- Poruka
- 36.307
Kočila sam rukama@kalis stolica na stolicu?!?! Stvarno?! Tebe treba po tamburi malo! Dobro si i prošla!
Raširila sam ruke usred štoka od vrata i tako malo kočila da usporim pad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kočila sam rukama@kalis stolica na stolicu?!?! Stvarno?! Tebe treba po tamburi malo! Dobro si i prošla!
Pa dobro pre Kalis!Kočila sam rukama
Raširila sam ruke usred štoka od vrata i tako malo kočila da usporim pad.Odrala ruku i imala otok kod zgloba, al sam prebacila iz pete u treću brzinu
![]()
Јел се рачуна фрактура лобање кад смо били децаPa dobro pre Kalis!
Lepo ja kažem deci - ma vi ste divni kakvi smo mi bili!

Јел се рачуна фрактура лобање кад смо били деца![]()
Све се рачуна![]()
О, па после туче у вртићу су ме водили да ми шију теме, шикљала крв као гејзирPa da! Deca su nam bubice naspram nas! Ja ne smem ni da pišem kakve sam gluposti pravila. Čuj nju - fraktura lobanje!
Sve dama do dame!![]()

Meni je deda za moje modrice govorio, da sam puna modrica "ko grad da me ubio"Pa da! Deca su nam bubice naspram nas! Ja ne smem ni da pišem kakve sam gluposti pravila. Čuj nju - fraktura lobanje!
Sve dama do dame!![]()
da mi ne kmeče kad padnu Јурила се са кучетом по дворишту, оклизнула се, пала директно на браду...мало се расцветала и видела се кост, до тада нисам знала како су беле, финеIzvini, a šta si radila u srednjoj?

Na poslu nosim duge haljine jer su mi noge najčešće takve da izgledam kao da sam prošla bitku na Neretvi i uz to učila da vozim rolere.Meni je deda za moje modrice govorio, da sam puna modrica "ko grad da me ubio"
A ja mojoj deci kažem ko u detinjstvu nije imao modrice, taj se nije zabavljao(
da mi ne kmeče kad padnu
)
Osvojila si 3 Bambija, definitivno!Јурила се са кучетом по дворишту, оклизнула се, пала директно на браду...мало се расцветала и видела се кост, до тада нисам знала како су беле, фине![]()
Нећеш да питаш за факултетOsvojila si 3 Bambija, definitivno!

U osmom mesecu trudnoće , stavljala sam stolicu na trpezarijski sto da izbušim rupe za luster i okačim luster
Dalje nisam morao ni čitati.
Budi sretna da se nisi sva polomila.
Ne smem!Нећеш да питаш за факултет![]()
То није тема сада, само падовиNe smem!
Mora da si žito palila na faktultetu!

Mrtva trka između vas dve!U osmom mesecu trudnoće , stavljala sam stolicu na trpezarijski sto da izbušim rupe za luster i okačim luster![]()
Čekaj malo sa tim Bambijima, tek smo počeliOsvojila si 3 Bambija, definitivno!
Тачно сам знала ко ће ми бити главни конкурентČekaj malo sa tim Bambijima, tek smo počeli![]()

najsmešniji je jedan zimski pad dok sam jurila da stignem prevoz a u rukama držala kesu sa doručkom i jogurt.Da li ste nekad dobro tresnuli i pali ?
Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.
Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
Ma božesačuvaj, iako to sa stolom... a ne znam, ipak je stabilnije nego stolica na stolicu, ali opet trudnoća.U osmom mesecu trudnoće , stavljala sam stolicu na trpezarijski sto da izbušim rupe za luster i okačim luster![]()
BuahahahaТачно сам знала ко ће ми бити главни конкурент![]()

Па ти си баш треснула...a da
bolelo me sve nekoliko dana
bome jesam pa kako bi jogurt eksplodirao i izleteo na sve strane da ga nisam dobro nagnječila ja sam se prostrla koliko sam dugačkaПа ти си баш треснула...