***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
koji god da izraz preferirate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ovo bilo bar malo lucidno?... pitam je da li mogu da dobijem jednu.. "ne može", uzvraća, i okreće leđa ...
Pitam se gde ću nabaviti zalihe vode...
Eto, jezivo.
Ma jok... Reptili su čuvari uma...
Jeste, MPMcB, ali tek neznatno. Nejasan osećaj da sanjaš, ne kristalna lucidnost.
Šta da vam kažem, juče sam sanjala da sam ostala bez noge. I ništa se ja ne uzbuđujem oko toga, ladno nameštam protezu i pitam se koliko dugačku suknju da obučem, da izgledma zgodno, a da se ne vidi da mi je noga veštačka
. Kakav san, a?
Nadam se.
Al ne mogu da verujem kako sam skroz bila opuštena povodom toga.
Pa bolje što je tako...
Noge jesu veza sa materijanim...
A takođe predstavljaju i prethodne živote... Na osnovu oblika nogu mogu se utvrditi neke osnovne karakteristike o inkarnaciji osobe...
E sad... Ako te ne pogađa gubitak noge, to može značiti i oslobađanje od "loše karme"...
Možda i nisam u pravu... To je samo moje mišljenje...
Ako su krive, el to loša karma? (šalim se)
Šalu na stranu...mislim da je tačno ono "odvajanje" od materijalnog...u zadnje vreme me je sve manje briga za materiju..
Ja jednostavno ne znam kako da govorim o svojim snovima a kamo li da pišem
e a imam pitanje. kako tumačite san koji mi se pre oko godinu ipo ili možda i više, desio.
sećam ga se savršeno jasno i danas..
ja bežim sa nekog mesta, nešto kao osećaj da bežim sa mesta zločina da me ne bi povezali sa istim ili tako nešto.
i nastavljam da bežim trčeći mojom ulicom. odjednom stajem a ni sama ne znam zašto sam stala.
pogledam dole i vidim zmiju ispred mene. pre nego što sam uopšte stigla da reagujem zmija mi se obmota oko nogu
i nastavlja da mi se penje uz telo. pokušavam da je skinem sa sebe kad me ona ugrize dva puta za ruke, taman toliko
da sam osetila bol i u snu i kad sam se probudila me je bolelo to mesto.![]()
Pa kažem ti da su zmije čuvari...![]()
e pa nije
prosto narodski protumačeno san je značio da će neko da me ujede za srce.
i sutradan se i ostvario san, saznala sam nešto što me baš zabolelo.
a kažu da je zmija neko ko ti misli loše, neprijatelj, ili prepreka.
i ako je u snu ubiješ da ćeš uspešno da se otarasiš neprijatelja ili prepreke.
bar tako moja baba kaže.![]()
A šta sam ja rekao?![]()
da je čuvar?
I... Da se nalaziš u "zatvoru"... Je l bi ti čuvar (tamničar) bio prijatelj ili prepreka (prepreka do slobode)?
..ybg, onda je neko bio fudbaler ...
Ako su debele (u predelu listova).
Pa očigledno si svesna prisutnosti...
U mojim snovima zmije su (pored onoga što u osnovi jesu) bolest...
Često mi se i obraćaju... Npr... "Sreli smo se već, zar se ne sećaš?" ovo je izgovoreno onako podrugljivo...
Nekada uzimaju ljudsko obličje...
Je l ti to poznato? Seti se...