Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji jedan san koji sam sanjala davno... možda pre dve godine...
Da lebdim u svemiru pored zvezda koje ne izgledaju kao planete nego kao bove u moru (na koje ja uvek mogu da se oslonim)...
I pre neki dan sam se setila tog sna i bilo mi je interesantno (dok sam se prisećala) kako se nisam bojala ni visine, ni veličine, ni samoće, ni tišine,... ničega! :)
Kao da je to sve normalno!
Pa sam pročitala u sanovniku i piše da je to skoro pa beskrajna sreća :)!

Super.....Samo steta sto ga nisi sanjala posle ovog sna, ustedela bi vreme Adeptusu...

On te vijao po nebu i zelji, a ti u svemiru ..:D:

Sta se cepas, zar nije tako.?...Mi se ubismo da pomognemo drugarici.... krov, ima, nema, macke, strahovi, nepoznati chike.... a, nemamo pojma da je ona beskajno srecna...... medj' zvezdama.......:)

"Jer govorim o snovima, a oni
ceda su mozga dokonoga, sto ih
zacinje tasta uobrazilja."

"Zloguka moja dusa kobno neko
pisanje sluti sto se za sada
jos krije medju zvezdama....."

Ko bi drugi, nego Sekspir,naravno...:zcool:

Dobar dan,sinoć me Valeria uputila ovde za priču o snovima...
I tako,evo mene :)
Neću odmah izlagati san,samo ću reći da sam prošle nedelje imao dva,koja su ostavila jak utisak na mene.
Zbog njih se najviše i javljam,kasnije ću o tome.
To su snovi zbog kojih sam se probudio u sred noći i nisam mogao da spavam do ujutru dok ih ne zapišem.:)
Da li se nekom dešavalo nešto slično?I to sam sanjao forum i forumašenje :D

Dobar dan,sinoć me Valeria uputila ovde za priču o snovima...
I tako,evo mene :)
Neću odmah izlagati san,samo ću reći da sam prošle nedelje imao dva,koja su ostavila jak utisak na mene.
Zbog njih se najviše i javljam,kasnije ću o tome.
To su snovi zbog kojih sam se probudio u sred noći i nisam mogao da spavam do ujutru dok ih ne zapišem.:)
Da li se nekom dešavalo nešto slično?I to sam sanjao forum i forumašenje :D

Naravno...
Piši, jedva čekamo... :)

Naravno...
Piši, jedva čekamo... :)

:)
Pa evo...To je san u kom sa celom familijom komuniciram preko virtuelnih poruka.:)
Svi imamo neke table(čak i moja baka)na kojima kuckama kao na lap-topovima i tako se sporazumevamo...
Kasnije dolaze i pravi forumaši,mi smo kao u nekoj zajednici,nekoj vojsci koja se bori protiv drugih ljudi koji pokušavaju da nas vakcinišu protiv AIDS-a.
Na neki volšeban način uspevamo da ih prevarimo jer smo provalili u njihovom kompjuterskom sistemu uz pomoć koga nam nameću svoj stav i vakcinišu nas da to nije dobro za nas.Smejemo se,radosni u pozadini ide neka pesma kao u onim super-sretnim reklamama i čak sam čuo negde tu reklamu(a možda nije iz reklame,ne znam odakle mi ta pesma)i ja još uvek pokušavam da se setim te pesma,ali ne mogu :D

Ekipi sa Natprirodnih misterija bi bio zanimljiv tvoj san, oni vole teorije zavere, pa i u toj formi :D.
Sve u svemu, zanimljivo!
Snovi nam često donose ideje koje možda svesno ne bi prihvatili... posebno ako su tako živopisni.

Inače, ja sam sinoć sanjala moj kraj...ali umesto klasičnih travnjaka i drveća, sve je bilo ispunjeno neverovatnim bojama, od kojih je preovladavala ljubičasta... fascinantno.
A cveće je bilo izuzetno čudesno.. svuda unaokolo su se šetale mačke, videla sam među njima i moje dve i jednu komšijsku... i bili su očigledno zadovoljne.

Ekipi sa Natprirodnih misterija bi bio zanimljiv tvoj san, oni vole teorije zavere, pa i u toj formi :D.
Sve u svemu, zanimljivo!
Snovi nam često donose ideje koje možda svesno ne bi prihvatili... posebno ako su tako živopisni.

Inače, ja sam sinoć sanjala moj kraj...ali umesto klasičnih travnjaka i drveća, sve je bilo ispunjeno neverovatnim bojama, od kojih je preovladavala ljubičasta... fascinantno.
A cveće je bilo izuzetno čudesno.. svuda unaokolo su se šetale mačke, videla sam među njima i moje dve i jednu komšijsku... i bili su očigledno zadovoljne.

Meni je u mom snu interesantnije od teorije zavere ova "komunikacija"izmedju nas.Nisam imao u glavi to ranije,ali mislim da je san hteo reći da i na druge načine možemo komunicirati...recimo mislima,ili energijom.
Valeria,kako misliš kraj?Mislim da kraj kao kraj ne može biti završetak...

Meni je u mom snu interesantnije od teorije zavere ova "komunikacija"izmedju nas.Nisam imao u glavi to ranije,ali mislim da je san hteo reći da i na druge načine možemo komunicirati...recimo mislima,ili energijom.
Valeria,kako misliš kraj?Mislim da kraj kao kraj ne može biti završetak...

ruski... idi u peršun... :lol:
mislila je na kraj iz kojeg potiče...

Rus, evo Adeptus je odgovorio umesto mene...kraj u smislu - predeo gde živim (živim u šumi, btw). :lol:
Saint, a možda da posetiš stomatologa? Ozbiljno.
Mene je sličan sam upozorio da treba da idem kod čika zube :D.

ma to je pre milion godina bilo ;)
posle toga sam imala lom od iskustva sa zubarima :roll:
sad imam i krunicu na četvorki :confused:
sreća pa sam za krunicu ubola zubarku pa je lepo ispala, ne vidi se razlika izmedju mojih zuba i nje :D

Ti si baš fatalista :zcepanje: .
A sinoć sam sanjala da lutam nekim užasno siromašnim selima...dakle, sve se raspada..tražila sam neki specijalni izvor..
I ta potraga je trajala tokom celog sna..
Nego, bilo mi smešno, ono, razrušeno selo, a na kraju sela kafić, sa Koka Kola tendama :lol: .

Adeptus, pa vidiš da nam dobro ide :mrgreen: .

ja sam sanjala da je mrak i da sam krenula sa bratom negde, spuštali smo se par ulica od moje kuće zajedno do grada.
u jednom momentu da li sam se ja nešto naljutila na njega ili šta li je bilo, na jednoj raskrsnici on krene pravo a ja desno.
nekako sam bila glupo raspoložena, jer mislim da se on to nešto kao predomislio i otišao negde drugde a mene ostavio da idem gde hoću, sama. :(
i tako usput idem ja i osećam se jadno (:lol:) i sretnem druga iz osnovne koga nisam 100god.videla. i on me zove na neku žurku da odemo sad.
i ja kako nemam gde, kažem hajde i mi tako odemo. tamo puno ljudi koje poznajem, zezanje, žurka. jedino se posebno sećam onog žutog svetla,
klasičnog žutog svetla od najobičnije sijalice, tako da je sve nekako tako žuto bilo..
i tako je vreme prolazilo, meni je raspoloženje bilo bolje. najednom dolazi opet onaj drug koji me doveo na žurku i krene nešto da priča, a ja kontam kako liči na mog bivšeg.
završi se razgovor, odem ja kod moje rodjene sestre i krenemo da komentarišemo kako mi drug liči na bivšeg, a ona sve potvrdjuje kao 'da,da i ja sam primetila,mnogo liče'
i tu negde krene san da se završava, poslednje čega se sećam je preturanje po nekom touchscreen telefonu koji se pretvara u svesku i sl.ali to je kod mene uobičajeno
da se predmeti pretvore u nešto sasvim levo čim krenem da više istražujem oko tog nečeg i više da obraćam pažnju.

recimo sanjam pre neki dan kako otvaram fejsbuk i tu naidjem na nešto što me interesuje i pokušavam da otvorim tu stranicu opet, ili se sve magli ili me kao pošalje na neki drugi sajt.
ali večito kad me nešto zainteresuje u snu, obavezno se to pretvori u nešto drugo i onda se nerviram u snu. :confused:

ovo je bilo malo podugačko.. sorry :)
ako ima neko nešto da kaže, slobodno, ja evo čisto da imate šta da radite :D
a i ja ću sa vama polako, da se ubacim malo u priču o tumačenju snova :)

Super.....Samo steta sto ga nisi sanjala posle ovog sna, ustedela bi vreme Adeptusu...

On te vijao po nebu i zelji, a ti u svemiru ..:D:

:dontunderstand:

Sta se cepas, zar nije tako.?...Mi se ubismo da pomognemo drugarici.... krov, ima, nema, macke, strahovi, nepoznati chike.... a, nemamo pojma da je ona beskajno srecna...... medj' zvezdama.......:)

"Jer govorim o snovima, a oni
ceda su mozga dokonoga, sto ih
zacinje tasta uobrazilja."

"Zloguka moja dusa kobno neko
pisanje sluti sto se za sada
jos krije medju zvezdama....."

Ko bi drugi, nego Sekspir,naravno...:zcool:

Snovi su ostavljeni adeptusu da ih tumači, žao mi je ako se neko "ubacio" i "ubio se" tumačeći iste... z:(

A što se stihova tiče, draži su mi Njegoševi! Originalniji su (i istinitiji!) z;)

Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda.

Ko razume stihove shvatiće zašto nam se prepliću ružni i lepi snovi! :zpozdrav:

Poslednja izmena:

Back