bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Jel znas, da je u Srbiji, masinska obrada, navodno, zabranjena?Parizer od prekuvanog perja pilica i curaka, samlevenih u smesu uz dodatak soje izmlevene na tip 800 zbog bolje teksture....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znas, da je u Srbiji, masinska obrada, navodno, zabranjena?Parizer od prekuvanog perja pilica i curaka, samlevenih u smesu uz dodatak soje izmlevene na tip 800 zbog bolje teksture....
Ne valja biti toliko tvrdoglav.Da ja sam prešao u metro otkad je lidl naduvao cene, džabe im reklame i švarceneger kada su skuplji od maxija i idea marketa koji su sinonim za monopol i pljačku.
Kad ja u EU na benzinskoj pumpi imam da kupim bolju i jeftiniju nutelu nego onu masnu u lidlu šatro nemačku. Prevaranti i lopovi.
Годинама већ пазарим у Метроу.Купујте у МЕТРО-у.
Метро одавно није велепродајни Објекат,могу и физичка Лица пазаре-изваде ти картицу за 2 минута,
и онда у Трошак![]()
Racunica je pokazala da nije jeftinija.Kad ja u EU na benzinskoj pumpi imam da kupim bolju i jeftiniju nutelu nego onu masnu u lidlu šatro nemačku. Prevaranti i lopovi.
Годинама већ пазарим у Метроу.
Да, пише се 'у Метроу', без цртице за падежни наставак јер Метро није акроним типа НАТО.

Празан је и Метро.Obrni okreni lidl prazan u sred bela dana, gužva je jedino na ovom pdf-U![]()
Metro je jos prazniji ako cemo iskreno.Празан је и Метро.
I vidiš koliko je vode ubrizgano u tu šunku. Plaćaš vodu, uglavnom.Uzme šunku ili neku drugu vrstu kobasica na kojima je jasno deklarirano od koje je pozicije mesa proizvod napravljen...recimo uzmeš šunku od svinjskog buta samo to košta 8-12 €/kg
Možda stari eurokrem, ovo danas nije pravi eurokrem jer nemaju više licencu i prave nešto odvratno šećerno pod starim imenom.J*bala vas nutela
živeo eurokrem!
I?I vidiš koliko je vode ubrizgano u tu šunku. Plaćaš vodu, uglavnom.
Carrefour supermarket u Francuskoj nutela kilogram 5.95 evra, znaci prestigli smo evropuDa ja sam prešao u metro otkad je lidl naduvao cene, džabe im reklame i švarceneger kada su skuplji od maxija i idea marketa koji su sinonim za monopol i pljačku.
Kad ja u EU na benzinskoj pumpi imam da kupim bolju i jeftiniju nutelu nego onu masnu u lidlu šatro nemačku. Prevaranti i lopovi.

Neće da se javiDakle @mario80 u Lidlu Srbija kilogram nutele je 739 dinara. Što ga dođe oko 6,5 evra https://mojkatalog.rs/lidl-katalozi/katalog-62231-0 . Na toj pumpi je 700 grama 5 evra i nešto. Pa mi sad objasni kako je to povoljnije?
Здравије је са водом, и добијаш бесплатну хидратацију.I vidiš koliko je vode ubrizgano u tu šunku. Plaćaš vodu, uglavnom.
Мислим да је ово "Ко им је дозволио?" реторичко питање?Autorska tema
Na putu sam tj u diplomatskoj misiji, stali smo u hr na INA benzinskoj pumpi i 700 grama nutela košta manje nego na akciji u lidlu. Mleko je 1 evro 2.8 mm. Dokle će trgovci u srbiji da pljačkaju narod? Ko im je dozvolio?!??
Pogledajte prilog 1417775
Pogledajte prilog 1417777
A i Carrefour nije bas najjeftiniji u Francuskoj.Carrefour supermarket u Francuskoj nutela kilogram 5.95 evra, znaci prestigli smo evropu![]()
Месо, мирис, укус? Додуше има свега и свачега штетног.Šta fali parizeru?
Napiši mi šta jedeš da se smejemoМесо, мирис, укус? Додуше има свега и свачега штетног.
Metro je uvek prazan to je veleprodaja a od skoro može svako. Ja u metro odem i kupujem mleko na pakete.Metro je jos prazniji ako cemo iskreno.
Добро направљена шваргла разбија. Додуше, није за отмене.Ne zaboravi na samljevene kosti, nogice itd. Kod tlačenice tj prezvušta (ako se ne varam, na srpskom se zove švargla) bar znaš na čemu si, pa znaš da jedeš hladetinu, hrskavicu i svinjske uši. Ali u parizer ide sve što bi išlo u smeće, plus soja, natrijev glutaminat i još nekolicina E-ova. Vjerujem da može biti ukusan i fin. Ali da jedeš smeće - jedeš.