Tuča u crkvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
killing_vampire02.jpg

:think::nono: Ne, to nisam ja :nono: :hahaha:

Ne, to je tvoja stvar, i savrsheno tvoja stvar.
Ali kada se potcenjivachki govori o SPC, instituciji od najveceg poverenja za ovaj narod, to malo provocira zdrave ljude.... kontash? :whistling:

Stani malo... Jel' to znaci da mi svi koji ne verujemo u INSTITUCIJU OD NAJVECEG POVERENJA ZA OVAJ NAROD nismo zdravi, a?!...
Da ne pominjem koliko ti je idiotska ova definicija SPC-a...
Ja sam ateista, i ne volim ovakva sektaska nabedjivanja, jer ovakav post vredja MOJ zdrav razum... Imas svoja ubedjenja, zivi ih; meni su licno smesna, neubedljiva, apsolutno bez i jednog dokaza, ali na zalost poprilicno opasna, s obzirom da su, lepo neko rece, zbog njih "nastajali i nestajali svetovi"... Narod na ovim prostorima to vrlo dobro zna...
BTW, zasto se niko od vas vernika nije zgrozio nad ovim sto je tema price?!
Odmah lamentirate kako bi trebalo sve nas bezboznike spaliti, a niko da kaze da bi prvo trebalo ovog svestenika na lomacu, a?!... Naravno, prema vasim verskim shvatanjima, jelte?...

Tonci Provala ako bog ne postoji onda i ti ne postojis!!!

Kao sto vidis ja postojim.
A bog ne postoji.

Tonci provala MAJMUNE DROGIRANI ti ces da kazes da ne postoji BOG?! vidi ti se na avataru ko si drogirasu ti si za boga jadnik koji ce goreti u paklu!!!!!!!!!!!!!!!!

Da bog postoji ovaj svet ne bi bio usran kakav i jeste.
Takodje ni pakao ne postoji.
A takodje ja necu goreti u paklu cak i da bog postoji jer nikada nisam nekom ucinio nazao.

Kao sto vidis ja postojim.
A bog ne postoji.

Da bog postoji ovaj svet ne bi bio usran kakav i jeste.
Takodje ni pakao ne postoji.
A takodje ja necu goreti u paklu cak i da bog postoji jer nikada nisam nekom ucinio nazao.

А на основу чега си ти тако сигуран да ти постојиш, поготово на основу чега си сигуран да баш постојиш у том облику каквог себе самог видиш...???

А на основу чега си ти тако сигуран да ти постојиш, поготово на основу чега си сигуран да баш постојиш у том облику каквог себе самог видиш...???

Na osnovu toga sto pricam sa drugim ljudima i izazivam njivoe reakcije.
Ti sad mozes da kazes - to je samo u tvojoj glavi, nista ne postoji osim toga, a ja cu onda reci, ok, onda ne postoji ni bog

koji ludak tonci! tonci daj uzmi bibliju i citaj malo ne budi jadan

A sto da ne uzmem recimo Mahabharatu?

Ма јок, овдашњи рогати су безазлени, да их неко пошкропи Светом водицом и босиљком - пали би у несвест... као и Микеле:

Mitke,
znas li za podatak da u jednoj pravoslavnoj Crkvi na ikonostasu, odnosno na krstu koji je na vrhu stoji LATINICNIM pismom ispisano INRI a ne INCI ?

BTW, zasto se niko od vas vernika nije zgrozio nad ovim sto je tema price?!

Zato, bajo, sto tema posta nije "da li je pravilan polozaj popa grcki ili lacmanski" i jer to ovde slabo koga interesuje, nego je tema "ha ha, ybt, koji mracnjaci, dokle ta crkva vise, jee, to sve ludo, divlje, mracni srednji vek, ti popovi, Amfilohije, Alohije, Kurohije, jel se nismo mi sa tim pojavama obracunali, kake su to budale, ja bi to na prevaspitavanje, a u crkvi neka bude muzej ateizma".

Ovo je valjda jasno?

Mitke,
znas li za podatak da u jednoj pravoslavnoj Crkvi na ikonostasu, odnosno na krstu koji je na vrhu stoji LATINICNIM pismom ispisano INRI a ne INCI ?

Vidi vidi kakve vi to stvari sve znate... c c c :)

To INRI je bila pogrdna titula data Isusu - Iesus Nasareus Rex Iudeus - i toboze postavljena od rimljana na njegov krst, naravno na latinskom. Latinski se pise latinicom.

PAZNJA ! ! !

"Crkva Svetog Luke, smjestena je takodje u Starom gradu. Podignuta je za vrijeme vladavine srpske dinastije Nemanjic, krajem XII vijeka. Do polovine XVII vijeka crkva sv.Luke bila je katolicki hram, da bi nakon rata sa Turcima postala pravoslavni crkveni objekat, jer se broj pravoslavnog zivlja u Kotoru naglo povecao. Ipak, katolicki vjernici u tom hramu svoj oltar su imali do polovine XIX vijeka."

Sto imaju da kazu na ovo ovi novi vjernici? :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back