Tresnuli i pali

Znala sam da će biti u pitanju neki filmski pad :)
Setila sam se jednog filmskog pada. Dolazim kod drugarice, ugasi se svetlo
na stepeništu i pošto sam bila bliže zvonu, rešim da brzo pozvonim pa da
odem svetlo da upalim, pa trk nazad. Što sam trčala ni sama ne znam. A
drugaricina mama glancala parkete, ostalo joj malo voska, pa uglancala i
hodnik. Kad sam se okliznula na otirač, sva sam poletela uvis pa tras
celom dužinom o pločice. Njena mama otvorila vrata u trenutku kad sam
u vazduhu bila i izbezumila se.. :lol: Ne razume šta vidi..

Setila sam se jednog filmskog pada. Dolazim kod drugarice, ugasi se svetlo
na stepeništu i pošto sam bila bliže zvonu, rešim da brzo pozvonim pa da
odem svetlo da upalim, pa trk nazad. Što sam trčala ni sama ne znam. A
drugaricina mama glancala parkete, ostalo joj malo voska, pa uglancala i
hodnik. Kad sam se okliznula na otirač, sva sam poletela uvis pa tras
celom dužinom o pločice. Njena mama otvorila vrata u trenutku kad sam
u vazduhu bila i izbezumila se.. :lol: Ne razume šta vidi..
Tvoj je život telenovela :)

Ti si rekorder @kalis anketa poslije ovog ne treba.
Dobro nam je @Neda pretekla.
Živahno biće. :rotf:
Au Nedo, totalne tragedije :( :( :(
Ma to je sve ništa ako uračunam dva puta operacije istog slepog creva u razmaku od 10 godina. :rotf:
Al to nije od padanja, tako da se ne računa.
Ovo sam zaboravila, na poslu pre 4 godine, požurim da otključam koleginici vrata, zapnem za tepih, poletim i sletim na ragasto od kuhinje celom gornjom desnom stranom, srećom uspem da okrenem lice inače bih išla okolo kao ispeglana, lica ne bi bilo, dočekam se na koleno, kuk i istegnem malo kičmu.

Živahno biće. :rotf:

Ma to je sve ništa ako uračunam dva puta operacije istog slepog creva u razmaku od 10 godina. :rotf:
Al to nije od padanja, tako da se ne računa.
Ovo sam zaboravila, na poslu pre 4 godine, požurim da otključam koleginici vrata, zapnem za tepih, poletim i sletim na ragasto od kuhinje celom gornjom desnom stranom, srećom uspem da okrenem lice inače bih išla okolo kao ispeglana, lica ne bi bilo, dolekam se na koleno, kuk i istegnem malo kičmu.
Tebi ne trebaju noge nego krila.

Tebi ne trebaju noge nego krila.
Sad ti je jasno zašto stalno pričam da ću u sledećem životu biti glista u Norveškoj šumi.
Sa 38 sam učila da vozim bicikl u selu kod tetke, ide lepo dok nije došao auto s leđa, ja se uplašim, skrenem naglo, bicikl upadne u jendek a ja odskočim i dočekam se na ogradu s druge strane kanala. Celo selo umiralo od smeha, tu sam prošla ok, samo sam nabola koleno na žicu kojom je bio vezan volan. Tata, brat i teča gledaju i aplaudiraju. :rotf:

Sad ti je jasno zašto stalno pričam da ću u sledećem životu biti glista u Norveškoj šumi.
Sa 38 sam učila da vozim bicikl u selu kod tetke, ide lepo dok nije došao auto s leđa, ja se uplašim, skrenem naglo, bicikl upadne u jendek a ja odskočim i dočekam se na ogradu s druge strane kanala. Celo selo umiralo od smeha, tu sam prošla ok, samo sam nabola koleno na žicu kojom je bio vezan volan. Tata, brat i teča gledaju i aplaudiraju. :rotf:
Nemoj vise molim te.

Da li ste nekad dobro tresnuli i pali ?

Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.

Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
Najbolji kog se sjecam...mislim u smislu da mi nije bilo nista,a moglo je,je kad sam pala sa stolice dok sam brisala visecu kuhinju...tj.stolica mi se nekako iskliznula ispod nogu i letila sam dva metra,srecom na dupetu.🙂
A najopasniji je mogao bas kobno da se zavrsi...mislim da me je milimetar dijelio mozda i od smrtnog ishoda.
Cucnula sam u kupatilu da izvadim ves iz masine i nekako u tom momentu izgubih ravnotezu i dok sam padala na ledja u djelicu sekunde mi je prosla misao kroz glavu da cu vratom i glavom da udarim od wc solju i tu je kraj,slomicu se,a ne mogu da se zaustavim.
Udarila sam tacno u milimetar od wc solje...znaci sam Bog me spasao.

Dva puta sam pala ozbiljno, jednom na ulici bila je zima i sneg je pokriuo led, jedan momak se klizao sa rukama u džepovima, okliznuo se i pao
Meni je bilo smešno kako je pao pa sam se smejala da bih odmah zatim se i ja okliznula i pala,dobro sam se olupala..nije lepo smejati se drugima to sam tada shvatila..:) Drugi put sam pala sa bine koja je bila visoka, ne nisam glumica ni pevaljka ni baleruina, posao je bio u pitanju, saplela sam se o neke kablove i nezgodno pala , razbila sam se kao zvečka, srecom ništa nisam slomila ,par meseci mi je cela leva strana bila modra kao kod kalis noga..pri tom padu ceo adbomen me je boleo da sam morala do lekara koji mi je rekao nakon pregleda da sam rastresla unutrašnje organe i da ce mi taj bol kao i modrice vremenom proci i tako je i bilo..od tada se ne smejem drugima kada geknu a nisam srecom više ni imala posao vezan sa scenske prostore niti bih ga prihvatila jer sam navukla strah..:(

Ја сад знам да ћете да ме разапнете, али ја се толико смејем кад неко падне, не могу себи да помогнем.
А највише себи...ваљда се то рачуна да будете мало блажи.
Е, шетам са госпођицом кад је била мала, снег напољу, ми се завитлавамо, гужва, сви изашли да прошетају...оклизну се она, ја полетим да је задржим, оклизнем се и ја и обе паднемо колико смо дугачке :lol:
Ми смо се до куће смејале том паду, муж каже тачно те знам, сад ћеш и у сну да се смејеш ноћас :rotf:
I ja se smijem,ali nije iz zle namjere..sta cu kad je smijesno.
I danas dan mi je smijesno kako su moje koleginice pale na pokretnim stepenicama u robnoj kuci kad su isle na pauzu,iako taj pad nisam vidjela,samo sam cula pricu.🙂
Njih nekoliko je islo pokretnim stepenicama jedna iza druge.Prije njih je neko iz okolnih butika stavio neku kutiju na stepenice i ona je dosla do vrha,a niko je nije uzeo.
Kad su ove krenule gore,prvo je preko te kutije pala ova koja je bila prva,a odmah za njom i ove sve iza nje su se naslagale jedna preko druge.😀
Kazu da su svi izasli iz butika i umrli od smijeha.Evo ja se i sad smijem samo kad zamislim tu scenu.

@robivek i @Mystic+ verovatno nisu :roll:
Al me živo zanima da l jesu, bar malo 😆
Moram te razocarati,izlomio sam se pre par godina i to za sve pare,pao sam sa mauntbajka i to maltene na pravoj ulici...
..bila SAMO jedna nezgodna krivina u kombinaciji sa jakom iznenadnom kisom a meni pala ideja da malo prikocim bas na krivinu jer sam vozio zaista brzo.
Rezultat - bio sam iznenadjen sto nakon toga ulicu nisu moralo da ponovo asfaltiraju na tom mestu a svakako ostao mi jedan mali oziljak iznad oka jer me je hirurg jako dobro sasio.
Zahvalan sam Bogu sto sam generalno suma sumarum dobro prosao jer pad sa bicikla na takvu brzinu definitivno moze imati cak i fatalne posledice i definitivno sam se "opametio" - odmah sam nakon toga kupio kacigu koju vise ne skidam kad god vozim bicikl a definitivno sam oprezniji u voznji,narocito na krivinama i kad je kisa. :mrgreen:

Sa 5 godina preskakala sanke popreko u hodniku, zakačim vrhom papuče i opalim čelom o beton a nos polomim o metalni klizač, dva dana me budili iz nesvesti.
Ostave me posle par meseci u bolnici, došli u posetu i ja skakala u krevetu da ih vidim kroz prozor, ispadnem iz kreveta i sletim na šiljak od termostata na radijatoru, probudila se na stolu posle šivenja.
Osmi razred jurila najboljeg druga da ga bijem, totalna distorzija skočnog zgloba, mesec dana gips.
Gimnazija, fizičko, uleti noga u rupu na parketu, gips mesec dana.
33 godine padnem kod drugarice na koleno, dva meseca gips i jedva izbegnem operaciju, Posle sam na smenu nosila još 3 puta gips na kolenima.
Olimpijada u Sarajevu, idem na posao, okliznem se na ledu, padnem na du...e, odem na posao i vratim se i više ne ustanem dve nedelje, nosio me tata u wc.
O iščašenim ramenima zbog šljiva sam već pisala, neću opet.
Padalo se bogami, pupupu da se ne ureknem.
Dobro si ti živa.

Sa 5 godina preskakala sanke popreko u hodniku, zakačim vrhom papuče i opalim čelom o beton a nos polomim o metalni klizač, dva dana me budili iz nesvesti.
Ostave me posle par meseci u bolnici, došli u posetu i ja skakala u krevetu da ih vidim kroz prozor, ispadnem iz kreveta i sletim na šiljak od termostata na radijatoru, probudila se na stolu posle šivenja.
Osmi razred jurila najboljeg druga da ga bijem, totalna distorzija skočnog zgloba, mesec dana gips.
Gimnazija, fizičko, uleti noga u rupu na parketu, gips mesec dana.
33 godine padnem kod drugarice na koleno, dva meseca gips i jedva izbegnem operaciju, Posle sam na smenu nosila još 3 puta gips na kolenima.
Olimpijada u Sarajevu, idem na posao, okliznem se na ledu, padnem na du...e, odem na posao i vratim se i više ne ustanem dve nedelje, nosio me tata u wc.
O iščašenim ramenima zbog šljiva sam već pisala, neću opet.
Padalo se bogami, pupupu da se ne ureknem.
ti kad se pojavis u osiguravajucoj kuci zatvaraju radnju :D

Back