cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:nono: Ne, to nisam ja :nono:
![]()
Upravo to, ne smatram se stadom, jos manje ovcom i ne palim se na ritualno BEEE BEEEE...
Vrlo vjesto si izmontirao sliku.Ajde? Nista onda, greska.
Al' lici.
Upravo to, ne smatram se stadom, jos manje ovcom i ne palim se na ritualno BEEE BEEEE...Sta upravo to? To je odgovor na pitanje zasto se svestenik okrece oltaru ili stadu. Aj' koncentrisi se malo.
Boldovano stado...stavi naocari.
Ne, to je tvoja stvar, i savrsheno tvoja stvar.
Ali kada se potcenjivachki govori o SPC, instituciji od najveceg poverenja za ovaj narod, to malo provocira zdrave ljude.... kontash?![]()
Tonci Provala ako bog ne postoji onda i ti ne postojis!!!
Tonci provala MAJMUNE DROGIRANI ti ces da kazes da ne postoji BOG?! vidi ti se na avataru ko si drogirasu ti si za boga jadnik koji ce goreti u paklu!!!!!!!!!!!!!!!!
naravno da ces icu u pakao ako ne verujes u bogaKao sto vidis ja postojim.
A bog ne postoji.
Da bog postoji ovaj svet ne bi bio usran kakav i jeste.
Takodje ni pakao ne postoji.
A takodje ja necu goreti u paklu cak i da bog postoji jer nikada nisam nekom ucinio nazao.
naravno da ces icu u pakao ako ne verujes u boga
Vrlo vjesto si izmontirao sliku.
Jeste, priznajem da licimo ... ali ipak ta osoba izgleda ljepse !
Kao sto vidis ja postojim.
A bog ne postoji.
Da bog postoji ovaj svet ne bi bio usran kakav i jeste.
Takodje ni pakao ne postoji.
A takodje ja necu goreti u paklu cak i da bog postoji jer nikada nisam nekom ucinio nazao.
Naravno da necu.
Osim ako bog nije tiranin, pa sve one koje ne veruju u njega salje u pakao.
А на основу чега си ти тако сигуран да ти постојиш, поготово на основу чега си сигуран да баш постојиш у том облику каквог себе самог видиш...???
koji ludak tonci! tonci daj uzmi bibliju i citaj malo ne budi jadan
BTW, zasto se niko od vas vernika nije zgrozio nad ovim sto je tema price?!
Mitke,
znas li za podatak da u jednoj pravoslavnoj Crkvi na ikonostasu, odnosno na krstu koji je na vrhu stoji LATINICNIM pismom ispisano INRI a ne INCI ?

Jeste ali ne u Pravoslavnim Crkvama...Vidi vidi kakve vi to stvari sve znate... c c c
To INRI je bila pogrdna titula data Isusu - Iesus Nasareus Rex Iudeus - i toboze postavljena od rimljana na njegov krst, naravno na latinskom. Latinski se pise latinicom.
master_of_errors i tonci provala vas dvoje ako ne verujete u boga nemate sta da trazite ovde! vas je djavo stvorio idite kod njega!

tonci ne vredi se s tobom raspravljati! bog je nas stvorio kako mozes da postavis pitanje "koga je bog stvorio"?
Bu bu bu bu bu sotono
BTW, bog je stvorio i djavola![]()