Trgovce u lance! Bezobrazno niske cene u EU!

mario80

Legenda
Poruka
70.479
Autorska tema

Na putu sam tj u diplomatskoj misiji, stali smo u hr na INA benzinskoj pumpi i 700 grama nutela košta manje nego na akciji u lidlu. Mleko je 1 evro 2.8 mm. Dokle će trgovci u srbiji da pljačkaju narod? Ko im je dozvolio?!??

IMG_20230926_164040.jpg

IMG_20230926_164051.jpg

Autorska tema

Na putu sam tj u diplomatskoj misiji, stali smo u hr na INA benzinskoj pumpi i 700 grama nutela košta manje nego na akciji u lidlu. Mleko je 1 evro 2.8 mm. Dokle će trgovci u srbiji da pljačkaju narod? Ko im je dozvolio?!??

Pogledajte prilog 1417777
Ovo Mliko je skup...sada svugdi po trgovinama ima mlika po 0.80€/l, dok noname mlikare prodaju po 0.60€/l... free market u svom puno sjaju.

Na benzinskoj?
Pa cijeme na pumpama su katastrofa :eek:
Zavisi, ako su pumpe na granici ili blizu granice, onda je svasta moguce.
Npr najjeftinije sijalice si mogao da nabavis na pumpama koje su blizu granice, ali hrana je obicno malo skuplja, dok su te tehnicke stvari nekad jeftinije od akcija....

Ja se secam javi mi se drugarica , stalno putuje i prelazi granicu busom i navikla da se javi , probude je na granici i ja joj kazem ajd nabavi par sijalica te i te, ili onaj uredjaj za vakumiranje tegli...on je u Srbiji 40e, u Karlovcu je 12e, a na pumpi je 2e...

Parizer od prekuvanog perja pilica i curaka, samlevenih u smesu uz dodatak soje izmlevene na tip 800 zbog bolje teksture....
Ne zaboravi na samljevene kosti, nogice itd. Kod tlačenice tj prezvušta (ako se ne varam, na srpskom se zove švargla) bar znaš na čemu si, pa znaš da jedeš hladetinu, hrskavicu i svinjske uši. Ali u parizer ide sve što bi išlo u smeće, plus soja, natrijev glutaminat i još nekolicina E-ova. Vjerujem da može biti ukusan i fin. Ali da jedeš smeće - jedeš.

Back