Tuča Delija i Žandarmerije...jos jedna poruka Rusije Vucicu?

Ja mozda krivo sedim, ali pravo govorim. Moj ni jezik nije "prljav" dok si ti na korak da osim jezika upraljas i ruke.
Veće su šanse da ispravno sediš, dok nema nikakve šanse da ispravno govoriš. A govorom opravdavdavaš i braniš zločinca Vučića i njegova zločinačka dela, što tvoj jezik čini prljavim, a ujedno je i podstrekač na prljava dela. Tako da si na neki način uprljala i ruke.

Veće su šanse da ispravno sediš, dok nema nikakve šanse da ispravno govoriš. A govorom opravdavdavaš i braniš zločinca Vučića i njegova zločinačka dela, što tvoj jezik čini prljavim, a ujedno je i podstrekač na prljava dela. Tako da si na neki način uprljala i ruke.
Ja branim Srbiju od neokomunizma i jos gore stete nego do sada.

A uvek cu da branim i najgoreg zlocinca ako je svetina pred njim, to ne podnosim. Postoji sud, nisi ti niko da se fizicki razracunavas na osnovu tvojih ocigledno izvrnutih sudova o nekome.

Ja branim Srbiju od neokomunizma i jos gore stete nego do sada.

A uvek cu da branim i najgoreg zlocinca ako je svetina pred njim, to ne podnosim. Postoji sud, nisi ti niko da se fizicki razracunavas na osnovu tvojih ocigledno izvrnutih sudova o nekome.
Neokomunisti ti vladaju i ti to podržavaš. I ja ne podržavam svetinu, osim u slučaju ava. :cool:

Kod pandura je sve stvar u praksi. One policije po EU se redovno šibaju sa raznim demonstrantima i navijačima i imaju više prakse. Ova naša policija je uglavnom bila suočena sa ne tako nasilnim demonstracijama i kada na njih jurnu klasične huliganske grupe pogube se.
Не, него је политички подобно и самим тим неспособно руководство полиције лоше проценило ситуацију и послало мало људи.
Када сам деведесетих провео још скоро један војни рок у Посебним јединицама полиције прво и основно што смо научили је - Ако ниси у стању да успешно завршиш интервенцију, немој ни да је почињеш.

Полиција је невољно кренула у кошкање са демонстрантима деветог марта. Сам Гишка је разбио полицијски кордон на Тргу Републике. Онда се чуло да је погинуо полицајац Недељко Косовић и полиција је без неког посебног наређења пребила свако ко се затекао на улици и тенкови које је Милошевић у паници ангажовао су изашли на празне улице.
Десетог марта студенти су прешли Бранков мост и заузели простор око Чесме и полиција се повукла.

Не одмах. Два сата после поноћи, значи већ једанаестог марта троструки полицијски кордон под пуном опремом у ширини хотел "Москва" - "Мекдоналдс" се приближио малој групи демонстраната око Чесме. Онда је изашао мислим Жарко Јокановић и мало дрхтавим гласом тражио да разговора са овлашћенима. Разговор није дуго трајао и кордон се повукао. Сутра су око Чесме биле десетине хиљада људи, а полиција на безбедној удаљености.

Back