Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
masteru, a zar nisi ni malo radoznao? Ja probala to sa ignore, pa kad vidim neki odgovor ne mogu da izdrzzim a da ne vidim shta je pisalo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sorry ako sam krivo protumacila , ne izvikujem se niti najmanje , bas sam bila u cudu , ispricala se na smetnji i lipo pitala .. I nekako mi je taj tvoj post ostavio utisak : a koji ti sad qkvasac hoces .. Na smajlij nisam reagirala![]()
Sorry, but ybg![]()

kako se ja to tripujem?
ne razujmem
skroz sam hladna

masteru, a zar nisi ni malo radoznao? Ja probala to sa ignore, pa kad vidim neki odgovor ne mogu da izdrzzim a da ne vidim shta je pisalo.![]()

masteru, a zar nisi ni malo radoznao? Ja probala to sa ignore, pa kad vidim neki odgovor ne mogu da izdrzzim a da ne vidim shta je pisalo.![]()

Nemoj se ljutit , ali i ta hladnoca je trip !
Imas spicu u glavi , guzva .. Postavljas si too much pitanja , ili se to meni samo cini ?![]()

Ma neeeeeee uopste nije takav,.... Nisam ja taj tip zene da se svadzam
![]()
ali manje vise svi su tako neinspirativni![]()
...jel vredi barem malo?
))Onda sam ja radoznali mazohista![]()

'esi gled'o ovaj A.Perfect.Getaway.2009.R5.LINE.XviD-Telesick,zanemari extenziju...jel vredi barem malo?

ma ko zna
i iz terora može da se izrodi nešto što je jače od milion pozitivnih ja![]()

ja kachim fotke na moj omiljeni crno beli na fudbal..hvala piletu shto je zakljuchalo temu![]()
![]()

brate
idem da gledam Titanik i jedem neki sladoled
valjda će mi ostati para za kartu da se vratim
(((Nego je ima tko da je putovao ZG-BG busom ?