- Poruka
- 24.995
Mozda te ima na nekoj kompilaciji The best ski failsSad me podseti, imam snimak ski padanja, svojih, mislim da je za prvo mesto.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda te ima na nekoj kompilaciji The best ski failsSad me podseti, imam snimak ski padanja, svojih, mislim da je za prvo mesto.![]()

O da. Imam dva naočita.Da li ste nekad dobro tresnuli i pali ?
Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.
Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
Nije smešno al sam vizualizovala ovo i morala2. Bolnica. Dali mi pet epruveta da nosim ( analize neke) , kao pacijentu , a ja obukla neke čizmice prvi put. Lišće uvelo je jako klizavo. U jednom momentu izgubim ravnotežu a epruvete držim uvis ko da držim kriptonit te se spasim sigurne frakture podlaktice , tresnem svom silinom na leđa , kaputić odleti gore , guza sva blatnjava.Ustanem. Nije mi ništa . Ali dopola sam u blatu.
Odnesem epruvete i u maniru samo tetki da odnesem lek , pozovem taksi.
To je bilo presmešno. Kao da mi je neko izmakao pod , a ja sa epruvetama uvis , ne ispuštam ih ni po cenu glave.Nije smešno al sam vizualizovala ovo i morala![]()

Bile su prazne !!!!!!To je bilo presmešno. Kao da mi je neko izmakao pod , a ja sa epruvetama uvis , ne ispuštam ih ni po cenu glave.![]()
Извини, али врло је смешноNije smešno al sam vizualizovala ovo i morala![]()

Па ти ниси нормална, да су бар узорци били у њимаBile su prazne !!!!!!

I blatnjavu guzuИзвини, али врло је смешно
Замисли је само како држи те епрувете изнад главе![]()
Da ih nisam držala ispružila bih instiktivno ruke pozadi i polomila ih.Па ти ниси нормална, да су бар узорци били у њима![]()
Мени је много занимљиво како наш мозак ради у тим тренуцима, то су буквално делићи секунде...Da ih nisam držala ispružila bih instiktivno ruke pozadi i polomila ih.![]()
E Piksi, opet me ujela pčelaDa ih nisam držala ispružila bih instiktivno ruke pozadi i polomila ih.![]()
Do pola u blatu , veš mi je bio blatnjav , ja sam samo ispravila preko kaputić koji je ostao čudom neblatnjav jer se podvukao ispod leđa kako sam padalaI blatnjavu guzu![]()

Sad?E Piksi, opet me ujela pčelanije pad al 'oće me pa to ti je.
Idi odmah
Čekam i ove muške da se izjasne, kažu padaju i oni@kalis тураш ли ти ово на гласање или да причам даље![]()
Зашто је тема на женама?
Ми мушки не падамо?
Ih koliko puta mi se desiloDa li ste nekad dobro tresnuli i pali ?
Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.
Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
Pa mora novije ako ćeš da nadmašiš @pikax, (ipak su epruete u pitanju ), @Lagerta i nenadmašnu @mina68Evo ovo je do neke 2000 godine, treba li šta novije?
Da se brišu sa teme padovi u sneg , to ne boliMozda te ima na nekoj kompilaciji The best ski failsJa uvek pomislim snima li me neko
Saosjećam!
Trebalo je to snimitiPa mora novije ako ćeš da nadmašiš @pikax, (ipak su epruete u pitanju ), @Lagerta i nenadmašnu @mina68
( strahujem da @Pinocchio krije nekog keca u rukavu, i njoj ide sasvim dobro)