Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, MPMcB, ali tek neznatno. Nejasan osećaj da sanjaš, ne kristalna lucidnost.

Šta da vam kažem, juče sam sanjala da sam ostala bez noge :roll: . I ništa se ja ne uzbuđujem oko toga, ladno nameštam protezu i pitam se koliko dugačku suknju da obučem, da izgledma zgodno, a da se ne vidi da mi je noga veštačka :eek: . Kakav san, a?

Jeste, MPMcB, ali tek neznatno. Nejasan osećaj da sanjaš, ne kristalna lucidnost.

Šta da vam kažem, juče sam sanjala da sam ostala bez noge :roll: . I ništa se ja ne uzbuđujem oko toga, ladno nameštam protezu i pitam se koliko dugačku suknju da obučem, da izgledma zgodno, a da se ne vidi da mi je noga veštačka :eek: . Kakav san, a?

To samo govori koliko ti je duhovno bitnije od materijalnog... Ne?

Nadam se :).
Al ne mogu da verujem kako sam skroz bila opuštena povodom toga :lol: .

Pa bolje što je tako... :)
Noge jesu veza sa materijanim...
A takođe predstavljaju i prethodne živote... Na osnovu oblika nogu mogu se utvrditi neke osnovne karakteristike o inkarnaciji osobe...
E sad... Ako te ne pogađa gubitak noge, to može značiti i oslobađanje od "loše karme"...
Možda i nisam u pravu... To je samo moje mišljenje...

Pa bolje što je tako...
Noge jesu veza sa materijanim...
A takođe predstavljaju i prethodne živote... Na osnovu oblika nogu mogu se utvrditi neke osnovne karakteristike o inkarnaciji osobe...
E sad... Ako te ne pogađa gubitak noge, to može značiti i oslobađanje od "loše karme"...
Možda i nisam u pravu... To je samo moje mišljenje...

Ako su krive, el to loša karma? (šalim se :lol: )
Šalu na stranu...mislim da je tačno ono "odvajanje" od materijalnog...u zadnje vreme me je sve manje briga za materiju..

e a imam pitanje. kako tumačite san koji mi se pre oko godinu ipo ili možda i više, desio.
sećam ga se savršeno jasno i danas..

ja bežim sa nekog mesta, nešto kao osećaj da bežim sa mesta zločina da me ne bi povezali sa istim ili tako nešto.
i nastavljam da bežim trčeći mojom ulicom. odjednom stajem a ni sama ne znam zašto sam stala.
pogledam dole i vidim zmiju ispred mene. pre nego što sam uopšte stigla da reagujem zmija mi se obmota oko nogu
i nastavlja da mi se penje uz telo. pokušavam da je skinem sa sebe kad me ona ugrize dva puta za ruke, taman toliko
da sam osetila bol i u snu i kad sam se probudila me je bolelo to mesto. :(

e a imam pitanje. kako tumačite san koji mi se pre oko godinu ipo ili možda i više, desio.
sećam ga se savršeno jasno i danas..

ja bežim sa nekog mesta, nešto kao osećaj da bežim sa mesta zločina da me ne bi povezali sa istim ili tako nešto.
i nastavljam da bežim trčeći mojom ulicom. odjednom stajem a ni sama ne znam zašto sam stala.
pogledam dole i vidim zmiju ispred mene. pre nego što sam uopšte stigla da reagujem zmija mi se obmota oko nogu
i nastavlja da mi se penje uz telo. pokušavam da je skinem sa sebe kad me ona ugrize dva puta za ruke, taman toliko
da sam osetila bol i u snu i kad sam se probudila me je bolelo to mesto. :(

Pa kažem ti da su zmije čuvari... :neutral:

Pa kažem ti da su zmije čuvari... :neutral:

e pa nije ;)

prosto narodski protumačeno san je značio da će neko da me ujede za srce.
i sutradan se i ostvario san, saznala sam nešto što me baš zabolelo. :(
a kažu da je zmija neko ko ti misli loše, neprijatelj, ili prepreka.
i ako je u snu ubiješ da ćeš uspešno da se otarasiš neprijatelja ili prepreke.
bar tako moja baba kaže. :)

e pa nije ;)

prosto narodski protumačeno san je značio da će neko da me ujede za srce.
i sutradan se i ostvario san, saznala sam nešto što me baš zabolelo. :(
a kažu da je zmija neko ko ti misli loše, neprijatelj, ili prepreka.
i ako je u snu ubiješ da ćeš uspešno da se otarasiš neprijatelja ili prepreke.
bar tako moja baba kaže. :)

A šta sam ja rekao? :neutral:

Pa očigledno si svesna prisutnosti...
U mojim snovima zmije su (pored onoga što u osnovi jesu) bolest...
Često mi se i obraćaju... Npr... "Sreli smo se već, zar se ne sećaš?" ovo je izgovoreno onako podrugljivo...
Nekada uzimaju ljudsko obličje...
Je l ti to poznato? Seti se...

:lol:
Ako su debele (u predelu listova).
..ybg, onda je neko bio fudbaler ...:lol:

Pa očigledno si svesna prisutnosti...
U mojim snovima zmije su (pored onoga što u osnovi jesu) bolest...
Često mi se i obraćaju... Npr... "Sreli smo se već, zar se ne sećaš?" ovo je izgovoreno onako podrugljivo...
Nekada uzimaju ljudsko obličje...
Je l ti to poznato? Seti se...

....opasnost., zlo......nesto sto ne valja..

Dobar jutar..:)

Back