Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ste nekad dobro tresnuli i pali ?

Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.

Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
O da. Imam dva naočita.
1. Jesen , Niš, šetam u belom mantilu ( ne doktorskom) , sred bela dana , dole blatnjavo , ja se zamislila, okliznem se , padnem na šaht , zakačim rukom ,isečem se , mantil do pola blatnjav. Srećom , živela sam blizu.

2. Bolnica. Dali mi pet epruveta da nosim ( analize neke) , kao pacijentu , a ja obukla neke čizmice prvi put. Lišće uvelo je jako klizavo. U jednom momentu izgubim ravnotežu a epruvete držim uvis ko da držim kriptonit te se spasim sigurne frakture podlaktice , tresnem svom silinom na leđa , kaputić odleti gore , guza sva blatnjava.Ustanem. Nije mi ništa . Ali dopola sam u blatu.
Odnesem epruvete i u maniru samo tetki da odnesem lek , pozovem taksi.

2. Bolnica. Dali mi pet epruveta da nosim ( analize neke) , kao pacijentu , a ja obukla neke čizmice prvi put. Lišće uvelo je jako klizavo. U jednom momentu izgubim ravnotežu a epruvete držim uvis ko da držim kriptonit te se spasim sigurne frakture podlaktice , tresnem svom silinom na leđa , kaputić odleti gore , guza sva blatnjava.Ustanem. Nije mi ništa . Ali dopola sam u blatu.
Odnesem epruvete i u maniru samo tetki da odnesem lek , pozovem taksi.
Nije smešno al sam vizualizovala ovo i morala :D

@kalis тураш ли ти ово на гласање или да причам даље :rotf:
Čekam i ove muške da se izjasne, kažu padaju i oni
Зашто је тема на женама?

Ми мушки не падамо?

Pa kad bude i desetak muških, videćemo šta će biti. Zasad ih ima par.
Lako je tebi nas da pobediš, amaterke... 😁

@Alter_Ego_ šta bi ? Imaš li kakav pad ?

U punom kafiću padnem niz stepenice u štiklama i minjaku, cura se skockala ne vidi nikoga i fulila stepenicu.

U kuhinji se prostrem koliko sam duga i široka (slomim dva prsta na nozi jer sam stopalom udarila u štok) poslije bratovog prženja pomfrita, prskalo mu ulje pa pločice došle kao staklo.

Na izlasku iz banke zapnem iz nepoznatih razloga i zaorem facom preko trotoara, i sad imam ožiljak na bradi.

Evo ovo je do neke 2000 godine, treba li šta novije?

Back