***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Brat sanjao kako je neki superheroj/vanzemaljac i ide okolo i pipka ovce koje su bile krem/zuckaste pa ih on pipne i postanu bele. Bez zezanja, ozbiljna sam iako umirem od smeha dok ovo kucam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Brat sanjao kako je neki superheroj/vanzemaljac i ide okolo i pipka ovce koje su bile krem/zuckaste pa ih on pipne i postanu bele. Bez zezanja, ozbiljna sam iako umirem od smeha dok ovo kucam![]()

@Lulnica
To je subjektivna stvar... Ja vrlo rado zalazim...
Na taj način možeš upoznati svoju pravu prirodu, što zna biti bolno... Ili naleteti na neki od programa, koji su veštački usađeni...

Каквих програма?
)...biti VANZEMALJAC (superheroj)- ne uklapati se... biti drugačiji... biti iznad drugih... inteligentniji i sposobniji od drugih... gledati sa visine...
OVCA- drugi... većina...
DODIRIVATI (pipkati)- uspostavljati kontakt...
BELA boja- bog... muški princip... aktivno... svetlost... znanje...
IZBELETI- pokazujem vam šta znam...
Brat sanjao kako je neki superheroj/vanzemaljac i ide okolo i pipka ovce koje su bile krem/zuckaste pa ih on pipne i postanu bele. Bez zezanja, ozbiljna sam iako umirem od smeha dok ovo kucam![]()
ČARDAK- KUĆA... ako je telo hram (kuća- građevina), onda je krov GLAVA...
BEZ KROVA (urušen krov)- obično bolest psihičke prirode, ili fizičke vezane za glavu...
čardak nije tvoj, dakle nije ni tvoja bolest...
to je neko koga smatraš uzvišenim, velikim (u nekom smislu- ne mora fizičkom), možda čak nedostižnim...
ZAŠTO SI BEŽALA OD MAČAKA? OSEĆANJE?
Sinoć sam sanjala da sam bila u poseti nekom ko živi na čadarku i nema krov...
Pitala sam tu osobu "Kako se ne bojiš i gde se sakriješ kada pada kiša i sneg, kada duva vetar?"...
Onda je došao još neko sa dve mačke od kojim sam bežala jer su se motale oko mene ...
Pa navodno u posetu, a mačke su kao malo izdeformisane, crne i mršave (kao u nekom crtaću)...
Zato sam ih se valjda i bojala (plus što su išle za mnom)...
Ne znam zašto dve - valjda je to onaj princip, da je to gospodski!![]()

Strah,da, bolest, ne verujem.Znači moj san prikazuje strah zbog nečije bolesti (koja je bila, jeste ili će biti) ili nešto drugo?
strah ili neprijatnost, u najmanju ruku...
mada mi nije baš potpuno jasno...
zašto dolazi treća osoba, zašto mačke, i zašto baš dve...
možeš li opisati bolje tu treću osobu? mačke?

Dva straha, dva pitanja..
Dve crne, mrsave,deformisane..... i Zle !.. kao..iz Maze i Lunje..
![]()
takve samo što su bile manje!Jesi li videla tog nekog, koga si to pitala? Ako nisi videla tu osobu, onda se, najverovatnije, ovaj san odnosi na tebe.
Govori o tvojim strahovima vezanim za buducnosti, i neke buduce dogadjaje...Ti nemas definisan stav o nekom pitanju, o nekoj osobi....Osecas da nisi ni na nebu ni na zemlji....Strah od macaka se moze tumaciti i kao strah da ne budes izigrana, prevarena od strane nekog,...hm....strah, bojazan, da ne izgubis glavu, sebe.
Najverovatnije je ovaj san povezan sa tvojom emotivnom,ljubavnom, vezom.

!Strah,da, bolest, ne verujem.