TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i onda deca porastu i postanu roditelji i kazzu ja chu to da ispravim kod svoje dece, a njihovoj deci treba neshto sasvim drugo i uopshte nije lako biti ni dete ali ni roditelj jer svako polazi od sebe a retko ko zaista slusha i razume nekog drugog osim sebe, zato mnogi nemaju sreche u ljubavi, dal roditeljskoj ili mushko-zzenskoj svejedno....
Uglavnom svi neshto trazze a retko ko neshto pruzza a i kad pruzza daje ono shto misli da treba a ne ono shto chuje da treba i tako...posle svi nesrechni i nezadovoljni i srechom uvek neko drugi kriv.

...i onda deca porastu i postanu roditelji i kazzu ja chu to da ispravim kod svoje dece, a njihovoj deci treba neshto sasvim drugo i uopshte nije lako biti ni dete ali ni roditelj jer svako polazi od sebe a retko ko zaista slusha i razume nekog drugog osim sebe, zato mnogi nemaju sreche u ljubavi, dal roditeljskoj ili mushko-zzenskoj svejedno....
Uglavnom svi neshto trazze a retko ko neshto pruzza a i kad pruzza daje ono shto misli da treba a ne ono shto chuje da treba i tako...posle svi nesrechni i nezadovoljni i srechom uvek neko drugi kriv.

:worth:

da, ali neke stvari su osnovne: ne dereš decu od batina iz nepostojećih razloga.

desi Pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:heart:

...i onda deca porastu i postanu roditelji i kazzu ja chu to da ispravim kod svoje dece, a njihovoj deci treba neshto sasvim drugo i uopshte nije lako biti ni dete ali ni roditelj jer svako polazi od sebe a retko ko zaista slusha i razume nekog drugog osim sebe, zato mnogi nemaju sreche u ljubavi, dal roditeljskoj ili mushko-zzenskoj, žensko-ženskoj, muško-muškoj, svejedno....

Sve se slažem, aha, da, da.
Samo da dodam, decu ne bi trebalo praviti ako ih ne želiš.
Nisu svi rođeni i stvoreni da budu roditelji i to je ok. I bilo bi divno kad bi se tako i dešavalo. Ali, avaj, sve je to život.
I ima nas raznih, i roditelja i dece i prijatelja i ljubavnika i braće i sestara...
Da nemamo sve te loše primere ne bi znali koliko je zaista dobro ono dobro u nama i među nama... :)

A da, imam i još jednu ispravku, u duhu političke korektnosti :D

e, E'len, odakle si ti,
nikad te nisam pitala?

Zivim vec dugo vremena u Zg , al inace sam dite da mora :)
I ja sam imala tesko djetinjstvo , isprepleteno sa psiho bolestima, manipuliranju , nedostatka necije prisutnosti , pa tu je bio i taj prokleti rat koji je tesku situaciju ucinio jos gorom .. Zelim ti samo rec : Ne tripuj se , i zivi vam okvira onoga sto poznas koliko je to moguce ! Zivot je zaista lijep ! :)
Sorry ako sam nesto krivo protumacila !

:D e jes, zaboravila sam na politiku...

Ne znam, ja sam apsolutno protiv fizichkog kazznjavanja u tim odnosima, kada je dete malo, ono ne razume zashto je dobilo batine, bolje mu je objasniti da je pogreshilo i josh vazznije objasniti kako treba da uradi da bi bilo ispravno, a kada je dete veche, fizichko kazznjavanje mu dodje kao ponizzavanje lichnosti. Pricham naravno o udarcima po guzi, shamarima koji su neshto najgore na svetu, udarcima po prstima koji su jako opasni zbog sitnih kostiju shake a ne o premlachivanju.

nema razloga da uzvikujes ,..ja sam stavila smajlija na kraju moje
recenice koja je upitna sto oznacava da je saljive
prirode i da nije uopste uvredljiva kao sto si shvatila... :confused:

Sorry ako sam krivo protumacila , ne izvikujem se niti najmanje , bas sam bila u cudu , ispricala se na smetnji i lipo pitala .. I nekako mi je taj tvoj post ostavio utisak : a koji ti sad qkvasac hoces .. Na smajlij nisam reagirala :)

Sorry, but ybg :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back