebu( koju nisam uspela da vidim u snu), ostavila sam nekom da je chuva dok ja ne zavsim nesto sto sam imala...kad sam se vratila daju mi kutiju uvijenu u ukrasni papir i ja shvatam da je to moja mrtva beba i pochinjem da jecam....???

San ti je sa mogo simbola i na drugom mestu će mo ga nalizirati...

sta na drugom mestu? 'ocemo i mi da cujemo... :)
evo, nano, ja cu ti reci: to znaci da ti treba neko... a kad i nadjes, nisi sigurna pa se premisljas dok sve ne pukne... a posle mislis kako je sve moglo da bude drugacije...
to rade svi vidovnjaci... uvek pricaju nesto sto moze da se upotrebi kod svih...

Vise puta mi se desilo da sanjam kako sedam za sto i predamnom je neka super hrana koju obozavam, i ja taman da uzmem zalogaj i nesto me obavezno probudi.Ali svaki put!
Jel to znaci da sam ujutru gladna ili sta....?
p.s. ne zezam se, stvarno mi se to desava.

Mackic:
Vise puta mi se desilo da sanjam kako sedam za sto i predamnom je neka super hrana koju obozavam, i ja taman da uzmem zalogaj i nesto me obavezno probudi.Ali svaki put!
Jel to znaci da sam ujutru gladna ili sta....?
p.s. ne zezam se, stvarno mi se to desava.

Jedenje hrane - promene
Jedenje kolača - bolest

E, ja sam danima pod uticajem jednog lepog sna, i bas me zanima sta bi mogao da zanci, ako, nesto uopste znaci.
Elem, ja sanjala neku noc nekoliko veeeelikih balona- onih sa korpom, ne znam kako se zovu, kako lete iznad nekog lepog grada, zelenog,... i ja ih gledam, sa neke nevelike udaljenosti, a kao da ih gledam na reazglednici- tako se lepo vide...divni su-zuti, crveni, sareni- ma ocaravajuci...to je sve.
Znam da je san delovao tako realno, da, kad sam posle htela muzu da ga ispricam, pocela sam da opisujem kao da sam to videla stvarno, a ne sanjala, pa sam stala i preispitala secanja, i setila se da je to bio ipak san :)

Che_Anarki:
Aj ovo.
Sanjao sam se da sam se setao kroz neki hodnik sa jednom devojcicom koja mi se svidja i ona je pricala o Egipcanskoj religiji. Usli smo u jedna vrata unutra je bila neki hriscanski obred.
Ja i ona smo seli na neku dugacku klupu gde su sedeli jos neki ljudi. Neka likusa je dala toj mojoj drugarici papiric na kome pise 666 666 666 i taako. Ona je taj papiric dala meni ja sam ga bacio. ta likusha je ponovo krenula da meni sad da papiric ali moja drugarica ju je sprecila. Njih dve su krenule da se guraju i moja drugarica je pobegla. Ja sam otrcao za njom.
E da ta likusha je izgledala kao demon. Onako polumrtvo.
Devojčica, drugarica... odluči se.
Ovo je očigledno ljubavni san, iako tako ne izgleda
Demoni obredi i ostala sranja su folklor, ne obraćaj pažnju
Glupo je da ti kažem ono što si i sam na početku rekao - devojka ti se sviđa
Elem, simbolika, 666, loše, zlo (ne obavezno)... hmmm...
Nećeš verovati, ali ta likuša predstavlja tvoje namere... nuđenje... nečeg. Nečeg što ti misliš da je loše
Ona to tebi vraća, ali ti ne priznaješ da je to tako
Onda sam sebi govoriš da jeste (tj, ujedno i njoj)
Ali ona ti ne dozvoljava da budeš takav, jer to ne želi
Oterao si je na kraju...
I ideš dalje za njom. Spreman si za kompromise
Srećno. Smuvaj to, vredi izgleda ;)

Cupavka:
E, ja sam danima pod uticajem jednog lepog sna, i bas me zanima sta bi mogao da zanci, ako, nesto uopste znaci.
Elem, ja sanjala neku noc nekoliko veeeelikih balona- onih sa korpom, ne znam kako se zovu, kako lete iznad nekog lepog grada, zelenog,... i ja ih gledam, sa neke nevelike udaljenosti, a kao da ih gledam na reazglednici- tako se lepo vide...divni su-zuti, crveni, sareni- ma ocaravajuci...to je sve.
Znam da je san delovao tako realno, da, kad sam posle htela muzu da ga ispricam, pocela sam da opisujem kao da sam to videla stvarno, a ne sanjala, pa sam stala i preispitala secanja, i setila se da je to bio ipak san :)
I tumačenje
Tebi je sve u životu kristalno jasno i uživaš u njemu trenutno
To je divno
Želim da ti se ne promeni nikad.
Kiss :)
II način tumačenja
Imaš priliku da u životu vidiš lepe stvari, koje te očaravaju, ali te ne dotiču. I zadovoljna si svojim životom (gradom) te puštaš da lepe stvari budu samo deo mašte. Ali i to ti je dovoljno. Vidiš da je to nešto lepo iznad tebe i puni te pozitivnom energijom
U svakom slučaju, lep san, lepa stvarnost
Poz

Dina81:
Svoje najdragocenije (poverenje) si dala nekome na "čuvanje"...
Taj neko, u snu, ko je on?
Slatke, očigledne laži prikrivaju činjenicu da je moguće (shvataš, dakle nisi sigurna) da je to poverenje izigrano...
Previše se opterećuješ činjenicom da li da veruješ ljudima ili ne... Barem, da li su oni ljudi koji imaju tvoje poverenje zaslužni da ga imaju.
Možda si u pravu
Podsvest je neverovatno jaka stvar
Poz...

Back