Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@***Saint***
Močvara... Za mene je prljava voda UVEK bolest...

@DarKGiutaRist88
Jako zanimljivo, ali ovo nisu snovi za tumačenje...
Ovakvi snovi su zapravo komunikacija sa drugim densitetima... Mada nikada pre nisam čuo da energetski vampir uzima oblik gavrana... Životinje uopšte...

@***Saint***
Močvara... Za mene je prljava voda UVEK bolest...

@DarKGiutaRist88
Jako zanimljivo, ali ovo nisu snovi za tumačenje...
Ovakvi snovi su zapravo komunikacija sa drugim densitetima... Mada nikada pre nisam čuo da energetski vampir uzima oblik gavrana... Životinje uopšte...

Verovatno moze, kazu mi da mi je natalna karta katastrofa i da iz nje imam veoma lsu karmu i da kao treba da bezim od okultno, da ne mislim o snovima i dajem im na znacaj ma bilo sta da sanjam i dozivim nadam se da je to lose uradjeno i da je lose protumaceno inace sam u totalnoj katastrofi sledi mi pakao od karme kao u ovom zivotu, tj nailazi skoro a snovi su samo kao nagovestaj p zato kazu da im ne dajem na znacaj i ne mislim o njima...itd
Katastrofaz:cry:
Daj boze da karma i te natalne karte nisu tacne i da ne postoji reinkrenacija inache sam ga nadrljao ako ne moze protiv karme da se izbori covek...

Verovatno moze, kazu mi da mi je natalna karta katastrofa i da iz nje imam veoma lsu karmu i da kao treba da bezim od okultno, da ne mislim o snovima i dajem im na znacaj ma bilo sta da sanjam i dozivim nadam se da je to lose uradjeno i da je lose protumaceno inace sam u totalnoj katastrofi sledi mi pakao od karme kao u ovom zivotu, tj nailazi skoro a snovi su samo kao nagovestaj p zato kazu da im ne dajem na znacaj i ne mislim o njima...itd
Katastrofaz:cry:
Daj boze da karma i te natalne karte nisu tacne i da ne postoji reinkrenacija inache sam ga nadrljao ako ne moze protiv karme da se izbori covek...

Ako ti je Elle radila natalnu, onda je sigurno tačno bar 90%...
Ipak... Ne slažem se da treba zanemariti snove, niti da su svi nagoveštaj paklene karme...

napisah prvo da datum može biti neka vrsta odrednice za san, tj. da može imati značaj, ali da to sa tvojim nije slučaj...
bio sam brzoplet, a i nisam hrišćanin...
evo ispraviću se sad... ima veze itekako, ne znam kako mi to nije palo na pamet... bravo lulnice...

sanjala sam noćas da MI SE JEDE- ŽELJA…

JAJE- ono iz čega se rađa (raste)… RAĐANJE…

i SKUVALA sam jedno- obraditi termički, provariti… OBRADA (misli; podatka; problema; situacije- događaja)…

ali dok sam JELA- prožvakati… jesti plodove rada (obrade)…

osetih da je jedan mali delić zanemarljivo ROVIT- NEDOVOLJNO obrađeno…

ali ipak sam ga POJELA sa zadovoljstvom- PROGUTATI…

JAJE SE SASTOJI OD: ŽUMANCETA (MENTALNOG-MISAO), BELANCETA (ASTRALNOG), I LJUSKE (MATERIJALNOG-FIZIČKOG)

JAVILA SE MISAO (JEDNOM POSAĐENA MISAO NASTAVLJA DA RASTE)… RAZMIŠLJALA SAM, I POČELA DA SPROVODIM U DELO, ALI POKAZUJE SE DA NISAM DOVOLJNO DOBRO SMISLILA… IPAK IDEM DO KRAJA…

pitam: da li je to što nastavljaš sa sprovođenjem delimično razrađene zamisli vrlina ili mana? VRLINA jer se ne predaješ- ne odustaješ lako… ali…
moj ti je savet da DOBRO RAZMISLIŠ pre nego što kreneš u akciju… biće ti lakše, a produkt daleko kvalitetniji...

san takođe može biti vezan i za datum…
alister krouli lepo opisuje kartu lude i rođenje iz jajeta.

Пре неку ноћ сам сањала да ми је нека жена (са мржњом у гласу и погледу), пред пријатељима, рекла да сам била много лоша и зла особа у претходном животу... z:(
Много сам се растужила и све време сам плакала... z:cry:
Нисам могла да поверујем у то! Имала сам утисак да је то рекла из чисте злобе! z:hm:
После сам се нашла у некој Робној кући и проналазила сам предивне хаљине, мајице,... z:)

ovo nije "običan" san...
zašla si u jedan od gornjih slojeva podsvesti... uma zapravo... zato si i bila u robnoj kući...
kada sledeći put budeš sanjala robnu kuću, supermarket ili slično, probaj da pogledaš iza svega što ti se tamo nudi... ispod svih svetlucavih stvarčica...
ispod toga te čeka sloj (podrum) prašine, paučine, insekata... a time je zamaskirana PRAVA STVAR!
pokretne trake, putokazi, hi-fi...

val... voleo bih da si u pravu, ali mislim da se bliži... :(

Poslednja izmena:
Caos! Ja samo da mahnem :)
Ovih dana nista znacajno sanjala nisam da mi ostane u secanju, osim sto sam se pre neki dan probudila jer sam cula moju omiljenu pesmu kroz san (?!).. Dakle i muzika i reci na engleskom, i boja glasa pevacice. :eek:
A onda skapirala da su to ipak komsike iz stana pored, pricaju, zvucna izolacija je ocajna u zgradi.
Jutros sam se probudila nekako naglo kao da sam sanjala nesto strasno, a ne secam se sta. Znam samo da me je tako zaslepelo svetlo sa prozora kad sam otvorila oci, da sam imala neki osecaj zbunjenosti. Uglavnom, snovi mi se zasnivaju na nekim potragama, poterama, da li cu ikad da nadjem nekog/nesto sta trazim, videcemo :)

***Saint***... dešavalo se to i meni... ponekad u snu čujem i muziku koju nikada ranije nisam...
verujem da je to hvatanje frekvencije... isto kao radio aparat...

edit:
zaslepljujuća svetlost sa prozora...
imala si AP...

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas, prozor je na istocnoj strani (ja se opasno vodim logikom ;)) moguce da je samo Sunce uspelo da me probudi.
A i kako tako spontano? Mislim, cudno, ali u jednom momentu sanjam, a u drugom me to probudilo. Sto je jos jace, u svoj toj zbunjenosti osmeh sam imala na licu, kao da se ne znam sta zabavno desilo :lol:

ovo nije "običan" san...
zašla si u jedan od gornjih slojeva podsvesti... uma zapravo... zato si i bila u robnoj kući...
kada sledeći put budeš sanjala robnu kuću, supermarket ili slično, probaj da pogledaš iza svega što ti se tamo nudi... ispod svih svetlucavih stvarčica...
ispod toga te čeka sloj (podrum) prašine, paučine, insekata... a time je zamaskirana PRAVA STVAR!
pokretne trake, putokazi, hi-fi...

Није било прашине, сећам се смеђе боје стола на којој су биле послагане и раширене хаљине (неке су и висиле на офингерима)...
али погледаћу мало боље следећи пут z;)
Да бришем прашину и паучину?

Је ли то добро што сам зашла у горње слојеве подсвести? Шта то значи, јесам ли на добром путу?
А први део сна? z:(

:zpozdrav:

Poslednja izmena:
@Lulnica
Podsvest koristi maske... One su višeslojne...
Maske služe da se podsvest odbrani od svesti...
Ista stvar je i kod programiranja... Samo što tada programi postavljaju Firewall...

Prvi deo sna je projektovao drugi...
Recimo ovako...
SAZNALA SAM DA SAM U PROŠLOM ŽIVOTU BILA LOŠA OSOBA... TO NE MOGU DA PRIHVATIM... SADA ĆE SE MOJA PODSVEST (KOJA MI JE IZREKLA ZAMERKU) ZAMASKIRATI I ODVESTI ME NA MESTO PREPUNO LEPIH STVARI...
Pitanje: "Kako se leči stres- trauma?"
KUPOVINOM...

@***Saint***
Bela ovca...
Zavisi od drugih faktora...
Ovca je nešto čedno, nevino, pogotvo ako uzmemo u obzir i belu boju... ali ne i mnogo pametno...
Belo bez crnog je jednostrano, nesavršeno... neki nedostatak... loš balans...

U nekim slučajevima može biti i predstava čoveka...

Poslednja izmena:

Back