mesnate koe se preklapaju ono trebaju zihernadle
![]()
šta je bre ovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Jel to iz nekog kuvara ?mesnate koe se preklapaju ono trebaju zihernadle
![]()

al ti je pitanje...i jos znas za blamE, pa, većali smo o gospodinu Obeliskui svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l'
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu![]()
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe![]()

Nismo ni mi sebi jasni .Šta god da je, smešno izgledaju i mislim da ovo nije mnogo interesantna/ lepa tema
Nikad mi neće biti jasni muškarci...što se njima sviđa![]()
neko testo izgleda...j*ebem li ga...
Shatjka...jesi se pronashla??![]()

znaci placao si...Nismo ni mi sebi jasni .
Koliko sam novca potrosio jureci za pitjkom
mogao sam kucu sazidati !

E, pa, većali smo o gospodinu Obeliskui svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l'
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu![]()
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe![]()
Živa bila za šifrovani naziv teme!
Svaka čast!Nismo ni mi sebi jasni .
Koliko sam novca potrosio jureci za pitjkom
mogao sam kucu sazidati !

Gorivo , kafici , diskaci , izgubljeno vrijeme ...znaci placao si...![]()
O čemu misliš sve najbolje?

![]()
Eeee , da mi je nekad bio internet . Ni mobilnih telefona nije bilo .
Pa da ste je pitali, verovatno bi vam rekla, daj pare u kuću.
e, pitala sam i jednog drugara ovo isto, i rekao mi je da ih ima raznih oblika, mirisa, ukusa, dubljih, plićih, širih, užih... ima šta oćeš![]()
?I baklava se pravi na razne oblike. Ali baklava je uvek baklava.

Mene i sada muze rodbina .e, vidiš, tako je jedan moj pre 10ak godina... živeli smo u različitim gradovima, i kad je jednom bio, ja sve što sam mogla plaćala, i često smo se oko toga naganjali... kad je došlo vreme da se vrati, kupi mi neki lančić, privezak srce i toi kaže - ja sam na tebe najmanje potrošio, muzla su me braća, tetke i tako ta rodbina, i morao sam nešto da ti kupim
je l' to znači da sam sponzoruša i da se na mene troši?