Zabranjena_Arheologija
Aktivan član
- Poruka
- 1.104
Pa pazi,teorija o reptiloidima je ok,misim sumeri su pravili figurice sa njihovim licem,tako da moguce je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,ne,ne... E tu sam was cekao.
Citat: "Pa, bemu misha, ako nisu ispitali teren za poslednjih 50.000 godina koliko nas posećuju i utiču na našu kulturu u svakom pogledu, od pećinskih crteža do egipatskih piramida i Stounhendža, onda i nisu nešto opasni..."
Ko zna od kad nas oni posecuju. Naravno,prvi put kad su nas wideli,shvatili su da nismo bili mnogo razvijeni,i nismo mogli da se branimo. Onda su polako,pomagali nam,radili swasta i te stvari,i sad werowatno cekaju da se dovoljno razvijemo,i onda krece show xD
e, blago tebi s tvojim...zakljuccima...![]()
jel barem...utjesno?![]()
dobro, sine, evo...objasni nam...otkud znamo; mozdak si ti...profesionalac...![]()
Ja sam rekao ono što znam a to je da se u sadašnje vrijeme u poljima radi i čitavu noć ,stoga ne čudi što je čovjek bio tamo u to vrijeme jeli bilo vanzem. to je već druga priča . Ako ti nije jasno mogu i da ti nacrtam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet ovog svijeta![]()
Ja sam rekao ono što znam a to je da se u sadašnje vrijeme u poljima radi i čitavu noć ,stoga ne čudi što je čovjek bio tamo u to vrijeme jeli bilo vanzem. to je već druga priča . Ako ti nije jasno mogu i da ti nacrtam i ne ponašaj se kao da si popila svu pamet ovog svijeta![]()
Ej, ajde smiri malo tenziju, zemljace...pa Vragana se zeza, ja se zezam...tema i jeste za zezanje, usled nedostatka novih informacija.
![]()
Ej, ajde smiri malo tenziju, zemljace...pa Vragana se zeza, ja se zezam...tema i jeste za zezanje, usled nedostatka novih informacija.
![]()
Vragana, Nikko freak puca...uocavas li intenzivno pojacanje psovki i vredjanja u njegovom postu?
Cak sta vise, projektuj svog astralnog teletabisa na njegov nivo i uoci koliko mu od besa ruke drhte, i koliko mu slina niz bradu curi dok nam replicira.
Sta mislis, da prekinemo eksperiment ili da ga ispostujemo do kraja?
Mislim da je mali imao u detinjstvu traume, i to teske i neizlecive.
Ne ide da ti javno pisem da sumnjam da je bio objekat seksualnog izivljavanja da li roditelja ili reptiloida? Ili oboje u jednoj figuri?
Zato cu ti to ponoviti na PP....![]()
Pa pazi,teorija o reptiloidima je ok,misim sumeri su pravili figurice sa njihovim licem,tako da moguce je.
stono bi narod reko; Niko, prso si...![]()
Ne samo sumeri, nadjene su i na balkanu i podunavlju uopste.
Pa tako nesto je za jedan evolutivni korak ispred vas, posto vi trenutno nemate ni sta da vam prsne.![]()