- Poruka
- 36.702
ni kad spustis glavu, ni na ogledalu?
Samo moju kitu gledam i divim se kako je Beauty

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni kad spustis glavu, ni na ogledalu?

Mislim da je ovo uvredljivo _,_
Za koga. Za Babrogu? E moj prijatelju, vidim nisi je upoznao. Uzivaj u sreci, mirnom snu i harmoniji spopstvenih misli. I nadaj se da je sresti neces. jer akoje ne sretnes, neces znati sta je uzas, budjenje u pola noci obliven ledenim znojem. Strahovito gadjenje na rostiljk, na bilo kakvo meso. Mracno secanje i fglesovi koje se javljaju nevoljno kad god to nec zelis, al si nesposoban da odagnas uzasnu sliku iz glave.

Volim da je osjetljiva na dodir.
Za izgled ne marim
ne moram ni da je gledam !![]()
Usto josh ti ostane u ustima ukus poluosusheni masnih joj bubuljica![]()

hvala ti što sutra imam vodeni dan![]()

Ima li neka žeMska, da mi to pojasni? Moja sosa se samo jednom zeznula misleći da joj je prošao ciklus. Ja sam to radio oralno njoj pre glavne igre i kada je svršila, ona je zažmurila. Obrisao sam se rukom (onako prostački
) i video krvavu ruku, pa sam to na brzaka obrisao o butinu da ona ne vidi, jer mi dalje ne bi dala, da je to videla. Keks je bio fantastičan, višestruki i tek kad je izmorena legla pored mene, ja sam joj rekao: "E sad znam kako je to kada cura ima ciklus. Do jaja je!". Ona je rekla da mi ne bi dala ni da je pogledam da je znala da i dalje ima ciklus.Ja nisam imo problema s tim ne secam se da im je bilo neprijatno..bas se oduseve sto mi nije gadno

E, pa, većali smo o gospodinu Obeliskui svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l'
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu![]()
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe![]()

E, pa, većali smo o gospodinu Obeliskui svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l'
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu![]()
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe![]()