Pretnja nezaposljavanjem u EU

Ljudi ne trebaju nasjedat na te gluposti sns magaraca koje plasiraju kako bi se protesti razvodnili. Niti SAD niti EU ne traže nikakve dosijee od ljudi koji žele ići radit ili se školovat na Zapad. Njihove policije i tajne službe se bave sa kriminalcima kao što su braća Vučić, Maduro, Vesić i ta banda. Tu se nalaze putevi droge i pranja novca. Koga boli dupe za studenta kojeg je policija u Srbiji privela zbog neke gluposti. To su spinovi sns bagre. Vide da su gotovi pa ser u gluposti.

Ljudi ne trebaju nasjedat na te gluposti sns magaraca koje plasiraju kako bi se protesti razvodnili. Niti SAD niti EU ne traže nikakve dosijee od ljudi koji žele ići radit ili se školovat na Zapad. Njihove policije i tajne službe se bave sa kriminalcima kao što su braća Vučić, Maduro, Vesić i ta banda. Tu se nalaze putevi droge i pranja novca. Koga boli dupe za studenta kojeg je policija u Srbiji privela zbog neke gluposti. To su spinovi sns bagre. Vide da su gotovi pa ser u gluposti.
To što ti misliš da ‘nikog ne zanima’ je lepo za utehu, ali realnost je drugačija. EU i SAD itekako gledaju dosijee – možda ne svaku prijavu, ali presude i bezbednosni rizici zatvaraju vrata. Nije ovo kafanska priča nego zakonska procedura. Ako ti je lakše da sve svedeš na ‘SNS spin’, onda se sam varaš

Hmm... ako ti je pravda sinonim za brutalnost, onda si isti kao oni protiv kojih se navodno boriš.

Pravda je uspostavljanje ravnoteze, balansa. Zato pravda ima vagu.

Nema to veze sa mojom zeljom.

Ako je tvoj umobolni vodja napravio ogroman disbalans svojom brutalnoscu i svojim zlom, tako da pravda mora da istu toliku brutalnost i zlo stavi na drugi tas vage da se uspostavi balans.

Nego tvoj umobolni vodja je toliko bahat da misli da je jaci od svega, od zivota, od pravde, od Boga.

Ali se zaiebao :D

Pravda je uspostavljanje ravnoteze, balansa. Zato pravda ima vagu.

Nema to veze sa mojom zeljom.

Ako je tvoj umobolni vodja napravio ogroman disbalans svojom brutalnoscu i svojim zlom, tako da pravda mora da istu toliku brutalnost i zlo stavi na drugi tas vage da se uspostavi balans.

Nego tvoj umobolni vodja je toliko bahat da misli da je jaci od svega, od zivota, od pravde, od Boga.

Ali se zaiebao :D
Kod tebe pravda više liči na krčmu nego na sudnicu – ko jače lupi, taj ‘u pravu’. To nema veze s vagom pravde nego sa kafanskim obračunom. Takva pravda vodi samo u još veći lom i anarhiju

Objektivno, ova pretnja je verovatno u vrhu liste najjadnijih pretnji u istoriji diktatura na Planeti Zemlji.

'Smirite se, inace cemo da vas tuzimo kod Evrope za koju 40 godina tvrdimo da je zlo!!!'.

Ovo je jadnije nego kad provalis da je Seselj nekad dobijao milione za udbasenje, a sada dobija nekoliko hiljada evra mesecno, da ga setaju kao mecku Bozanu po televizijama.

Kod tebe pravda više liči na krčmu nego na sudnicu – ko jače lupi, taj ‘u pravu’. To nema veze s vagom pravde nego sa kafanskim obračunom. Takva pravda vodi samo u još veći lom i anarhiju

Opet ne kapiras osnovno.
Pravda je pravda, nema to veze ni sa mnom ni sa tobom.

Anarhiju i haos je proizveo tvoj umobolni vodja.
Pravda ce da donese balans, balans ce da donese red.

To što se to zlikovcima i kriminalcima na vlasti ne svidja - pa iebgia, ni narodu se ne svidja pljacka, teror i trovanje.

Vodja ti je gotov 😎

Objektivno, ova pretnja je verovatno u vrhu liste najjadnijih pretnji u istoriji diktatura na Planeti Zemlji.

'Smirite se, inace cemo da vas tuzimo kod Evrope za koju 40 godina tvrdimo da je zlo!!!'.

Ovo je jadnije nego kad provalis da je Seselj nekad dobijao milione za udbasenje, a sada dobija nekoliko hiljada evra mesecno, da ga setaju kao mecku Bozanu po televizijama.
pukli su sns, kada i ovako prete studentima, caci, i krezubici ce da putuju i rade u eu, a studente ce da zarobe, koji su to idioti kada se i sa ovakvim pretnjama sluze
p.s. 38, kasno sam video tvoju repliku, pa je naknadno ubacujem, jer si ih pogodio bolje nego ja

Za ulazak u SAD nije bitno samo da li si osuđivan – gledaju i prijave, i bezbednosne rizike, i čak sitne prekršaje. Ljudi su deportovani i za obične saobraćajne kazne. Zato krivična prijava nije bezazlena, može ti zatvoriti vrata mnogo pre presude.„U EU nije isto da li imaš prijavu ili presudu – ali prijava nikome ne pomaže. Ozbiljnije zemlje (Nemačka, Holandija, Austrija) umeju i prijave da gledaju kao problem za vizu ili radnu dozvolu. U nekim drugim državama lakše prođeš, ali u startu nositi krivičnu za sobom nikad nije prednost
Ja mogu sutra krivično da te gonim ili bilo koga na ovoj zemaljskoj kugli.
Sudija pregleda slučaj i dokaze i ako ima sumnje izdaje nalog policiji da izvrši istragu i prikupi dokaze. Ako vidi da je budala tužila odbaci odmah.

A kolika nam je EU dnevnica po tvojim saznanjima?

De izračunaj molim te koliko je EU izdvojila do sad na sve nas? Neka bude da nas je samo onoliko koliko je bilo 15. marta u Bg, i to konzervativna procena od 300.000 ljudi. Puta 10 meseci.
Pa zbog vas Tramp moro da krese finansiranje USAID.......odrali ste ga...........a sto najgore, nista niste uradili. Dzaba vas placaju.

Ja kad sam odlazio u nemacku da radim trazili su iz firme da nisam osudjivan i da se ne vodi postupak protiv mene.
Mislim da ne treba da potpisuju krivicu jer onda imaju dosije. kako su studenti meki ko pamuk, drze ih malo i oni potpisu kad su majku ujeli za sisu.
Dal zbog toga mogu da imaju problem , pa mogu....

Back