Trofazna žica

Mislim da je ovo uvredljivo _,_

Za koga. Za Babrogu? E moj prijatelju, vidim nisi je upoznao. Uzivaj u sreci, mirnom snu i harmoniji spopstvenih misli. I nadaj se da je sresti neces. jer akoje ne sretnes, neces znati sta je uzas, budjenje u pola noci obliven ledenim znojem. Strahovito gadjenje na rostiljk, na bilo kakvo meso. Mracno secanje i fglesovi koje se javljaju nevoljno kad god to nec zelis, al si nesposoban da odagnas uzasnu sliku iz glave.

Za koga. Za Babrogu? E moj prijatelju, vidim nisi je upoznao. Uzivaj u sreci, mirnom snu i harmoniji spopstvenih misli. I nadaj se da je sresti neces. jer akoje ne sretnes, neces znati sta je uzas, budjenje u pola noci obliven ledenim znojem. Strahovito gadjenje na rostiljk, na bilo kakvo meso. Mracno secanje i fglesovi koje se javljaju nevoljno kad god to nec zelis, al si nesposoban da odagnas uzasnu sliku iz glave.

Usto josh ti ostane u ustima ukus poluosusheni masnih joj bubuljica :(

E, ne znam zašto vi devojke ne date da vas keksamo kada imate mejsečnicu :) Ima li neka žeMska, da mi to pojasni? Moja sosa se samo jednom zeznula misleći da joj je prošao ciklus. Ja sam to radio oralno njoj pre glavne igre i kada je svršila, ona je zažmurila. Obrisao sam se rukom (onako prostački :)) i video krvavu ruku, pa sam to na brzaka obrisao o butinu da ona ne vidi, jer mi dalje ne bi dala, da je to videla. Keks je bio fantastičan, višestruki i tek kad je izmorena legla pored mene, ja sam joj rekao: "E sad znam kako je to kada cura ima ciklus. Do jaja je!". Ona je rekla da mi ne bi dala ni da je pogledam da je znala da i dalje ima ciklus.

Bivša je isto tako imala sličan slučaj. Htela ga je što pre da joj ga stavim, pa sam joj na kratko napravio uvod. Posle sam video da mi je kondom pocrveneo. Ona se nije mnogo bunila. ali prosto rečeno, nije mi dala u toku ciklusa, nego kada je kontala da joj je prošao, ali nije bilo skroz. To nije znala.

U čemu je fora? Meni ne smeta. Meni smeta samo kada ne mogu keksati.

Poslednja izmena:
E, pa, većali smo o gospodinu Obelisku :rumenko: i svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l' :lol:
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu :rumenko:
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe :zcool:

meni uvijek bilo grozno kad ima listiće ko štaznam Mikijev Almanah, il klitoris ko žmigavac od fiće...ostao, misim zapremina manje više nebitno...misim bolje jelda da je tešnja, al dobro sad...

E, pa, većali smo o gospodinu Obelisku :rumenko: i svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l' :lol:
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu :rumenko:
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe :zcool:

jednom sam naleteo na tako ogromnu cupiku da je bilo smor ebati. al opet bolje i to nego skidati đane, koje je to tek smaranje. zlatna sredina je najbolja.

Back