O bože, sanjala sam verovatno najhaotičniji čudovišno zamuljani vrtlog besmislica ikada

Pre svega san nije imao neku konkretnu radnju, prosto se dešavao, jednom danu...bez nekog vremenskog sleda ili logike.
Sećam se isečaka
Sećam se foruma u snu , koji se materijalizovao u vidu nekog instituta. Pre svega nigde u snu nije naznačeno da je to forum - to je meni palo na pamet kasnije, na javi...
Sećam se da sam istovremeno u tom trenu održavala neku vrstu veze sa bar 6,7 muškaraca ali ću naglasiti da je samo jedna bila intimna, odnosno ljubavna...sa sadašmnjim momkom, ostale su sve bile vrlo neobične, platonske ali sve intimne na nekom mentalnom nivou.
Bila su dva muškarca koji su mi konstantno slali kojekakve proročke poruke a jedan od njih je bio Kamael (

mislim da je ovo prvi put da sanjam nekoga sa ovog foruma) koji mi je baš tada poslao neku proročku poruku o opasnostima koji me čekaju. Takođe mi je poručivao da je upoznao nekoga iz moje prošlosti i poručivao mi je da je to dobar čovek, ali da on razume zašto je naš odnos takav je kakav je, pa je vezao neku priču o našim suncima koja guše jedno drugo....
Sećam se i da sam jurila na institu odlučna da Kamaela pitam da mi pogleda jednu sinastriju.
Sećam se da je tu bio i drugi muškarac sa proročkim porukama ali ne znam ko bi sa foruma to bio jer je veza sa ovim bila neobična..njemu sam uradila nešto što mu je pomoglo i sada je bio dosta privržen, obećavao je kojekakvu vernost..i meni je to bilo neobično, nenavikla na takve izlive zahvalnosti..
Sećam se i da sam brzo trčala na institut, što brže da me ne vide i tada mi je zvonio mobilni, zvala je moja drugarica, komšinica koju mnogo volim i govorila mi da je bolesna, da neće stići do grada i molela me da ako sam u gradu dođem na kafu kod nje i da joj obavezno kupim Lisu ili tako nešto ( nisam li mogla sanjati bednije novine)..ja sam brzošapnula da da u slušalicu i spustila...
Brisala sam ogromnim kružnicama neke žvrljarije, stvari, reči..
Trčala sam uz neki vodo toranj i trčeći je kraj mene prošla grupa momaka i devojaka ragbista koji su imali trening...prolazeći čula sam kako hvale što trčim, u zdravom telu zdrav duh...tada sam bila prenesena u neku situaciju gde me neka drugarica terala da vidimo šta je na tavanu, pričajući o nekoj debeloj curi što je tamo zatočena...i to su bile mini mikro kružne stepenice ka nekoj kuli..a na ponekom stepeniku, vrlo često bili su komadi ukusne hrane...i ona je penjući stalno žvakala nešto a ja sam vikala na nju da prestane da jede, da šta me vuče gore u pizdince, ali sam ipak trčala za njom iz osećaja dužnosti...a gore smo našle zaista, na tavanu neko debelo biće koje se zavuklo tamo, prejelo i nije moglo proći od debljine....dala sam joj svoj mobilni da zove pomoć i pobegla...
Sanjala sam noć i svoj okršaj sa nekom drvenom figurom užasno dugom, kljunolikog ,povijenog nosa...pokušavala sam da je povredim štapom a ona nije napadala, samo nije htela da ode...
Ma gluposti bre, idem da učim a ne što sedim ovde i sanjam forume