TRI PRSTA SU PROBLEM, A NACISTIČKI "ZA DOM SPREMNI" JE DOBRODOŠAO: Košarkaš Filip Barna priveden na graničnom prelazu Bajakovo!

Tamo su se bas proslavili ;) Najveci uspeh posle Blajburga.
Držali su onu famoznu tvornicu traktora u Staljingradu oko koje su se vodile najžešće borbe, sigurno se nisu osramotili. Da pravoslavci nisu izdali po tko zna koji put, svijet bi danas sigurno bio drugačije, ako ne i bolje mjesto.

Držali su onu famoznu tvornicu traktora u Staljingradu oko koje su se vodile najžešće borbe, sigurno se nisu osramotili. Da pravoslavci nisu izdali po tko zna koji put, svijet bi danas sigurno bio drugačije, ako ne i bolje mjesto.

Nisu se osramotili ni u Jasenovcu a ni Jastrebarskom. Junaci.

Istina. Ustaše su sudjelovale u najvećim bitkama u povijesti, od Staljingrada do Kurska, četnici su lokalna banda odrpanaca i pijandura.

i evo ovo je tipican primer Hrvata:

Ponosan cinjenicom sto su kao vazali u ne tako dalekoj proslosti ginuli za Germane u Staljingradu ali ce sutra da ti nabija na nos i da se ruga sto su se Srbi borili na strani Osmanlija.

A da ne pricamo o tome kako Srbi nisu imali izbora dok su Hrvati dobrovoljno isli.

i evo ovo je tipican primer Hrvata:

Ponosan cinjenicom sto su kao vazali u ne tako dalekoj proslosti ginuli za Germane u Staljingradu ali ce sutra da ti nabija na nos i da se ruga sto su se Srbi borili na strani Osmanlija.

A da ne pricamo o tome kako Srbi nisu imali izbora dok su Hrvati dobrovoljno isli.

Kako smo vazali ako smo išli dobrovoljno. Oksimoron.

Dobar ovaj Tom....baš dobar👍

Antikomunist je svaki normalan čovjek ....jer ko bi bio za bilo koji totalitarizam a posebno za totalitarizam koji je pobio najviše ljudi na zemaljskoj kugli....i to u MIRU.
Komunisti su šovinisti na entu...to kad njihov ljubimac upotrijebi za nekoga drugoga je antologijska provala.... trebao bi se pokriti po ušima.
Umjesto vjerski dodaš ideološkoklasnini i imaš istog fanatika
Kvizlinzi su također...jer su bili sluge Staljina( Hitlerovog saveznika) a Srpski komunisti izdajnici jer se nisu borili za neovisnu Srbiju već za random Yugoslaviju.
Komunisti nisu bili nacisti ali su bili klasisti
i u ime te ideologije su ubijali i otimali imovinu.
Zločinci su bili bez premca.
Bili su daleko najneinteligentniji i najnepismeniji( da nisu prevarili V.Nazor da im se pridruži ne bi imao nitko pročitati naredbe iz Moskve i napisati depešu za Moskvu...siromah se ubio kada je spoznao obime zločina i nedjela koje su počinili)
Bježali su po šumama i gorama i dočekali da Belogardejci oslobode Beograd i Srbiju 45...( što misliš zašto nikada nisu snimili nijedan film o oslobođenju Beograda?)...Otpisani :kez:.....ali 91...su se iz nekog razloga udružili sa Nedićevcima,Drazinim i Ljotićevcima pa opet kao 45.
Screenshot_20250729_210937_Chrome.jpg
Danas je najgore dojenčadi crvene buržuazije.. ne žive u voljenoj državi, ,nemaju dokumente,zastave,osjećaja pripadnosti ,reprezentativnih uspjeha,etc
Sve se svelo na mitološkohisotrijografsku povijest ...Mirko pazi metak....ziippp...hvala ti Slavko.
Nije lako...nije lako

Treba ih se odrec i sportski i ljudski.
Svaka čast na upisu.
Teško mi se odlučiti koga manje volim, Bošnjake, Hrvate ili Srbe, ali u vezi ovoga si u pravu.
Da se mene pita, doslovno bi svakog Srbina protjerao iz Hrvatske, osim onih koji su se pridružili Tuđmanovoj neo-U-staškoj soldatesci (lojalne Srbe), kako im neo-U-staški, Tuđmanovi, ZNG marauderi tepaju.
Tako da, stvarno mi je žao što ni zadnji Srbin nije prognan iz Hrvatske, zbog toga što će Hrvate ponovo obuzeti mesarsko ludilo, pa eto, bilo bi pošteno poželjeti da taj put šakali kolju i u konc logore trpaju vlastiti podmladak.
Ni manje, ni više, mislim da je to ako ništa drugo, barem pošteno.

Svaka čast na upisu.
Teško mi se odlučiti koga manje volim, Bošnjake, Hrvate ili Srbe, ali u vezi ovoga si u pravu.
Da se mene pita, doslovno bi svakog Srbina protjerao iz Hrvatske, osim onih koji su se pridružili Tuđmanovoj neo-U-staškoj soldatesci (lojalne Srbe), kako im neo-U-staški, Tuđmanovi, ZNG marauderi tepaju.
Tako da, stvarno mi je žao što ni zadnji Srbin nije prognan iz Hrvatske, zbog toga što će Hrvate ponovo obuzeti mesarsko ludilo, pa eto, bilo bi pošteno poželjeti da taj put šakali kolju i u konc logore trpaju vlastiti podmladak.
Ni manje, ni više, mislim da je to ako ništa drugo, barem pošteno.
Pametno bi bilo po hr napraviti sto vise psihijatricnih bolnica i proveravati teske poremecaje stanovnista sovinisticki nastrojenih demona!
Zaista bi to bilo odlicno resenje.I u skladu sa tim postupiti.Bolesnike zatvoriti po bolnicama uz max lecenje koje i nece uroditi plodom ali bar pokusati .Ali posto 97% stanovnista ima u sebi duboko ukorenjenu mrznju u dusi jos bi dodatno dobro bilo postaviti kineski zid izmedju hr i srb da se ta 2 naroda fizicki i ne dodiruju.Jer tesko se leci mrznja jako tesko.To je ozbiljna bolest,poremecaj.Upoznao mnoge soviniste uh tezak poremecaj.Jadnici.

Ali posto 97% stanovnista ima u sebi duboko ukorenjenu mrznju u dusi jos bi dodatno dobro bilo postaviti kineski zid izmedju hr i srb da se ta 2 naroda fizicki i ne dodiruju.Jer tesko se leci mrznja jako tesko.To je ozbiljna bolest,poremecaj.Upoznao mnoge soviniste uh tezak poremecaj.Jadnici.
Nije baš toliki postotak, ali je dovoljno visok.
Da, treba postaviti zid, slažem se.

Znaci pretrrah ga sa 97%?
Pa vidi kroz zivot sam upoznao dosta ljudi u Hr.Oni imaju onu cinicku bolesnu mrznju ugradjenu u svoj cod kad se rode.Mislim da sam ih upoznao sigurno 500 ali od tih 500 ne mogu izvuc jednog da ne voli da mrzi sve oko sebe.Ne samo srbe oni mrze i sebe i svoje familije to ide u tom smeru.Vrlo su slicni slovencima koji su cak i mnogo gori.
Brat bi sestri uvo otkinuo za euro.Mada je to moderno i u Srbiji sada.
Ali sto se tice "mrznje" oni i Slovenci no 1 u svetu i to bez konkurencije.
Frustracije teskih razmera.
Cak i kad se max foliraju vidi se iz aviona sovinizam.
I bojim se da tu nema leka ni da se lece godinama.Cod jeben.

Pa vidi kroz zivot sam upoznao dosta ljudi u Hr.Oni imaju onu cinicku bolesnu mrznju ugradjenu u svoj cod kad se rode.Mislim da sam ih upoznao sigurno 500 ali od tih 500 ne mogu izvuc jednog da ne voli da mrzi sve oko sebe.Ne samo srbe oni mrze i sebe i svoje familije to ide u tom smeru.Vrlo su slicni slovencima koji su cak i mnogo gori.

Tko to mrzi Srbe u Hrvatskoj? Eventualno manji dio braniteljske populacije iz nekih objektivnih razloga. Srbi rade u Hrvatskoj, prošle godine je izdano 28 000 radnih dozvola za srpske državljene. Brena i njezina snaha pune dvorane.

evo ukratko a možda je i bilo

- košarkaš jeste zaustavljen kada je prešao granicu ali mu je tada uručena kazna zbog utakmice koju je on platio i nasta vio dalje da ostavlja Hrvarima pare

- obrazloženje suda glasi: jeste da sudije sa tri prsta pokazuju da je postignuto tri poena ali je igrač to radio samo za trojke ali nije pokazivao dva prsta za dvojke

Tko to mrzi Srbe u Hrvatskoj? Eventualno manji dio braniteljske populacije iz nekih objektivnih razloga. Srbi rade u Hrvatskoj, prošle godine je izdano 28 000 radnih dozvola za srpske državljene. Brena i njezina snaha pune dvorane.
Nije samo to, većina dozvola za BiH građane se odnosi na Srbe. Iz Trebinja ih možeš izbrojiti koliko hoćeš.

A vezano za temu: Kamere su posvuda, sve se snima i treba biti oprezan. Srbi moraju paziti i kad popravljaju zaštitu od sunca u vožnji. Ne raditi to sa tri prsta, može se shvatiti kao namjerna provokacija.

KAko nisu isto, ista vlast, antifaisti Jugoslavije koje je priznao citav svijet ih proglasili ratnim zlocincima, naravno da nkisu isto Cetnicima, u stvari identican mentalni sklop Pogledajte prilog 1762994
. . . . . , fake,!? cointelpro specpsyops, cognitio sensitiva & dissonancia cognitiva, made by OZNA.!? :smeker:

Ne raditi to sa tri prsta, može se shvatiti kao namjerna provokacija.

A gle, s obzirom da su se i trener i vodstvo kluba nakon utakmice ispričali zbog ponašanja dotičnofg, mislim da je očito da se radilo o provokaciji. Ako su ga njegovi već prvi bacili pod autobus, šteta je da mu Hrvatska ne izbije štogod iz džepa. Kad je već debil.

Upoznao si 500 Hrvata i svi redom mrze sebe, obitelj, kućnog ljubimca i vjerojatno vlastitu sjenu? Impresivna znanstvena studija. Jel to išlo anketom ili si to osjetio telepatski?

I još smo kodirani da budemo zli, rođeni s čipom za mržnju.. zanima me samo jel Intelov model ili AMD?

Vlada i Kralj su koliko se sjecam sa sve zlatom i parama utekli iz zemlje i ostavili narod na cjedilu,a od tamo su zdusno podrzavali Cetnike koji su saradjivali sa okupatorskim vojnicima i sa Ustasama , te su okupaciju koristili da vode velikosrpsku faisticku politiku zbog koje su pobili destetine hiljada muslimana Sandzaka, istocne Bosne, veliki broj pravoslavaca koji se nisu slagali sa njihovom fasisticko izdajnickom politikom, katolika Dalmacije, Posavine itd.

Tito je jedini vrhovni komandant koji je ranjen u 2 svjetskom ratu, prihvacen od citavog antifaistickog svijeta,a vi ste na nivou lokalne politike sa raspadom SFRJ poceli bezuspjesno na sirem planetarnom planu da radite na reviziji istorijskih cinjeica i da lazete, kako su Cetnici sa mrtvackim lobanjama na crnim faistickim zastavama, ta gibanicarska banda koja je izdala 1944 i " svoga Kralja", koji ih je javno proglasom pozvao da se stave pod komandu Marsala Tita( neki Cetnici su to i uradili, oni koji nisu ruke okrvavili) a neki nisu i automatski su takvi izgubili zadnju sansu da se stave na pravu stranu, na pobjednicku stranu istorije i antifaiszma!
. . . . , Vlada i Kralj su zdusno podrzavali Cetnike koji su saradjivali sa okupatorskim vojnicima i sa Ustasama :rotf: :dash:

zakljucak: Engleska i USA su pomagali i saradjivali sa Nemcima, Italijanima itd. okupatorskom vojskom, takodje i sa NDH ustasama.!? :think::rotf:

. . . . , u, borbi protiv ??? dece i zena, . . . muslimana, katolika, pravoslavaca, Srba, Rusa i partizana.!?

Kako nisu sklopili antidrzavni sporazum, zasto izmisljas?

Sastanak u Divcima bio je sastanak pukovnika Mihailovica vođe cetnickih odreda , sa predstavnicima nemačkog Wermachta o prestanku neprijateljstva i zajedničkoj borbi protiv partizana. Sastanak je održan u najvećoj tajnosti u selu Divci kod VAljeva , 11. novembra 1941. godine.

Pukovnik Dragoljub Mihailović je putem pregovora sa Nemcima pokušao da postigne više ciljeva:

• da sklopi primirje sa Nemcima i tako obezbedi svoj opstanak i opstanak svog pokreta
  • da obezbedi nemačku tajnu podršku u borbi protiv partizana i tako se reši rivala u borbi za vlast

Mihailovićeve snage su 12 dana pre sastanka raskinule saradnju sa partizanima i povele opšti napad na Uzicku Republiku Mihailović je na sastanku ubeđivao Nemce da im nije neprijatelj i tražio je naoružanje i municiju kako bi nastavio borbu protiv PArtizana . U vreme pregovora u Divcima, u obližnjem selu Slovac Njemcima je predato 350 Partizana od strane četnika.Svi su pobijeni!

Pukovnik Mihailović se nadao da će od Nemaca dobiti oružje, ili bar municiju, i da će četničke akcije usaglasiti sa Nemcima u kombinovanoj operaciji za uništenje partizanskog pokreta Istovremeno se trudio da sve to uskladi sa svojim novozadobijenim statusom od saveznika priznatog vođe otpora u Jugoslaviji.<a sačuvao popularnost u narodu i održao savezničko priznanje, tražio je od Nemaca da eventualni dogovor ostane u tajnosti.

Nemci su njegove predloge kategorički odbili i zatražili bezuslovnu predaju četnika. Nisu mu verovali jer je Kralj pobegao u London, gde su Nemci mislili da ce Cetnici saradjivati sa Britancima ( tada je Nedic legalizirao hiljade Dražinih Četnika, proglasio ih " Vladinim Četnicima "., Mihailović vodi bespoštedni rat protiv partizana, dok je sukobe sa Nemcima izbegavao!
Операција Михаиловић је шифрован назив за завршну немачку антигерилску офанзиву у сламању Четничких јединица Југословенске војске на челу са пуковником Драгољубом Михаиловићем на простору Шумадије у окупираној Србији, од 4. до 9. децембра 1941. током Другог светског рата.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Операција_Михаиловић

Back