Trgovce u lance! Bezobrazno niske cene u EU!

Napiši mi šta jedeš da se smejemo
Конкретно баш једем пиринач и одличну харингу из конзерве (максимално сто грама), пошто морам да уносим највише шездесет грама протеина дневно.
Да ли је већ време за урнебесан смех?
Или да ја почнем са ботовским ха ха као врхунцем хумора?

Конкретно баш једем пиринач и одличну харингу из конзерве (максимално сто грама), пошто морам да уносим највише шездесет грама протеина дневно.
Да ли је већ време за урнебесан смех?
Или да ја почнем са ботовским ха ха као врхунцем хумора?
Naravno.
Konzervirana riba je puna aditiva a najviše nitrata pa ode čuka.
Pirinač iz kontaminirane zemlje, Kirgistan jel tako?

Neće da se javi
To je cena prave nutele u EU a ne lojave iz srpskog lidla. Evo sad sam kupio pravu nemačku BEZ loja žurio sam jbg

IMG_20230928_131602.jpg

Naravno.
Konzervirana riba je puna aditiva a najviše nitrata pa ode čuka.
Pirinač iz kontaminirane zemlje, Kirgistan jel tako?
Тако је. Све си провалио. А и ја кренуо у унапред изгубљену битку. Ко то може да изађе са Стојковим на крај?

Smanjite unos šećera, izjeda iznutra. A i uštedjet ćete. Kakve nutelle, sami napravite. Pečeni lješnjaci, datulje, i vrti sat vremena. Bude bolji okus.
Постоје само протеини, масти и угљени хидрати. Четвртог нема. Витамини и микрелементи су само катализатори у сложеним биохемијским процесима у телу.
Ја сам последњих година осуђен на веома редукован унос протеина, по морам да једем ова два преостала у већим количинама. Опет, холестерол и триглицериди у крви су ми у оквиру референтних вредности, а глукоза око 5.3.
Не постоје општеприхваћена правила која важе за све.

Постоје само протеини, масти и угљени хидрати. Четвртог нема. Витамини и микрелементи су само катализатори у сложеним биохемијским процесима у телу.
Ја сам последњих година осуђен на веома редукован унос протеина, по морам да једем ова два преостала у већим количинама. Опет, холестерол и триглицериди у крви су ми у оквиру референтних вредности, а глукоза око 5.3.
Не постоје општеприхваћена правила која важе за све.
Да ли грешим ако мислим да си ти мало гојазан Човек,мало више ти одудара идеална тежина и Висина?

Да ли грешим ако мислим да си ти мало гојазан Човек,мало више ти одудара идеална тежина и Висина?
Само мало грешиш. Целог живота сам био "шланг", па чак и мршав, али у последње време имам неких пет килограма вишка. Идеално ми ји било 182/85, када сам тренирао, а ја сада имам деведесет. Али не бих да скидам тај вишак, не дај Боже неке операције, добро дође та залиха.

Back