Evo ajde sad ovaj da napisem od sinoc kolko se secam...
Imao sam vise sna sinoc...
Jedan kratak je onak u kome sam zeleo da odem na neko kampovanje od nekud sam kupio sebi opremu sator sve a i uz to nekakav padbran onaj koji sluzi za skakanje od nekih brda...To nije prvi put da sanjam jer vise puta sam to sanjao kao krenem peske sa tom mobilnom opremom da putujem, nailazim na razne pejzaze ljude a negde ponekad i skocim letim onim svojim padobranom od nekog brda...Ovaj put sam bas hteo da skocim da malo poletim onim mojim padobranom ali nikako nisam mogao da nadjem dovoljno visoko brdo da bih imao zalet da se vinem u visine i to je to taj jedan san...
Drugi je neka jurnjava ali interesantna jurnjava...
Na pocetku sna ako je to uopste pocetak sanjao sam kako sedim sa roditeljima kod dede i babe u kucu i kako je nestala struja bilo je dosadno i pre toga su javili kako godinama nece niko imati struju i mi smo onako pod svecama razmisljali kako da se zabavimo ubijemo vreme i poceli smo da pricmo neke price kako se nekad zivelo...
Ne secam se ko je prvi krenuo da prica pricu ali kako je krenula nejasno samo sam znao da je bila rec o drugom svetskom ratu...Odjednom sam se naso u to vreme kao ja sam neki neki agent koji treba da ubije nekog nacistickog vodju po imenu Jozef Franc

hahah
Interesantno mi je bilo to sto je mesto desavanja bilo slivco kao ovaj moj komsiluk dedina kuca i dalje i sve je nekako izgledalo iz tog vremena ambijent...Taj nacisticki vodja je imao brata blizanca i on verovatno nije znao za njega a brat mu je nekako zavrsio na suprotnoj strani pa je kao bila moja misija da uklonim tog vodju i da ih zamenim da bi kao mogli da udjemo i saznamo njihove dalje planove i strategiju tj za spijuniranje...
Na pocetku mi je kao deda pricao kako je taj lik koga hocu da uklonim veoma dobar da pomaze svima okolo i da nema veze sa nacistima...Bio je ljut i zgrozen time sto zelim da ga ubijem...Ali ja nisam ni pricao zasto ni ti sam pominjao da ustvari ne zelim da ubijem njega vec njegovog brata blizanca kako bih ga zamenili jer je bila tajna

hahahUbacio sam se u njihove redove tamo zadobio njihovo poverenje i ubio tog vodju...Tu je bila neka jurnjava jer su me primetili njegovi telohranitelji i jurili da me ubiju ali mi je u pomoc stigla kao neka jedinica koja je ama bas sve hladnokrvno pobila njegove telohranitelje da bih zataskali svaki trag i mogli da zamenimo ubijenog nacistu njegovim bratom koji treba da ih spijunira...Misija je bila uspesna i na kraju sam ja bio ostavljen da zajedno s njim budem tu kao lazni nacista njegov licni novi telohranitelj i prenosim tajno njihove planove...
Nemam poima sta bih taj san mogo da presavlja...