Trudnoća

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali nisi zaboravila da iskoristiš priliku da kažeš kako ste čovjek i po, kako ste vi ženemajkekraljice, postižete sve, najjače ste, mega ženke.. :)

Evo, sad mi jedna takva dala reputaciju u kojoj govori "mrs u pizdu materinu dzukelo" hahaahahahah

- - - - - - - - - -

Pa kad si videla feministkinju koja nije ludakinja? Borba za ženska prava je nebuloza sama po sebi, evo, kad imate prava onda kukate kako ne bi radile i sedele bi, rađale decu, kad ste rađale onda kukale kako bi radile... Htele bi i ravnopravnost i beneficije... To tako ide kod žena, one dok se izbore za nešto, njima se to više i ne sviđa, tako da ne znaju ni one same šta bi... A ta koja odbija brijanje je sama rekla za sebe da je feministkinja i privukla je pažnju te ideološke grupacije, nisam ja rekao za nju da je to pa je postala to.
bilo ih je i ima ih dosta,da njih nije bilo pitanje je sta bi zene mogle danas...pravo na glasanje,pravo nas skolovanje, i mnogo toga jos zahtevalo je borbu a neke su i zivot dale..ja sam rekla da se izraz feministkinja zloupotrebljava,i prisvaja od str debila koji time narusavaju borbu za ravnopravnost polova u svim sverama a ponajvise na poslovnom planu...
inace sto se tice kuknjave,svi kukaju i zene i muskarci ravnopravno:lol:..a zelje su pojedinacna stvar neka bi se smorila da nista ne radi a neka se pronalazi u majcinstvu i brizi o domacinstvu..

drugo danas imamo dosta mogucnosti,ali to ne znaci da ne treba da se borimo,posebno kad vidis kako zene otpustaju cim saznaju da su trudne..u norveskoj su trudnice zasticene kao beli medvedi(i svugde na zapadu je cilj vlasti povecanje porodice,kroz povecane mogucnosti,a kod nas je cilj da se svedemo na statisticku gresku)i na trudnicu ne treba da gledas kao na zenu vec kao na dve osobe..
ili kao na jednu koja zahteva posebnu brigu(naravno ne od pocetka trudnoce,al ne mogu sve da rade do porodjaja,znaci za to posle imas i komisije,tj opet to je subjektivna stvar,kakvo je stanje organizma)

trece ja smatram da trudnica ne treba da radi ako to ugrozava njeno zdravlje pre i posle porodjaja,i posle porodjaja dokle je potrebno da joj se organizam popravi i dete skine sa sise..ako hoces dalje moze ona da odma ode na posao onako izmrcvarena i da sipa mleko u cucle ako ima nekog da joj cuva dete(a i to je zeznuto)ili recimo da ostane na poslu dok otac uzme porodiljsko..ali mislim da je za dete najzdravije da ima kontakt sa majkom bar dok ga doji,a ne da je na flasici...

cetvrto neka prava zene zloupotrebljavaju,i time stvaraju drugima problem..

i peto sto se tice prava onih muskaraca,tj radnika na cesti na 55 stepeni,pa cek ako njemu nisu priznata to znaci da treba da degradiramo tudja prava,i zdravlje..zasto se recimo vi ne borite za veca prava radnika itd itd...svako gleda svoju muku i zali se na ono sto ga je najvise stresiralo...
evo s druge str moj cale mi prica kako su muskarci na poslu ni m od muskarca vise zene rade i crnce..opet i to je subjektivno jer ti mozes naici na neku zenu koja je lenja i zloupotrebljava sve sto joj se da a on na super radnice...

Poslednja izmena:
i peto sto se tice prava onih muskaraca,tj radnika na cesti na 55 stepeni,pa cek ako njemu nisu priznata to znaci da treba da degradiramo tudja prava,i zdravlje..zasto se recimo vi ne borite za veca prava radnika itd itd...svako gleda svoju muku i zali se na ono sto ga je najvise stresiralo...
evo s druge str moj cale mi prica kako su muskarci na poslu ni m od muskarca vise zene rade i crnce..opet i to je subjektivno jer ti mozes naici na neku zenu koja je lenja i zloupotrebljava sve sto joj se da a on na super radnice...

Da ne odgovaram na sve ono gore, milion puta prežvakana tema, odgovoriću samo na poslednji pasus.

Dok god ljudi imaju neke ideale gde se bore samo za svoje dupe, gledaju samo njima da bude dobro, kukaju o ravnopravnosti i nekim beneficijama dok drugima puca kičma, ali to njih ne interesuje, ja ću se uvek truditi da upropastim i tu grupaciju, nebitno ko to bio, a kao ozbiljne ljude gledam samo one koji traže pravdu i prava za sve, koji na sve gledaju realno, a ne traže prava i beneficije za jedne, dok ih za druge baš zabole.

Ne, neću otići da se borim za njihova prava, ali ću ugrožavati prava svih drugih, tako će im doći iz dupeta u glavu i razviće empatiju i prema tom što valja asfalt, kao i prema trudnici.

Idiotluk feminizma, šovinizma, nacizma, je jednoumlje i jednostrana akcija, gde se gleda SAMO njima da bude dobro, svi ostali mogu da umru.

bilo ih je i ima ih dosta,da njih nije bilo pitanje je sta bi zene mogle danas...pravo na glasanje,pravo nas skolovanje, i mnogo toga jos zahtevalo je borbu a neke su i zivot dale..ja sam rekla da se izraz feministkinja zloupotrebljava,i prisvaja od str debila koji time narusavaju borbu za ravnopravnost polova u svim sverama a ponajvise na poslovnom planu...
inace sto se tice kuknjave,svi kukaju i zene i muskarci ravnopravno:lol:..a zelje su pojedinacna stvar neka bi se smorila da nista ne radi a neka se pronalazi u majcinstvu i brizi o domacinstvu..

drugo danas imamo dosta mogucnosti,ali to ne znaci da ne treba da se borimo,posebno kad vidis kako zene otpustaju cim saznaju da su trudne..u norveskoj su trudnice zasticene kao beli medvedi(i svugde na zapadu je cilj vlasti povecanje porodice,kroz povecane mogucnosti,a kod nas je cilj da se svedemo na statisticku gresku)i na trudnicu ne treba da gledas kao na zenu vec kao na dve osobe..
ili kao na jednu koja zahteva posebnu brigu(naravno ne od pocetka trudnoce,al ne mogu sve da rade do porodjaja,znaci za to posle imas i komisije,tj opet to je subjektivna stvar,kakvo je stanje organizma)

trece ja smatram da trudnica ne treba da radi ako to ugrozava njeno zdravlje pre i posle porodjaja,i posle porodjaja dokle je potrebno da joj se organizam popravi i dete skine sa sise..ako hoces dalje moze ona da odma ode na posao onako izmrcvarena i da sipa mleko u cucle ako ima nekog da joj cuva dete(a i to je zeznuto)ili recimo da ostane na poslu dok otac uzme porodiljsko..ali mislim da je za dete najzdravije da ima kontakt sa majkom bar dok ga doji,a ne da je na flasici...

cetvrto neka prava zene zloupotrebljavaju,i time stvaraju drugima problem..

:cool:

- - - - - - - - - -

Da ne odgovaram na sve ono gore, milion puta prežvakana tema, odgovoriću samo na poslednji pasus.

Dok god ljudi imaju neke ideale gde se bore samo za svoje dupe, gledaju samo njima da bude dobro, kukaju o ravnopravnosti i nekim beneficijama dok drugima puca kičma, ali to njih ne interesuje, ja ću se uvek truditi da upropastim i tu grupaciju, nebitno ko to bio, a kao ozbiljne ljude gledam samo one koji traže pravdu i prava za sve, koji na sve gledaju realno, a ne traže prava i beneficije za jedne, dok ih za druge baš zabole.

Ne, neću otići da se borim za njihova prava, ali ću ugrožavati prava svih drugih, tako će im doći iz dupeta u glavu i razviće empatiju i prema tom što valja asfalt, kao i prema trudnici.

Idiotluk feminizma, šovinizma, nacizma, je jednoumlje i jednostrana akcija, gde se gleda SAMO njima da bude dobro, svi ostali mogu da umru.

Oni bi ti odgovorili nesto u smislu da su mnoga prava vec ostvarena, da se drustvo menja i da promene radi pravde i ravnopravnosti treba da se desavaju i odvijaju u pojedinim drustvenim sferama itd.
Tako na primer bi ti rekli borci za prava zivotinja ili LGBT populacije.

Oni bi ti odgovorili nesto u smislu da su mnoga prava vec ostvarena, da se drustvo menja i da promene radi pravde i ravnopravnosti treba da se desavaju i odvijaju u pojedinim drustvenim sferama itd.
Tako na primer bi ti rekli borci za prava zivotinja ili LGBT populacije.

Onda bi im ja odgovorio "sve najgore u životu vam želim, kao i još mnogo tlačenja i ponižavanja, i živi bili što duže, kako bi trpeli to što duže."... Eto.

Onda bi im ja odgovorio "sve najgore u životu vam želim, kao i još mnogo tlačenja i ponižavanja, i živi bili što duže, kako bi trpeli to što duže."... Eto.

Skoro sam procitao vest da su se borci za prava zivotinja izborili da kuce koje je na smrt izujedalo japanskog biznismena u Bukurestu ne bude uspavano.:kafa:
Uvek su krivi ljudi, a ne psi.:deda:

Bas da se zapitas ko tu koga tlaci.:lol:
Verovatno se paralela moze povuci i sa LGBT, mada sam ih ja prihvatio nekako...

ti bi znaci zbog par trulih jabuka i loseg izkustva sa zenama(posebno trudnicama) da poobaras ceo vocnjak...
a kome ces razviti empatiju i ugroziti ga? jer nekome ko je lenj a muskarci i zene su tu podjenaki(imas ih korumpiranih na sve str) i samoziv sigurno neces promeniti ponasanje..
ko sto rekoh ne treba zbog pojedinca da ispasta cela grupa..

a bas super sto s stavio feminizam u rang sa nacizmom,bravo...
inace znas da bi se neko borio za nesto treba da se organizuje u grupu koja ce se za to specijalizovati,to opet ne znaci da ta grupa nema emocija prema drugim ciljevima..ali ne moze sve od jednom..ko sto rekoh ako neko zeli nesto da promeni treba za to da se i bori a ne da unistava tudj borbu(s tim da se mi ovde ne slazemo oko konacnog cilja jer ti smatras da su zene,tacnije trudnice dobile vise nego sto im treba,i treba im oduzeti ta prava,a ja smatram da nisu da treba sankcionsati one sto koriste sistem,da su njihova prava dobra i korisna i da se prava radnika trebaju povecati)..

Pa da, ako neko uspava psa - čovek je kriv, ako pas ujede čoveka - čovek je kriv što ga je napustio, kao da gradske ulične lutalice nemaju sistem razmnožavanja... A i da je kriv čovek, nije sigurno taj što je ujeden.

Kretenska civilizacija bez ikakvog smisla.

Da imam tu moć ja bih jednostavno ugasio planetu zemlju...

Pa da, ako neko uspava psa - čovek je kriv, ako pas ujede čoveka - čovek je kriv što ga je napustio, kao da gradske ulične lutalice nemaju sistem razmnožavanja... A i da je kriv čovek, nije sigurno taj što je ujeden.

Kretenska civilizacija bez ikakvog smisla.

Da imam tu moć ja bih jednostavno ugasio planetu zemlju...
isti si ko moj brat:lol:

ti bi znaci zbog par trulih jabuka i loseg izkustva sa zenama(posebno trudnicama) da poobaras ceo vocnjak...
a kome ces razviti empatiju i ugroziti ga? jer nekome ko je lenj a muskarci i zene su tu podjenaki(imas ih korumpiranih na sve str) i samoziv sigurno neces promeniti ponasanje..
ko sto rekoh ne treba zbog pojedinca da ispasta cela grupa..

a bas super sto s stavio feminizam u rang sa nacizmom,bravo...
inace znas da bi se neko borio za nesto treba da se organizuje u grupu koja ce se za to specijalizovati,to opet ne znaci da ta grupa nema emocija prema drugim ciljevima..ali ne moze sve od jednom..ko sto rekoh ako neko zeli nesto da promeni treba za to da se i bori a ne da unistava tudj borbu(s tim da se mi ovde ne slazemo oko konacnog cilja jer ti smatras da su zene,tacnije trudnice dobile vise nego sto im treba,i treba im oduzeti ta prava,a ja smatram da nisu da treba sankcionsati one sto koriste sistem,da su njihova prava dobra i korisna i da se prava radnika trebaju povecati)..

Sve što se završava sa zam je u istom loncu, feminizam, nacizam, kapitalizam, socijalizam, šovinizam, zato što je pozadina svake te priče gledanje striktno i samo svog dupeta, kao i ostvarivanje kroz grupu (kao pojedinci su nesposobni) ličnih ciljeva. Sve to treba uništiti, zatrpati.

Da, uništio bih borbe svih dok se ne opamete u ne ustanu kao jedno. Sve te lične borbe, samo za svoje dupe "daj samo meni, ostali nek umru, šta da im radim" ja urušavam gde god, kako god stignem.

Kako nisu dobile više nego što im treba? Pa sama Ata je na ovoj temi rekla da je dobila sad dve godine, što i nije potrebno, ali će ona svakako iskoristiti? O čemu mi pričamo? Kad žena sama koja koristi to kaže da nije potrebno, šta ja onda mogu reći na to?

Do tada uništavati sve što postoji.

Sve što se završava sa zam je u istom loncu, feminizam, nacizam, kapitalizam, socijalizam, šovinizam, zato što je pozadina svake te priče gledanje striktno i samo svog dupeta, kao i ostvarivanje kroz grupu (kao pojedinci su nesposobni) ličnih ciljeva. Sve to treba uništiti, zatrpati.

Da, uništio bih borbe svih dok se ne opamete u ne ustanu kao jedno. Sve te lične borbe, samo za svoje dupe "daj samo meni, ostali nek umru, šta da im radim" ja urušavam gde god, kako god stignem.

Kako nisu dobile više nego što im treba? Pa sama Ata je na ovoj temi rekla da je dobila sad dve godine, što i nije potrebno, ali će ona svakako iskoristiti? O čemu mi pričamo? Kad žena sama koja koristi to kaže da nije potrebno, šta ja onda mogu reći na to?

Ovo sto si napisao je nihilizam koji preti da preraste u terorizam.:super:

Daleko od nihilizma, ali ih treba terorisati dok se ne dozovu pameti, dok malo ne podignu svoju samoživu, samoljubnu guzicu i razmisle i o drugima. Stoka je štetna pa je ograde, ljudi su kreteni pa ih treba ograditi. :)
Mozda, ali ova socioloska komponenta termina nihilizam donekle ide uz to sto si napisao, jer ti si napisao nesto tipa:" Ne valja ovaj moral, ovo drustvo, ovaj sistem, ova vlast i ovi zakoni ne valjaju kao i ljudi.".
Нихилизам се може испољавати и кроз порицање вредности било које или свих социјалних структура, власти и закона, норми вредности и моралних принципа. Оваква оријентација може водити ка насиљу и тероризму према успостављеном систему али може резултовати и пасивним отпором свему, без икаквих алтернатива на уму.[2]

:roll::roll:ovo necu ni da komentarisem..

kontam da taj sistem postoji da bi se povecao natalitet,i da ne bi bio poteban da je ekonomsko stanje takvo da vecina moze da priusti i bebisiterke i sve ostalo za decu..
Druga stvar pitanje je to sto ona kaze da joj nije potebno ne mora da znaci da drugima nije,posebno to zavisi od broja dece i materijalne situacije..
a cak i da si u pravu to ne znaci da treba urusavati ceo sistem vec ga modifikovati,a meni se cini da bi ti celo bolovanje ukinuo:lol:
a ovo boldovano totalno si pogodio to je prava poenta borba za prava trudnica i zena,nek svi drugi pocrkaju,a nek one rode decu pa nek i ona pocrkaju(posebno ako su muska)...

- - - - - - - - - -

Ovo sto si napisao je nihilizam koji preti da preraste u terorizam.:super:

ja mislim da si nasao najboljeg drugara:lol:

Daleko od nihilizma, ali ih treba terorisati dok se ne dozovu pameti, dok malo ne podignu svoju samoživu, samoljubnu guzicu i razmisle i o drugima. Stoka je štetna pa je ograde, ljudi su kreteni pa ih treba ograditi. :)

prvo im treba udariti po dzepu, onda po usima, pa onda zatvor i oduzet zivotinje

ne ko moj komsa, neki nabildovan turcin, ne sme psa da voda bez povodca a on malo pa malo pusta, non stop zovu policiju komsije i nista, kladim se da nije ni neku kaznu platio

e a da ti dodju ubog deteta par puta oma bi te kaznili ili oduzeli

U modernom i "emancipovanom" društvu se to često provlači kao tema neke debate, oštre polemike.

Da li trudnice treba da imaju beneficije, da li im treba praviti ustupke, u prevozu, pošti, kompanijama, društvu generalno?

Dok jedni i dan-danas gledaju na to kao apsolutno i jedino ispravno, da žene, a pogotovo trudne žene imaju sve beneficije, drugi (a među njima i žene) imaju stav o tome da u duhu jednakosti i tih istih prava za koja su se zalagale one ne trebaju imati beneficije jer samim tim ta njihova borba nema nikakvog smisla (jer to onda nije ravnopravnost)... Da čak ni trudnicama ne treba ustajati i činiti im ustupke jer "one su znale šta im trudnoća nosi, to je izbor svakog pojedinca, ako su znale šta im to nosi onda su morale i da se pomire sa tim, da prihvate to i ne traže nikakve ustupke i beneficije zbog toga". Uz to što većina žena govori kako nisu pokretni inkubatori, kad se pomene kako Albanke rađaju i kako mi nestajemo kao nacija one odgovore "deca su samo naša stvar, nisu nacionalna, žena kad rađa - rađa sebi!", a onda kada odluče da rode izađu sa rečenicom "država da pomogne!", pa, meni se onda lično javlja dilema zbog te konfuzije, ovamo rađaju sebi, nije to nacionalna i državna stvar, a onda kada rode viču na državu?

Ne želim da tema postane poligon nekih žalopojki, pljuvanja, toga kako su one ku*ve i preko dece uzeše sve (čak i ono što nikad nemate i nećete imati), a ni to kako su muškarci sline i uopšte imaju dilemu da li to treba ili ne, sve u duhu korektnosti i ravnopravnosti, budite emancipovani. :)

Ma ja bih njima dala sve, halas, nosi samo da mene niko, ni precutno ni u oci, ne tera da deobom stvorim malene Frejice u ime srpske rase i vere Isusove.

kontam da taj sistem postoji da bi se povecao natalitet,i da ne bi bio poteban da je ekonomsko stanje takvo da vecina moze da priusti i bebisiterke i sve ostalo za decu..
Druga stvar pitanje je to sto ona kaze da joj nije potebno ne mora da znaci da drugima nije,posebno to zavisi od broja dece i materijalne situacije..
a cak i da si u pravu to ne znaci da treba urusavati ceo sistem vec ga modifikovati,a meni se cini da bi ti celo bolovanje ukinuo:lol:
a ovo boldovano totalno si pogodio to je prava poenta borba za prava trudnica i zena,nek svi drugi pocrkaju,a nek one rode decu pa nek i ona pocrkaju(posebno ako su muska)...

Da bi se povećao natalitet i da bi se sprečilo izumiranje nacije, naše žene moraju da rode više od troje dece, kako danas za to nisu posobne, nit' to žele, to je voz koji je odavno otišao, hajmo dalje.

Ona ima četvoro, da ne znaš neku koja ima više? A materijalna situacija se ne dovodi u pitanje, jer je njoj isto radila ili bila na bolovanju, ona prima punu platu, zapravo, bolje joj je da radi, tako može čak i povišicu da dobije, tako da sa materijalne strane njoj dođe isto.

Ne, naravno da ne, nisam ja životinja, znam da ne može raditi u osmom i devetom mesecu, kao što je normalno da ne može odmah peti dan na posao, ali isto tako ne mislim da treba dobiti godinu dana. I zato treba urušavati ceo sistem, dok se ne provaljate po go*nima potpuno.

Ma možeš ti da pričaš šta hoćeš, ja samo znam da Amerika, npr. broju oko 300 miliona ljudi, njihove žene imaju 3 meseca (i to im valjda ni ne plaćaju), pa opet žive normalno, kao što vidiš država funkcioniše. Isto tako vidim da kod nas svi krivinare i vidim koliko nas ima, a vidim i kako funkcionišemo. Zaključak se sam nameće.

I zato Nemacka sa porodiljskim od tri godine propada...a Amerika jaca...razume se...kao sto rekoh, razumes se kao ja u one felne.

Nemačka jača zato što vraća rezerve zlata koja je Hitler nabavio, jača zato što štampa pare u okvirima MMF-a i Svetske banke, proajući toalet papir i vraćajući realna sredstva u svoj budžet, ne sigurno time što im trudnice imaju po tri godine džabalebarenja.

Njima sistem funkcioniše, kao što vidiš žene su i tamo žene, žene i tamo rade, i tamo se rađaju deca, a ako one mogu sa tri meseca, što i vi ne biste mogle?

One imaju čelične materice? Kičme? One nemaju vene? Ne razumem?

- - - - - - - - - -

I imaju porodiljsko 14 meseci, primaju 2/3 plate, a imaju tri godine samo ako se poslodavac sa tim složi, što verujem nije primenjeno za široke narodne mase.

Koliko vi lažete i samo pucate na one gornje cifre da bi bilo "eto, mi smo u pravu", pa to je čudo jedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back