ja sam sanjala da je mrak i da sam krenula sa bratom negde, spuštali smo se par ulica od moje kuće zajedno do grada.
u jednom momentu da li sam se ja nešto naljutila na njega ili šta li je bilo, na jednoj raskrsnici on krene pravo a ja desno.
nekako sam bila glupo raspoložena, jer mislim da se on to nešto kao predomislio i otišao negde drugde a mene ostavio da idem gde hoću, sama.

i tako usput idem ja i osećam se jadno (

) i sretnem druga iz osnovne koga nisam 100god.videla. i on me zove na neku žurku da odemo sad.
i ja kako nemam gde, kažem hajde i mi tako odemo. tamo puno ljudi koje poznajem, zezanje, žurka. jedino se posebno sećam onog žutog svetla,
klasičnog žutog svetla od najobičnije sijalice, tako da je sve nekako tako žuto bilo..
i tako je vreme prolazilo, meni je raspoloženje bilo bolje. najednom dolazi opet onaj drug koji me doveo na žurku i krene nešto da priča, a ja kontam kako liči na mog bivšeg.
završi se razgovor, odem ja kod moje rodjene sestre i krenemo da komentarišemo kako mi drug liči na bivšeg, a ona sve potvrdjuje kao 'da,da i ja sam primetila,mnogo liče'
i tu negde krene san da se završava, poslednje čega se sećam je preturanje po nekom touchscreen telefonu koji se pretvara u svesku i sl.ali to je kod mene uobičajeno
da se predmeti pretvore u nešto sasvim levo čim krenem da više istražujem oko tog nečeg i više da obraćam pažnju.
recimo sanjam pre neki dan kako otvaram fejsbuk i tu naidjem na nešto što me interesuje i pokušavam da otvorim tu stranicu opet, ili se sve magli ili me kao pošalje na neki drugi sajt.
ali večito kad me nešto zainteresuje u snu, obavezno se to pretvori u nešto drugo i onda se nerviram u snu.
ovo je bilo malo podugačko.. sorry

ako ima neko nešto da kaže, slobodno, ja evo čisto da imate šta da radite

a i ja ću sa vama polako, da se ubacim malo u priču o tumačenju snova