Tuča Delija i Žandarmerije...jos jedna poruka Rusije Vucicu?

Ja mozda krivo sedim, ali pravo govorim. Moj ni jezik nije "prljav" dok si ti na korak da osim jezika upraljas i ruke.
Veće su šanse da ispravno sediš, dok nema nikakve šanse da ispravno govoriš. A govorom opravdavdavaš i braniš zločinca Vučića i njegova zločinačka dela, što tvoj jezik čini prljavim, a ujedno je i podstrekač na prljava dela. Tako da si na neki način uprljala i ruke.

Veće su šanse da ispravno sediš, dok nema nikakve šanse da ispravno govoriš. A govorom opravdavdavaš i braniš zločinca Vučića i njegova zločinačka dela, što tvoj jezik čini prljavim, a ujedno je i podstrekač na prljava dela. Tako da si na neki način uprljala i ruke.
Ja branim Srbiju od neokomunizma i jos gore stete nego do sada.

A uvek cu da branim i najgoreg zlocinca ako je svetina pred njim, to ne podnosim. Postoji sud, nisi ti niko da se fizicki razracunavas na osnovu tvojih ocigledno izvrnutih sudova o nekome.

Ja branim Srbiju od neokomunizma i jos gore stete nego do sada.

A uvek cu da branim i najgoreg zlocinca ako je svetina pred njim, to ne podnosim. Postoji sud, nisi ti niko da se fizicki razracunavas na osnovu tvojih ocigledno izvrnutih sudova o nekome.
Neokomunisti ti vladaju i ti to podržavaš. I ja ne podržavam svetinu, osim u slučaju ava. :cool:

E jbga sad aleksije...."samo" autonomiju? A to sto su dopustili da se skroz promeni demografska slika na KiM cemo da ignorisemo?
Nećemo, možda ih to čini jednako lošim kao što je av. On trenutno podstiče iseljavanje Srba budući da je omogućio da Šiptari dođu na srpske teritorije.

Kod pandura je sve stvar u praksi. One policije po EU se redovno šibaju sa raznim demonstrantima i navijačima i imaju više prakse. Ova naša policija je uglavnom bila suočena sa ne tako nasilnim demonstracijama i kada na njih jurnu klasične huliganske grupe pogube se.
Не, него је политички подобно и самим тим неспособно руководство полиције лоше проценило ситуацију и послало мало људи.
Када сам деведесетих провео још скоро један војни рок у Посебним јединицама полиције прво и основно што смо научили је - Ако ниси у стању да успешно завршиш интервенцију, немој ни да је почињеш.

Полиција је невољно кренула у кошкање са демонстрантима деветог марта. Сам Гишка је разбио полицијски кордон на Тргу Републике. Онда се чуло да је погинуо полицајац Недељко Косовић и полиција је без неког посебног наређења пребила свако ко се затекао на улици и тенкови које је Милошевић у паници ангажовао су изашли на празне улице.
Десетог марта студенти су прешли Бранков мост и заузели простор око Чесме и полиција се повукла.

Не одмах. Два сата после поноћи, значи већ једанаестог марта троструки полицијски кордон под пуном опремом у ширини хотел "Москва" - "Мекдоналдс" се приближио малој групи демонстраната око Чесме. Онда је изашао мислим Жарко Јокановић и мало дрхтавим гласом тражио да разговора са овлашћенима. Разговор није дуго трајао и кордон се повукао. Сутра су око Чесме биле десетине хиљада људи, а полиција на безбедној удаљености.

Back