Trofazna žica

mesnate koe se preklapaju ono trebaju zihernadle
great-wall-of-vagina.jpg

šta je bre ovo :hahaha:

E, pa, većali smo o gospodinu Obelisku :rumenko: i svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l' :lol:
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu :rumenko:
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe :zcool:
al ti je pitanje...i jos znas za blam:zcepanje:

E, pa, većali smo o gospodinu Obelisku :rumenko: i svašta nešto čuli, i da je važno koliki je i da nije, da može da bude ovakav, onakav, i tako to, je l' :lol:
E sad, mene zanima šta je sa ženskim pandanom? Na kakve ste razlike nailazili, šta je bilo dobro, a šta vam se nije svidelo (oblik, izgled, izem li ga...) i tako te varijacije na temu :rumenko:
Mislim, stvarno me je sramota što ovo pitam, ali 1 je ujutru, i cenim da vas nema mnogo, a do sutra će blam već da me prođe :zcool:

Ma ne kaže se džabe sviranje koortsu. Zato mi koji volimo pičicu ne sviramo, nego volimo. Mi koji volimo žene, kažemo: rđavom kupcu i dlaka smeta.

Trofazna žica je debela k'o sam đavo, pošto treba da trpi trofazni kratak spoj. Da si rekla trofazni kabel (trožilni sa izmeštenim nulama i masama, četvorožilni sa izmeštenim masama, ili petožilni sa nulom i masom), pa da još razumem :) Živa bila za šifrovani naziv teme! :) Svaka čast!

e, vidiš, tako je jedan moj pre 10ak godina... živeli smo u različitim gradovima, i kad je jednom bio, ja sve što sam mogla plaćala, i često smo se oko toga naganjali... kad je došlo vreme da se vrati, kupi mi neki lančić, privezak srce i to :lol: i kaže - ja sam na tebe najmanje potrošio, muzla su me braća, tetke i tako ta rodbina, i morao sam nešto da ti kupim
je l' to znači da sam sponzoruša i da se na mene troši?
Mene i sada muze rodbina .
Bolje bi volio da me muze neka pitjka !:)

Back