Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za šta je to primer? Titoisti ideološkog neprijatelja predstavili kao saradnika okupatora, bez obzira što je isti pohvaljen od najvažnijih savezničkih zemalja.
Ovaj naš je lepši![]()
Čekaj da vidimo jel sve kako ti kažeš.TRI PRSTA SU PROBLEM, A NACISTIČKI "ZA DOM SPREMNI" JE DOBRODOŠAO: Košarkaš Filip Barna priveden na graničnom prelazu Bajakovo!
KOŠARKAŠ FMP Filip Barna priveden na graničnom prelazu Bajakovo prilikom pokušaja ulaska iz Srbije u Hrvatsku.
![]()
Foto ABA
Kazna mu je izrečena jer je na utakmici Splita i FMP u aprilu mesecu slaveći postignut koš podigao tri prsta.
Tri prsta smetaju, al nacistički "Za dom spremni" je dobrodošao.
Podsetimo, Barna je priveden na prelazu Bajakovo, kada je iz Srbije želeo da uđe u Hrvatsku. Barna je na kraju platio kaznu 550 evra i nastavio putovanje.
Podsećamo, ustaški poklič doživeo je novi "bum" u Hrvatskoj nakon održavanja koncerta Marka Perkovića Tompsona, kome je prisustvovalo oko pola miliona ljudi.
https://www.novosti.rs/sport/kosark...lip-barna-priveden-granicnom-prelazu-bajakovo
Zasto smo dozvolili da hrvatska zlocinacka drzava koja je nastala na genocidu nad Srbima kriminalizuje i progoni Srbe zbog podignuta tri prsta? Tri prsta oznacavaju sveto trojstvo sto je simbol Hriscanstva - u Ime Oca, Sina i Svetoga Duha.
Neko ih pokazuje rasirene neko spojene al u sustini je to simbol Svetog Trojstva.
Od kojih zemalja je pohvaljen, pa u toj Usa je Tito ispratio 7, 8 americka predsjednika, docekivali ga uz najvise drzavne pocasti, Drazu kvislinga pustili niz vodu, kasnije ga se malo sjetili u vrijeme " hladnog rata" kada im je Tito srusio 2 avionaZa šta je to primer? Titoisti ideološkog neprijatelja predstavili kao saradnika okupatora, bez obzira što je isti pohvaljen od najvažnijih savezničkih zemalja.
Evo ti zarobljenog ustaše od strane četnika!
![]()
Za koliko ono dana je kapitulirala Kraljevina Jugoslavije, cini mi se za 6, Beograd branilo cak 9 vojnika, neki dan sam gledao snimak vojnika Kraljevine Jugoslavije negdje u Indjiji kako predaje pusku njemackom nacisti i hoce sa njim da se rukuje, onaj mu uze pusku i mrsnu ga , haha.Evo ti zarobljenog ustaše od strane četnika!
A u sadašnje vreme, u Pranjanima, savezničke delegacije odaju počast JVO, a Titu više niko ne ide na mauzolej.
Sve se posložilo kako treba...
Vidi Tomi, za vas Hrvate Balašević ima divne stihove:Za koliko ono dana je kapitulirala Kraljevina Jugoslavije, cini mi se za 6, Beograd branilo cak 9 vojnika, neki dan sam gledao snimak vojnika Kraljevine Jugoslavije negdje u Indjiji kako predaje pusku njemackom nacisti i hoce sa njim da se rukuje, onaj mu uze pusku i mrsnu ga , haha.
A u sadašnje vreme, u Pranjanima, savezničke delegacije odaju počast JVO, a Titu više niko ne ide na mauzolej.
Sve se posložilo kako treba...
Dodik je dijete " Pogrmeca", tamo su Srbi imali strasna stradanja od strane Ustasa i njemackih nacista,a Uatsama i njemackim nacistima u ubijanju Srba na Kozari i podGrmecu pomagali Cetnici, vidis kako ovaj Cetnik kmeci kako su ih Partizani pobili na KozariEvo i u Srpskoj, Dodik, savezičke delegacije i Srbi, odaju poštu JVO...
A Austrija proćerala blajburški naci vašar. ********* se više niko i ne seća.
Sve se udesilo kako i treba...
Što bi se iko počešao na vaša tumačenja slika. Mi imamo verifikaciju naše, četničke borbe, kroz ove počasti na jutubovima...Kladim se da u Njemackoj potomci starih nacista usdisu za Cetnicima, na tom bratsvu iz 2 svjetskog rata.
Pogledajte prilog 1763030
EU izjednačila komuniste i naciste još 2019. Četnici su to znali još 1941. Priča ti se ne uklapa u tu politiku EU.Dodik je dijete " Pogrmeca", tamo su Srbi imali strasna stradanja od strane Ustasa i njemackih nacista,a Uatsama i njemackim nacistima u ubijanju Srba na Kozari i podGrmecu pomagali Cetnici, vidis kako ovaj Cetnik kmeci kako su ih Partizani pobili na Kozari
Dodik kriminalac se radi lopovluka preko noci pretvorio u fasistu, nista cudno.
Nikoga Balasevic nije vise pjesmama unistavao kao Cetnike i nacionaliste, koji su nacionalizam iskoristili kao masku za kriminal,a to su radili i u 2 svjetskom ratu !Vidi Tomi, za vas Hrvate Balašević ima divne stihove:
Tvrdiće sa čudnim sjajem,
da sam drhtao pred zmajem,
gledali su oni iz prikrajka!
Mi smo barem pred Nemce stali, i prošli kako smo prošli, dok vi nešto tako ni izbliza niste uradili.
Petokraka je pobijedila na sudu u Strasburu kao legalni simbol radnicke klase,a kukasti krst tj " svastika" kojoj su se Cetnici klanjali, nikada nece biti legalni simbol koji moze da izadje iz domena fasiszma!EU izjednačila komuniste i naciste još 2019. Četnici su to znali još 1941. Priča ti se ne uklapa u tu politiku EU.
Vi Cetnici niste imali nikkavbu borbu, sem sa Njemcima, Italijanima i Ustasama protiv Partizana, i sem ubijanja civla, zena i djece, vrlo cesto i srpske!Što bi se iko počešao na vaša tumačenja slika. Mi imamo verifikaciju naše, četničke borbe, kroz ove počasti na jutubovima...
Ovo kao da pjeva oPetokraka je pobijedila na sudu u Strasburu kao legalni simbol radnicke klase,a kukasti krst tj " svastika" kojoj su se Cetnici klanjali, nikada nece biti legalni simbol koji moze da izadje iz domena fasiszma!
Inspirisao si me sa Balasevicem mogu ti reci :
Jednom se otac moj s posla kući vratio pre,
odenuo mi praznično sve i poveo me na trg.
Bio sam klinac još i bilo mi je tek oko pet,
al dobro pamtim nasmejan svet i svečan i sretan grad.
Nisam razumeo zastave, gužvu, znao sam tek,
nešto je važno, jer otac me tad prigrli snažno,
reče mi: Sine, gledaj i pamti.
I ja sam video Tita Maršala, legendu tu,
slobodotvorca, čoveka tog, druga i borca,
tada sam ja video Tita prvi put.
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
Bio sam momak već, kroz muziku sam tražio reč,
pred jedan koncert prostruja vest da doći će možda on.
I ja sam stajao malen s gitarom, predamnom sve,
moje detinjstvo, sloboda, mir, bratstvo, jedinstvo,
predamnom on, nasmejan, večan.
tada sam ja video Tita drugi put.
Bio je peti maj, iz Skopja me je vodio put.
Na stanicama duž pruge svud, tišina i nema bol.
Bitola, Maribor, Rijeka, Nikšić, Zenica, Bor,
i svaki čovek i svaki dom je žalio dušom svom.
Al ja sam video visoke peći, fabrike dim, široke njive,
Gradove što slobodni žive, decu i mir i jato ptica.
I opet sam video Tita Maršala, legendu tu, slobodotvorca,
čoveka tog, druga i borca, opet sam svud video Tita.
I ja sam video visoke peći, fabrike dim, široke njive,
Srbi u BiH ne mešaju "č" i "ć". To rade muslimani. Jesi li sigurna da kod njih nisi išla na slavu?@aleksije radicevic , jedan moj zet je Bosanac i viđamo se na slavi kod njih.
Jedne godine je zapenio baš oko ove teme i lepo sam mu rekla da ne želim da se svađamo i ubedjujemo za slavskim stolom, a ako nastavi, mama i ja ćemo ustati i više mu u kuću nećemo ući.
Bosanci ovu temu brkaju sa poslednjim ratom i tu ih razumem, jer su ih druge dve strane i provocirale uz pogrdno:
- ćetnici sa sve Ć
zato se i ne upuštam s njima u raspravu iako sam ja u pravu.
Tomi, sad bi trebalo tvojoj prdnjavi da damo veći težinu od odnosa koji je imao Truman, Regan, Nikson, De Gol...Vi Cetnici niste imali nikkavbu borbu, sem sa Njemcima, Italijanima i Ustasama protiv Partizana, i sem ubijanja civla, zena i djece, vrlo cesto i srpske!
Pogledajte prilog 1763035
Petokraka je pobijedila na sudu u Strasburu kao legalni simbol radnicke klase,a kukasti krst tj " svastika" kojoj su se Cetnici klanjali, nikada nece biti legalni simbol koji moze da izadje iz domena fasiszma!
Inspirisao si me sa Balasevicem mogu ti reci :
Jednom se otac moj s posla kući vratio pre,
odenuo mi praznično sve i poveo me na trg.
Bio sam klinac još i bilo mi je tek oko pet,
al dobro pamtim nasmejan svet i svečan i sretan grad.
Nisam razumeo zastave, gužvu, znao sam tek,
nešto je važno, jer otac me tad prigrli snažno,
reče mi: Sine, gledaj i pamti.
tada sam ja video Tita prvi put.
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
Bio sam momak već, kroz muziku sam tražio reč,
pred jedan koncert prostruja vest da doći će možda on.
I ja sam stajao malen s gitarom, predamnom sve,
moje detinjstvo, sloboda, mir, bratstvo, jedinstvo,
predamnom on, nasmejan, večan.
tada sam ja video Tita drugi put.
Bio je peti maj, iz Skopja me je vodio put.
Na stanicama duž pruge svud, tišina i nema bol.
Bitola, Maribor, Rijeka, Nikšić, Zenica, Bor,
i svaki čovek i svaki dom je žalio dušom svom.
Al ja sam video visoke peći, fabrike dim, široke njive,
I ja sam video visoke peći, fabrike dim, široke njive,