aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.797
Mesto tvoga vita stasa,Bella ćao, Bella ćao, ćao
Bella ćao...
U Partizane odoh ja
Bella ćao![]()
brada mi je do pojasa
Mesto oka tvoga smeđa,
kosa mi je do po leđa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mesto tvoga vita stasa,Bella ćao, Bella ćao, ćao
Bella ćao...
U Partizane odoh ja
Bella ćao![]()
Naravno, visok je stepene slicnosti izmedju Tita kojem se postrojava americka vojska i koji pusi Kubu u Bijeloj Kuci i Vucica koji kao optuzenik sjedi na maloj stolicici i dobija na poklon hemijsku i kljuceve " Bijele kuce" koji se svakako kao suveniri mogu kupiti bilo gdje u WashingtonuOvo kao da pjeva o
Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, pogotovo dio o izgrađenim fabrikama, širokim njivama, slobodi.
![]()
![]()
Dobro je poznato da su četnički prvaci poput Momčila Đujića, Mana Rokvića, Steva Rađenovića i dr. sklapali sporazume s ustaškim vođama, a da je sam Mihailović krajem rata “unaprijedio” ustaškog oficira Matu Matićevića, nazivajući ga u njihovoj korespondiciji “bratom”Mesto tvoga vita stasa,
brada mi je do pojasa
Mesto oka tvoga smeđa,
kosa mi je do po leđa!
Srbi u BiH ne mešaju "č" i "ć". To rade muslimani. Jesi li sigurna da kod njih nisi išla na slavu?![]()
Mesto tvoga vita stasa,
brada mi je do pojasa
Mesto oka tvoga smeđa,
kosa mi je do po leđa!
Gdje ces Cetnika poljubiti, to se nije kupalo citav rat
Nijedan frajer mi nije imao bradu i brkove ali nijedan...ne mogu da zamislim da poljubim takvog nekog![]()
Tomi, sa okupatorima četnici nisu sklopili nikakve antidržaven sporazume: u smislu da se bore protiv Kraljevine Jugoslavije i njene vlade. Partizani su radili isto što i okupatori - uništavali KJ, svoju zemlju, pa su oni zato izdajnici.Dobro je poznato da su četnički prvaci poput Momčila Đujića, Mana Rokvića, Steva Rađenovića i dr. sklapali sporazume s ustaškim vođama, a da je sam Mihailović krajem rata “unaprijedio” ustaškog oficira Matu Matićevića, nazivajući ga u njihovoj korespondiciji “bratom”. Možda je najbolju sliku Dražine vojske dao upravo Stevan Moljević.On je krajem 1944. godine tokom povlačenja kroz Bosnu kad je već postalo jasno da su četnici izgubljena priča, kao predśednik Centralnog nacionalnog komiteta za Jugoslaviju, najvećeg četničkog političkog organa rekao: “ Za kralja i otadžbinu, je li tako? Prazno je to i šuplje, gospodo i braćo moja! (...) A ona druga 'Draža nas vodi pobedi i slobodi' dovela nas je, kao što vidite, u ovo tužno i maglovito bosansko bespuće (...) Šta smo mi u ovom ratu pokazali srpskom narodu? Svoje kame, brade i pijane komandante, koji štipaju snaše. Krv, seks i gibanice, to je bio naš program, naša zastava (...) Rulje koje zaudaraju na rakiju, to smo bili i ostali!”
![]()
Vlada i Kralj su koliko se sjecam sa sve zlatom i parama utekli iz zemlje i ostavili narod na cjedilu,a od tamo su zdusno podrzavali Cetnike koji su saradjivali sa okupatorskim vojnicima i sa Ustasama , te su okupaciju koristili da vode velikosrpsku faisticku politiku zbog koje su pobili destetine hiljada muslimana Sandzaka, istocne Bosne, veliki broj pravoslavaca koji se nisu slagali sa njihovom fasisticko izdajnickom politikom, katolika Dalmacije, Posavine itd.Tomi, sa okupatorima četnici nisu sklopili nikakve antidržaven sporazume: u smislu da se bore protiv Kraljevine Jugoslavije i njene vlade. Partizani su radili isto što i okupatori - uništavali KJ, svoju zemlju, pa su oni zato izdajnici.
To što ti sad iskopavaš falsifikovano ili pogrešno protumačeno, jestee dosadna prdnjava. Jer mi sa saveznicima svake godine odajemo počast četnicima JVO i Čiči u Pranjanima.
Da bi imalo smisla da vodimo ovu diskusiju, ti bi trebalo da objasniš zašto je to tvoje pisanije ima veću težinu od aktuelnog savezničkog držanja.
Kako nisu sklopili antidrzavni sporazum, zasto izmisljas?Tomi, sa okupatorima četnici nisu sklopili nikakve antidržaven sporazume: u smislu da se bore protiv Kraljevine Jugoslavije i njene vlade. Partizani su radili isto što i okupatori - uništavali KJ, svoju zemlju, pa su oni zato izdajnici.
To što ti sad iskopavaš falsifikovano ili pogrešno protumačeno, jestee dosadna prdnjava. Jer mi sa saveznicima svake godine odajemo počast četnicima JVO i Čiči u Pranjanima.
Da bi imalo smisla da vodimo ovu diskusiju, ti bi trebalo da objasniš zašto je to tvoje pisanije ima veću težinu od aktuelnog savezničkog držanja.
Tri prsta je kao "sve ok, do jaja, super"
Inače je izvorno obeležje ljubitelja Vuka Draškovića pa kad neko podigne tri prsta znaš da je SPO
Прво, девојчице, двоглави орао је српски грб. Данашња албанска застава је ратна немањићка застава, коју су албанци носили у бој, док су били српски плаћеници. Друго, тај усранко, Сергеј Трифуновић је мало кажњен, обзиром шта је урадио. Само, видиш, он није кажњен тако зато што је направио неки прекршај, него зато што хрваи живеу уверењу да је он Србин. Дакле заменили су га са неким. Треће, шиптари и хрвати су нама починили толика зла, да им ми Срби никад и никако не можемо вратити мило за драго. И не заборави. Ми нисмо исто. Но, кад поасеш, само ће ти се касти. Успут, три раширена прста је лансирао Вук Дашковић. Срби се поздрвљају са три скупљена прста. Онако како се крсте.Oni tri prsta tumače kao mi dvoglavog orla, identično.
Shodno tome i ne treba izazivati takve incidente na tudjem terenu.
To vam je kao u onom incidentu kad se Sergej Trifunović qrčio po Dubrovniku prošlo leto.
U aps bajo, nije ti ovo Srbija da se svakoj šuši što se pojavi pred ekranom gleda kroz prste.
Zakoni se moraju poštovati, kome se svidelo ili ne.
I da se ne dizu 3 prsta nacisticke eu drzave mrze Srbiju iz dna duse.A nrocito mrze Beograd.Zlocinacka udruzenja .Тотално је мајмунски да се знак рукама три прста или двоглави орао тумаче као увреда другим нацијама.
Treba ih se odrec i sportski i ljudski.Godinama sam putovao preko i retko nac coveka koji nije nacionalisticki bolesno obojen.Da ih pitas i da iskreno odgovaraju zapalili bi Srbiju toliko su bolesni.Треба наши клубови да се повуку из те хрватско-словеначке лиге и да се играју само национално првенство и куп, као у свим нормалним земљама.
Ako ti brojne fotografije Cetnika zagrljenih sa Ustasama, Njemcima, Italijanima itd nista ne znace kako onda da shvatis da je tu Drazino pismo prilagodjeno hrvatskom izgovoru istog juznoslavenskog jezikaZnaci Draza je koristio rec "osobitog" a ne "licnog"?
Ko jos u Srbiji kaze osobito osim Hrvata?![]()
Ako ti brojne fotografije Cetnika zagrljenih sa Ustasama, Njemcima, Italijanima itd nista ne znace kako onda da shvatis da je tu Drazino pismo prilagodjeno hrvatskom izgovoru istog juznoslavenskog jezika( visa matematika, znam ).
Vjerovatno je i sam Draza na taj nacin koristeci neke hrvatske rijeci zelio da primi sipmatije svojih Usraskih saveznika![]()
Ma ja, zahebavamCool story bro. Nista nije prilagodio osim te reciHajde zajebavaj nekog drugog.
Kolega saradjivali su Ameri i podrzavali Taliban. Tvojom logikom se onda zakljucuje da su Ameri = Taliban.
Kakve veze sada Ameri i talibani imaju sa cetnickom izdajom iz 2 svjetskog rata i sa njihovim fasizmom? A tu temu smo naceli jer si ti iznio neistinu kako Cetnici nisu isto sto su i Ustase,a 100% su isto, isti mentalni sklop, samo rodjeni na razlicitim stranama.Kolega saradjivali su Ameri i podrzavali Taliban. Tvojom logikom se onda zakljucuje da su Ameri = Taliban.
Jel' ti stvarno verujes da su Ameri isto sto i Taliban?
Kakve veze sada Ameri i talibani imaju sa cetnickom izdajom iz 2 svjetskog rata i sa njihovim fasizmom? A tu temu smo naceli jer si ti iznio neistinu kako Cetnici nisu isto sto su i Ustase,a 100% su isto, isti mentalni sklop, samo rodjeni na razlicitim stranama.