gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
bilo ih je i ima ih dosta,da njih nije bilo pitanje je sta bi zene mogle danas...pravo na glasanje,pravo nas skolovanje, i mnogo toga jos zahtevalo je borbu a neke su i zivot dale..ja sam rekla da se izraz feministkinja zloupotrebljava,i prisvaja od str debila koji time narusavaju borbu za ravnopravnost polova u svim sverama a ponajvise na poslovnom planu...Ali nisi zaboravila da iskoristiš priliku da kažeš kako ste čovjek i po, kako ste vi ženemajkekraljice, postižete sve, najjače ste, mega ženke..
Evo, sad mi jedna takva dala reputaciju u kojoj govori "mrs u pizdu materinu dzukelo" hahaahahahah
- - - - - - - - - -
Pa kad si videla feministkinju koja nije ludakinja? Borba za ženska prava je nebuloza sama po sebi, evo, kad imate prava onda kukate kako ne bi radile i sedele bi, rađale decu, kad ste rađale onda kukale kako bi radile... Htele bi i ravnopravnost i beneficije... To tako ide kod žena, one dok se izbore za nešto, njima se to više i ne sviđa, tako da ne znaju ni one same šta bi... A ta koja odbija brijanje je sama rekla za sebe da je feministkinja i privukla je pažnju te ideološke grupacije, nisam ja rekao za nju da je to pa je postala to.
inace sto se tice kuknjave,svi kukaju i zene i muskarci ravnopravno
..a zelje su pojedinacna stvar neka bi se smorila da nista ne radi a neka se pronalazi u majcinstvu i brizi o domacinstvu..drugo danas imamo dosta mogucnosti,ali to ne znaci da ne treba da se borimo,posebno kad vidis kako zene otpustaju cim saznaju da su trudne..u norveskoj su trudnice zasticene kao beli medvedi(i svugde na zapadu je cilj vlasti povecanje porodice,kroz povecane mogucnosti,a kod nas je cilj da se svedemo na statisticku gresku)i na trudnicu ne treba da gledas kao na zenu vec kao na dve osobe..
ili kao na jednu koja zahteva posebnu brigu(naravno ne od pocetka trudnoce,al ne mogu sve da rade do porodjaja,znaci za to posle imas i komisije,tj opet to je subjektivna stvar,kakvo je stanje organizma)
trece ja smatram da trudnica ne treba da radi ako to ugrozava njeno zdravlje pre i posle porodjaja,i posle porodjaja dokle je potrebno da joj se organizam popravi i dete skine sa sise..ako hoces dalje moze ona da odma ode na posao onako izmrcvarena i da sipa mleko u cucle ako ima nekog da joj cuva dete(a i to je zeznuto)ili recimo da ostane na poslu dok otac uzme porodiljsko..ali mislim da je za dete najzdravije da ima kontakt sa majkom bar dok ga doji,a ne da je na flasici...
cetvrto neka prava zene zloupotrebljavaju,i time stvaraju drugima problem..
i peto sto se tice prava onih muskaraca,tj radnika na cesti na 55 stepeni,pa cek ako njemu nisu priznata to znaci da treba da degradiramo tudja prava,i zdravlje..zasto se recimo vi ne borite za veca prava radnika itd itd...svako gleda svoju muku i zali se na ono sto ga je najvise stresiralo...
evo s druge str moj cale mi prica kako su muskarci na poslu ni m od muskarca vise zene rade i crnce..opet i to je subjektivno jer ti mozes naici na neku zenu koja je lenja i zloupotrebljava sve sto joj se da a on na super radnice...
Poslednja izmena: