Auuuu jbt,kako bre, ovo je sad sok za mene , auuu sad vec vrag odneo salu , iskreno nisam cuo za ovo , joooj bas sam se sad smorio.

Mislim kako bre i to jos bio u poodmkloj fazi, mislim imala bi valjda neke simptome, mislim sad dok je isla na ova sudjenja i onda letos kada je par puta gostovala u onim emisijama odlicno je izgledala, ko lutkica, cak se malo i ubucila bila i povratila kilazu, delovala je vrlo sveze i zdravo.
Ajde drzimo palceve nasoj muzi i nasoj ljupkoj Diksi, valjda ce biti sve u redu.
Ono verovatno je to od silnog stresa koji se nagomilavao godinama, mislim premlada je ona da bi zdravlje pocelo da je izdaje.
Lepo ja kazem da je ona jedna dusica nezna i preemotivna i krhka kao grisina (iako mozda mnogima ne deluje tako) i kapiram da je vrlo osetljina na stres (pa joj se to odrazava na zdravlje), mislim koji **** je uopste i ulazila u politiku, u biju, mup ili gde vec, ocigledno nije to za nju i ocigledno joj ne prija to okruzenje (ono konstantan stres, konstantno okruzena negativnom energijom, negativnim ljudima koji zrace negativnu energiju a to nazalost ostavlja posledice).
Sirota nasa Diksi

ali valjda ce biti sve u redu sa njom.