za ove preklapace znam da muski ne vole...ajde sad da cujemo zasto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u tome i jeste poenta, baklava je baklava, ali imaš raznih vrsta.. neke ti se sviđaju, neke ne

za ove preklapace znam da muski ne vole...ajde sad da cujemo zasto?![]()
To su samo varijacije na temu. Nema loših kolača, nego probirljivaca![]()

Novka , kad mi padne mrak na oci,i ne vidim dobro .pa i mi kad gledamo nicpor ili evo sad ove slike sto su kacili na ovoj tmei.
lepse su i meni ove skormnije nego ove ko krila od slepog misa![]()
za dobro krme nema losa splacina!![]()

napiso sam sto mesnato smara
mesnate koe se preklapaju ono trebaju zihernadle
![]()
Razlikuju se, po mnogo cemu:
1 - boja,
2 - oblik,
3 - ukus,
4 - miris,
5 - dubina,
6 - unutrasnji oblik i raspored,
7 - sveukupna osteljivost je uvek razlicita,
8 - sposobnost misica,
9 - <razno>.
Što to zapravo znači? I kako uviđaš tu razliku ..mslm.. više prstima ili spolnim udom.. kakav to raspored može biti drugačiji?
Što to zapravo znači? I kako uviđaš tu razliku ..mslm.. više prstima ili spolnim udom.. kakav to raspored može biti drugačiji?
ja sam čula jednu priču, da je tip stalno u nešto udarao, a nju je bolelo
j'ebem li ga
Sve suprotno od muškog... dok je kod njih poželjno da je grbav kvrgav pečurkast, ovdje je važno da je sve ženskasto... ružičasto, stidljivo, maleno, mirišljavo i da nije prošla bebina glava.E, pa, većali smo o gospodinu Obeliskui svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l'
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu![]()
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe![]()
Sve suprotno od muškog... dok je kod njih poželjno da je grbav kvrgav pečurkast, ovdje je važno da je sve ženskasto... ružičasto, stidljivo, maleno, mirišljavo i da nije prošla bebina glava.
U nekim narodnim umotvorinama povezuju sa q-ovom srećom...Kakve ovo ima veze?
Te price mogu da isprepadaju samo plasljivu kitu !U nekim narodnim umotvorinama povezuju sa q-ovom srećom...

Kakve ovo ima veze?
definitivno muski bolje poznaju nase rodjene organe od nas samih![]()

pa i mi njihove poznajemo bolje od njih![]()

dzabe nama ako stavimo prst kad ne znamo kakve su druge. znaci, zaista ne poznajemo piccku kao takvu:
Jos se Novka hvali da je vrsni poznavalac kite , a namapa i mi njihove poznajemo bolje od njih![]()