Trudna da ili ne???

• Začetnik teme Začetnik teme CeC@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Giovanna:
da li je trudna jer je sedela bez gacica na panju,a pre nje je tu sedeo neki decko...

Mozda je samo proveravala koliko prica pije vodu, pa da je valja kod keve?! Ili kod decka sa panja. Ili je bila (pre sedanja na panj) musko-pubertetlijska-*****-onano-seansa, sa multi ucescem, sa praznjenjem na panj, a ona posle sela i bilo onako fino i sklisko u pocetku...

Giovanna:
Ja nisam mogla da verujem kad mi je doktor ispricao pricu...Mislila sam da se zeza :shock: ...A ona mrtva ozbiljna pita... :roll:

Mozda je doktorska fora (znas ono opsena za mase) - tako moj doca uvek tvrdi da imam krvnu sliku k'o kosmonaut. Dok mi prijatelj doktor kaze da je to fora za bodrenje pacijenata (ili za skidanje sa q).
Znas ono: urbana (ruralna) legenda...

Pa bilo je ono da li moze da zaglavi preko manje rupice, zar ne? Mada teoretski i moze: citao sam negde da je zena imala probijenu pregradu zbog zracenja tumora... Ma ima svasta, samo se okreni na ulici. :)

CeC@:
Imala sam nezasticen sex sa tipom, pre par nedelja, a meni kasni mesecnina 4 dana mada sam do sad imala mesecnicu na svakih 30/2-3 dana. Osecam blage bolove u predelu jajnika ali nikako da dobijem. On tvrdi da nije svrsio iako znam da mi je svrsio u usta, pa bih vas molila da mi kazete da li postoji mogucnost da sam ostala u drugom tsanju, planiram da kupim test nakon 10 dana izostanka mesecnice.
Hvala :( :( :(

Moje misljenje je da ne trebe paniciti,to sto ti kasni 4 dana nije nista strasno,mozda si imala neke brige pa je na nervnoj bazi poremecaj,Strpi se jos malo pa tek onda uradi test.A ONDA NAM OBAVEZNO JAVI KAKVO JE STANJE. :D :)

CeC@:
Pa ok,...uradicu test (osecam se kao neka klinka sto pisem sve ovo)...e sda posto postinor ima efekta tek posle 72 sata nakon trudnoce, znaci da ukoliko se ne popije posle tog vremena onda znaci da nema efekta???????? recimo nakon 4-5 dana ako se popije?
ali problem je u tome sto ja OSECAM BLAGE BOLOVE U JAJNICIMA i nikako da dobijem, cak mi je i sekret povecan...i bas kao da je cekam svaki dan,...ali sam jako depresivna i nervozna na sve frajere koji me staruju.....
uzas!!!
tebe izgleda cesto startuju i "navlace" cim sve ovo pises ovako ladno........
devojko oladi malo od sexa i neces imati toliko problema :evil: :evil: :evil:

e je bo mater dok se ova tema razgazi maloj treba vec na babinje ici.......
l;judi.......
niste normalni.......
koliko treba ova tea da se oteze jos .......
pa do sad bi vec saznala da li je trudna ili ne....
ako nije neka dodje kod m,ene.......
ako jeste neka ide kod doce.........]
pa sta je ovo bre.......
skupstina pa da niko ne kaze istinu......
NEKO ZEZAAAAAAAAA.....
A TO JE TAJ STO JE POSTAVIOP TEMU........
:evil: :evil: :evil:

Pozdrav svima, započela sam temu ovde ali niko mi ne odgovara, pa ću i ovde napisati.

Imala sam nezaštićeni odnos sa mojim dečkom, i on nije siguran da li mu je malo pre svršavanja izcurilo tečnosti u mene.
Uglavnom nije svršio u mene... nisam ni ja sigurna što je najgore.

Generalno su mi neredovne menstruacije, ali sad mi kasni već 11 dana, muka mi je ovih dana, osećam pospanost, i boli me glava,
to mi nije pre bilo uobičajeno toliko.
Mene najviše buni što sam kao i 'dobila' ali išlo je malo samo krvi kao grumuljice, i onako braonkaste boje kao pred rkaj ciklusa i prosto stalo :eek: samo od sebe....

Uradiću svakako i test, ali eto da čujem i vaša iskustva.... hvala!

Pozdrav svima, započela sam temu ovde ali niko mi ne odgovara, pa ću i ovde napisati.

Imala sam nezaštićeni odnos sa mojim dečkom, i on nije siguran da li mu je malo pre svršavanja izcurilo tečnosti u mene.
Uglavnom nije svršio u mene... nisam ni ja sigurna što je najgore.

Generalno su mi neredovne menstruacije, ali sad mi kasni već 11 dana, muka mi je ovih dana, osećam pospanost, i boli me glava,
to mi nije pre bilo uobičajeno toliko.
Mene najviše buni što sam kao i 'dobila' ali išlo je malo samo krvi kao grumuljice, i onako braonkaste boje kao pred rkaj ciklusa i prosto stalo :eek: samo od sebe....

Uradiću svakako i test, ali eto da čujem i vaša iskustva.... hvala!

De ti pogledaj prvo u test. ****** forum, ali stvarno. :ok:

Back