Trgovce u lance! Bezobrazno niske cene u EU!

Купујте у МЕТРО-у.
Метро одавно није велепродајни Објекат,могу и физичка Лица пазаре-изваде ти картицу за 2 минута,
и онда у Трошак :D
Годинама већ пазарим у Метроу.
Да, пише се 'у Метроу', без цртице за падежни наставак јер Метро није акроним типа НАТО.

Годинама већ пазарим у Метроу.
Да, пише се 'у Метроу', без цртице за падежни наставак јер Метро није акроним типа НАТО.
how i met your mother spell GIF

Metro radi vec 20 godina i tamo se zna sta se kupuje, Lidl radi par godina i znase sta se tamo kupuje, Maxi je maloprodaja i tamo se kupuje sve sto se ne kupi u velikoprodaji po maloprodajnim cenama, u Idea i se ne kupuje nista, kao ni Merkatoru ni Rodiću. Za hranu se ide u maxi, dis i sad lidl, ostali se samo obidju zbog slucajnih snizenja nehrane....i naravno, "male privatne radnjice" koje dovlace hranu iz sela, a sticu poverenje komsija.

Da ja sam prešao u metro otkad je lidl naduvao cene, džabe im reklame i švarceneger kada su skuplji od maxija i idea marketa koji su sinonim za monopol i pljačku.

Kad ja u EU na benzinskoj pumpi imam da kupim bolju i jeftiniju nutelu nego onu masnu u lidlu šatro nemačku. Prevaranti i lopovi.
Carrefour supermarket u Francuskoj nutela kilogram 5.95 evra, znaci prestigli smo evropu :)

Autorska tema

Na putu sam tj u diplomatskoj misiji, stali smo u hr na INA benzinskoj pumpi i 700 grama nutela košta manje nego na akciji u lidlu. Mleko je 1 evro 2.8 mm. Dokle će trgovci u srbiji da pljačkaju narod? Ko im je dozvolio?!??

Pogledajte prilog 1417775
Pogledajte prilog 1417777
Мислим да је ово "Ко им је дозволио?" реторичко питање?

Ne zaboravi na samljevene kosti, nogice itd. Kod tlačenice tj prezvušta (ako se ne varam, na srpskom se zove švargla) bar znaš na čemu si, pa znaš da jedeš hladetinu, hrskavicu i svinjske uši. Ali u parizer ide sve što bi išlo u smeće, plus soja, natrijev glutaminat i još nekolicina E-ova. Vjerujem da može biti ukusan i fin. Ali da jedeš smeće - jedeš.
Добро направљена шваргла разбија. Додуше, није за отмене.

Back