Tri NLO-a pala u Kazahstanu, pokrenuta istraga

Ej, Nikko, pa ti rece da ces me ignorisati?
Da je svako, ko mi se obrati najveca budala?
HAhahahahahha....opet sam te natakario...

I da, opet pojacavas vredjanje i psovke, sto se sasvim uklapa u moju klinicku sliku o tebi.

Pukao si, gotovo. Svaki put te nasamarim. Polako gubis dostojanstvo i kontrolu, i uskoro ces javno da me psujes i vredjas strasno.
Nisi prvi teletabis koji je tako prosao.

Znas, mogao bih sve tvoje postove u kojima direktno vredjas clanove foruma da prijavim, ali necu.
Zelim jos da se igram sa tobom.
Cmmmok.:)

Ne samo sumeri, nadjene su i na balkanu i podunavlju uopste. Mislim da sam postovao ovo negde...
Nema nista sumnjivo kod tog zemljoradnika.Naravno da ce biti u polju pred svitanje.Nema razloga da se tema skrece u tom pravcu.
Cini mi se da ce i ovaj incident biti zataskan.

aham...

nego, incident je zabiljezen u maju...prije par dana tojest...sunce izlazi oko 5 ujutro...
elem, 2 sata do svitanja...nigdje sjetve, nigdje zetve, a ova dvojica tjube u polju na traktoru...:eek:
pravo cudo sto Kazahstan nije ono...pravi pravcati gigant u proizvodnji...'senice, kuruze, a bogami i zobi...:per:

“It was at about 3AM. I was standing by my tractor when the guys started shouting: ‘Look, there are some balls flying.’ They were big and sparkling with yellow, red and green,” an eyewitness told Interfax news agency over the phone.

http://www.russiatoday.com/Top_News/2009-05-14/UFO_falls_in_Kazakhstan___witnesses.html

:mrgreen:

Poslednja izmena:
U ovo....

wally_gator-785729.jpg

:)

Show susreta dwe civilizacije i istorije.

Zar se to nije već dogodilo kada su Sumerima objasnili sve ono o kretanju i položaju udaljenih planeta, koje mi još uvek nismo u stanju da otkrijemo? Čekaju naš napredak? Znači li to da smo jednom već dostigli taj nivo koji oni žele da bi komunicirali sa nama, pa su to i učinili, komunicirajući sa Sumerima, a bogami i Egipćanima? A onda je došlo do katastrofe koja je bacila civilizaciju unazad, pa sad opet čekaju da se oporavimo? Ako je tako, zašto svemirska braća nisu pomogla da prevaziđemo tu katastrofu?

Back