Tri NLO-a pala u Kazahstanu, pokrenuta istraga

Prva recenica znaci da se prvi NLO susret odigrao pri nastanku sumera,a alieni su ih pogurali,cisto onako da im pomognu.

Druga znaci,domacin koji je primio aliene,je morao znati njihovu swrgu posete,a opet je znanje jedan od univerzalnih jezika.

Treca je znaci,da po meni se nije desila neka katastrofa. A ko jeste,reci mi koja je?

Ako se nije desila katastrofa, onda je 'znanje' čovečanstva samo u usponu od vremena Sumera. Nije bilo nikakvog događaja koji je točak civilizacije vratio unazad, ali su tuđini ipak odlučili da sa Sumerima komuniciraju, iako su oni bili na nižem tehnološkom stupnju razvoja nego mi danas, a s druge strane, opet, čekaju da mi tek dostignemo taj neki planirani stepen razvoja, e da bi nam se tek onda objavili. Nije li ti to kontradiktorno?

Zabranjena_Arheologija nik je cova na mestu.
Iako se generalno ne slazem sa njim, uvazavam ga kao sagovornika samo zato sto ne namece, nego se trudi da argumentuje svoj kont i misljenje.
To ppo meni cini forum
I jedva cekanm neku intelektualnu konfrontaciju sa njim, jer vidim da se sa njim moze i nasaliti, ali i nauciti nesto.
I da ne ne skonta pogresno, ja sam idealista na temeljima savremene nauke.. :)

Cek,cek...zbunjen sam xD

Verbal_Kint,sta si hteo reci time na moj post?

Sal,jel to meni upuceno? Ako jeste,hvala ti :)

Ne brini,swako ima swoj temelj,ali ja se od mog principa za owu nauku,2+2=4 ne micem dalje :)

Spreman sam da swoja misljenja branim do kraja,jer znam da owa nauka nije "naucno" dokazana xD ali ima swoje istine.

Jer znam da kad neko kaze Atlantida je bila stvarana,neko ce reci,ma to je samo mit,ne werujes waljda u to? E bas zbog direktnih podeljenosti,owde se moze biti u pravu sa swakom teorijom. Mozda ne bas sa swakom,ali tu je negde.

Odoste daleko od teme,sta se desava sa dogadjajem,ima li nekih novih momenata sa slucajem,istraga i sl.?

Nema. Prva izjava je bila da su to najverovatnije delovi aviona ali sta je tacno znace se tek posle istrage:
Alexander Ivanov, an official with the Department of Emergency Situations, told Kazakhstan Today. "According to preliminary data, these items can be described as fragments of an aircraft. Specifically what kind of devices [they are] can only be determined after examination."

Dani su evo prosli a rezultata istrage koliko znam nema, a nece ih ni biti ? Pitam se zasto? Mozda imaju problema da objasne koji delovi aviona bi te tri sfere mogle biti.

20 svetskih medija je prenelo i da su Srbi koljaci.

a kad negde padne meteor to jeste znacajna stvar....

osim kada se navataju lakovernici ko ti, pa istripuju da je pao svemirski brod :):)

dakle, prouci

http://en.wikipedia.org/wiki/Meteoroid

Ako nisi znao meteori nisu oblika pravilne sfere, od metala , sa rupama, i to jos veliki sezdeset cm. :)

Mnogi si ti pametan. Pucas od znanja. Pitam se sa koje visine na koju si se sam uzdogao ti godinama pljujes na ovaj forum. Sa visine google kvazinaucnika.

Back