Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja samo da napišem šta sam sanjala dok mi nije riknuo internet :)

sanjala sam neku zgradu sa puno stepenica, puno hodnika, soba.. kako se šunjam tu okolo.
i na kraju sam shvatila zašto se šunjam. jer sam zapravo bombaš, postavljam bombu u nekom delu te zgrade
zašto? nemam pojma, samo se sećam da nisam stigla da pobegnem pre nego što explodira bomba pa sam se sakrila ispod kreveta (?!) :lol:
a da, i neki pas me napao pre toga, nisam bila uplašena iako me zgrabio za ruku i krvi je bilo. ni strah ni bol osetila nisam. više mi je bilo
kao da se igram sa njim nego li da me on grize. i to je bio doberman.

***Saint***... Ovo su za mene najzanimljiviji snovi... Sanjala si hotel (dvorac), koji predstavlja mapu uma...

Da, i meni liči na mapu uma...možda želi da se reši neke svoje koncepcije (postavljanje bombe)?

Sinoć sam sanjala horor san... bila sam kao posmatrač života jedne žene, meleskinje, koji je bio užasan... na kraju je i u bolnici završila, ali njene rane nisu bile najstrašnije, strašan je bio njen pogled, prazan, uperen nagore, sa razmazanom šminkom :sad2: .

Ja sam jednom sanjala da je eksplodirala neka bomba,bilo je mnogo ljudi oko mene,a izgledalo je kao da je u stvarnosti eksplodirala.Mislim da su svi ljudi oko mene pomrli,i kad je eksplodirala nastala je neka belina,sve belo,a inace,mene nije ubila,tacno je do mene 'stala',a sve oko mene je bilo sruseno.......Bas sam se bila uplasila tada : /

purplechick... ja volim kada se snovi pričaju ovako...
npr... sanjam da stojim na sred ulice... hladno je i maglovito... ljudi koji prolazi pored mene, kao da me ne primećuju... to me plaši...

ovako, mogu zaključiti samo sledeće...
osoba si koja sve zadržava u sebi... ne želiš opterećivati druge, a isto toliko se i plašiš otpuštanja emocija... zbog toga mnogima izgledaš uobraženo, a ustvari si stidljiva, što se i vidi po izboru avatara... to je tvoj način zaštite od povređivanja- a grešiš...

Da, i meni liči na mapu uma...možda želi da se reši neke svoje koncepcije (postavljanje bombe)?

Sinoć sam sanjala horor san... bila sam kao posmatrač života jedne žene, meleskinje, koji je bio užasan... na kraju je i u bolnici završila, ali njene rane nisu bile najstrašnije, strašan je bio njen pogled, prazan, uperen nagore, sa razmazanom šminkom :sad2: .

moguće... komplikovano je...

Sanjala sam jutros da sam sa 2 drugarice u stanu i da se krijemo od nekoga ko lupa na vrata....
I posle toga izlazim napolje,zakljucim da je lupnjava dolazila od rusenja supermarketa koji se nalazi u mom rodnom gradu(a desavanja u stanu nisu bila tamo,to sam nekako znala)
i krenem niz ulicu i vidim lika u sarenoj jakni(tacno sam zapamtila boje i saru) kako me prati,zastane kad ja zastanem,kao tegli se pored nekog auta
i ja krenem sve brze da hodam.....
...i probudim se tu.
Retko se secam snova,al' ovaj mi je bas bas ostao upecatljiv,sve se kristalno jasno desavalo.

Da li neko moze da mi objasni,bar u nacelu,sta bi to moglo da znaci...... ?

Alex... supermarket je kreacija koju podsvest često koristi da zamaskira "ono pravo"...
ti si tu barikadu srušila... obrati pažnju kada sledeći put budeš sanjala supermarket ili tržni centar...

Alex... supermarket je kreacija koju podsvest često koristi da zamaskira "ono pravo"...
ti si tu barikadu srušila... obrati pažnju kada sledeći put budeš sanjala supermarket ili tržni centar...

:think: aj' bas obraticu paznju.
Inace,koliko se secam snova,skoro uvek se desavaju negde napolju
znaci neki otvoreni prostor
i obicno padam ili me neko juri
ili srecem duhove.... :confused:
i nista se ne rusi.
Ovaj san je jedan od redjih gde sam bila sa ljudima.

purplechick... ja volim kada se snovi pričaju ovako...
npr... sanjam da stojim na sred ulice... hladno je i maglovito... ljudi koji prolazi pored mene, kao da me ne primećuju... to me plaši...

ovako, mogu zaključiti samo sledeće...
osoba si koja sve zadržava u sebi... ne želiš opterećivati druge, a isto toliko se i plašiš otpuštanja emocija... zbog toga mnogima izgledaš uobraženo, a ustvari si stidljiva, što se i vidi po izboru avatara... to je tvoj način zaštite od povređivanja- a grešiš...

Svaka cast,stvarno je tacno da sve moje emocije zadrzavam za sebe.....a avatar mi je onako,mistican,a to volim,pa sam ga zato izabrala.A i zenstven,nezan istovremeno.....
A isto se secam jednog sna ,kao ,mene juri Smrt.Ja bezim,i krijem se u kupatilo,ali kad sam pokusala da zatvorim vrata,nisam mogla jer je bilo suplje izmedju zida i vrata......Posle se moja neka drugarica(ako se dobro secam)sakrila ispod lavaboa,a ja u kadu......gde me je naravno Smrt videla i kosom me bukvalno presekla,ubila,ali sam ja to viedela kao da u tom trenutku ja snimam tu scenu,izdignuta(negde sam citala da niko ne moze da sanja smrt,a da bude kao on u svojoj kozi,nego bas ovako kako sam ja to sanjala)ali kasnije znam da su svi oni koje je Smrt ubila postali njegovi robovi(bio je dosta uzasan prizor ,mrak,meso po podu,visi na zidovima).....E sad ja ne znam da li sam ja to mozda sanjala zbog horor filmova,mada mislim da tada nisam gledala ni jedan,ili ima neko dublje znacenje...
Ps.Dobra pesma :)

Svaka cast,stvarno je tacno da sve moje emocije zadrzavam za sebe.....a avatar mi je onako,mistican,a to volim,pa sam ga zato izabrala.A i zenstven,nezan istovremeno.....
A isto se secam jednog sna ,kao ,mene juri Smrt.Ja bezim,i krijem se u kupatilo,ali kad sam pokusala da zatvorim vrata,nisam mogla jer je bilo suplje izmedju zida i vrata......Posle se moja neka drugarica(ako se dobro secam)sakrila ispod lavaboa,a ja u kadu......gde me je naravno Smrt videla i kosom me bukvalno presekla,ubila,ali sam ja to viedela kao da u tom trenutku ja snimam tu scenu,izdignuta(negde sam citala da niko ne moze da sanja smrt,a da bude kao on u svojoj kozi,nego bas ovako kako sam ja to sanjala)ali kasnije znam da su svi oni koje je Smrt ubila postali njegovi robovi(bio je dosta uzasan prizor ,mrak,meso po podu,visi na zidovima).....E sad ja ne znam da li sam ja to mozda sanjala zbog horor filmova,mada mislim da tada nisam gledala ni jedan,ili ima neko dublje znacenje...

Ps.Dobra pesma :)

to je tačno... smrt se ne može zamisliti iz prvog lica, jer zapravo ne znamo kako bi to izgledalo...
čak i ako bi pokušali, ta predstava bi verovatno bila pogrešna...

Jednom sam sanjala smrt i menjala je lica... ali, lovila sam je danima u snu :lol: .. (lucidni snovi).. mislila sam da ću da se ugušim.. ostatak je previše morbidan da bi se pričao, ali u svakom slučaju, ostala sam na nogama na zemlji :lol: .

Nego, sinoć...tj. već danima imam ružne snove.. sinoć sam sanjala nerede, građanski rat... evo, samo mali isečak..
Hodam ulicama Beograda... milicija pokušava da obuzda pomahnitali narod koji grabi sve što može da zgrabi... ljudi nisu besni, nego su očajni i gladni..gledam kako vetar nosi smeće oko mene, stvarajući još veći haos... prolazim pored jedne bake, sklanja svoje divne breskve od ljudi... pitam je da li mogu da dobijem jednu.. "ne može", uzvraća, i okreće leđa ...
Pitam se gde ću nabaviti zalihe vode...
Eto, jezivo.

Ja se secam dela sna od nocas:
u Kraljevu sam(ne znam kako sam znala da je to bas Kraljevo) i neki haos je na ulicama.
Malo malo pa neki projektil proleti iznad moje glave,a ja se sagnem da me ne zakaci.
Onda se odjednom nadjem u stanu jedne grkinje i gledam njene cipele
i uzimam par crvenih sa visokom stiklom da bih ih obula
a onda sam za njenim kompom na krstarici :lol:
Sve su se tako smenjivali dogadjaji na blic,nije tekao san ravnomerno.

Jednom sam sanjala smrt i menjala je lica... ali, lovila sam je danima u snu :lol: .. (lucidni snovi).. mislila sam da ću da se ugušim.. ostatak je previše morbidan da bi se pričao, ali u svakom slučaju, ostala sam na nogama na zemlji :lol: .

Nego, sinoć...tj. već danima imam ružne snove.. sinoć sam sanjala nerede, građanski rat... evo, samo mali isečak..
Hodam ulicama Beograda... milicija pokušava da obuzda pomahnitali narod koji grabi sve što može da zgrabi... ljudi nisu besni, nego su očajni i gladni..gledam kako vetar nosi smeće oko mene, stvarajući još veći haos... prolazim pored jedne bake, sklanja svoje divne breskve od ljudi... pitam je da li mogu da dobijem jednu.. "ne može", uzvraća, i okreće leđa ...
Pitam se gde ću nabaviti zalihe vode...
Eto, jezivo.

Ja već danima imam osećaj da će se to i dogoditi...
Neredi u Tunisu, Egiptu i ostalim zemljama su dirigovani od strane elite, i plašim se da će se proširiti i na evropu...
A posle nereda nam sledi nešto još gore...

Ja se secam dela sna od nocas:
u Kraljevu sam(ne znam kako sam znala da je to bas Kraljevo) i neki haos je na ulicama.
Malo malo pa neki projektil proleti iznad moje glave,a ja se sagnem da me ne zakaci.
Onda se odjednom nadjem u stanu jedne grkinje i gledam njene cipele
i uzimam par crvenih sa visokom stiklom da bih ih obula
a onda sam za njenim kompom na krstarici :lol:
Sve su se tako smenjivali dogadjaji na blic,nije tekao san ravnomerno.

Možda će neredi krenuti baš iz Kraljeva... Možda je zemljotres u Kraljevu bio posledica velikog nezadovoljstva... A možda i neki spoljni faktor, koji će biti pokretač...

ja sam noćas sanjala da letim sa ocem za francusku. šta ću tamo-veze nemam.
a šta sam radila tamo je još smešnije. jurila sam mačke, htela sam neku da nosim da čuvam u stanu kući.
i sve su bile nekako čudne. čak i neko stvorenje izmedju mačke i malog psa, kao neki mutant :confused:
bela mačka sa mačetom, prvo se ona pretvorila u zmiju a zatim i mače. a ja htela da nosim mače kući, i eto, postade zmija i pobeže :(

ja sam noćas sanjala da letim sa ocem za francusku. šta ću tamo-veze nemam.
a šta sam radila tamo je još smešnije. jurila sam mačke, htela sam neku da nosim da čuvam u stanu kući.
i sve su bile nekako čudne. čak i neko stvorenje izmedju mačke i malog psa, kao neki mutant :confused:
bela mačka sa mačetom, prvo se ona pretvorila u zmiju a zatim i mače. a ja htela da nosim mače kući, i eto, postade zmija i pobeže :(

Reptili... :lol:

Back