parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ocigledno da je "srbijadotokija" aka Master aka Zorz aka ***** materine smuljao nesto na kvarno, posto ne moze covek da prezali dvodevnu svoju vladavinu. A postao je mod tako sto je iskoristio nalog od d1 koji mu je devojcica devilish aka Mastergirl dala na koriscenje. Predstavio se bozi kao d1 i kao hteo je novi nick. Medjutim cela prica ima jos duzu pozadinu, a o tome mogu temu da otvorim.
A Rasti sam danas rekla da skine onu odvratnu forku sa "foot fetisha". Ako to ima ikakve veze.
Posto mene niko nije obavestio od administratora, sto je bzvz, trazila sam objasnjenje na pp.

ej, ali morate da priznate da su to bila dva luda i brza dana =)
(moram da get a lajf)
a ja nisam znala da je d1=devilish=Mastergirl
čovek se uči dok je živ
ej, ali morate da priznate da su to bila dva luda i brza dana =)
(moram da get a lajf)
a ja nisam znala da je d1=devilish=Mastergirl
čovek se uči dok je živ
cekaj bre debela,pa ovo i vrapci znajuPa ocigledno da je "srbijadotokija" aka Master aka Zorz aka ***** materine smuljao nesto na kvarno, posto ne moze covek da prezali dvodevnu svoju vladavinu. A postao je mod tako sto je iskoristio nalog od d1 koji mu je devojcica devilish aka Mastergirl dala na koriscenje. Predstavio se bozi kao d1 i kao hteo je novi nick.

Cepanje... 
dosadna si,daj nesto zanimljivo![]()

Veruj, ne znaju.
Sad mozemo da predjemo na tvoju opsenutost sa mnom![]()
ti si moja druga mama

(ili gde vec...)Zelim da odem na Kubu!!!!!!!![]()
(ili gde vec...)