TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ocigledno da je "srbijadotokija" aka Master aka Zorz aka ***** materine smuljao nesto na kvarno, posto ne moze covek da prezali dvodevnu svoju vladavinu. A postao je mod tako sto je iskoristio nalog od d1 koji mu je devojcica devilish aka Mastergirl dala na koriscenje. Predstavio se bozi kao d1 i kao hteo je novi nick. Medjutim cela prica ima jos duzu pozadinu, a o tome mogu temu da otvorim.
A Rasti sam danas rekla da skine onu odvratnu forku sa "foot fetisha". Ako to ima ikakve veze.
Posto mene niko nije obavestio od administratora, sto je bzvz, trazila sam objasnjenje na pp.
Ovo obavestenje je jos misterioznije, posto ne znam ko ce sad da zakljucava besmislene teme. :lol:

Pa ocigledno da je "srbijadotokija" aka Master aka Zorz aka ***** materine smuljao nesto na kvarno, posto ne moze covek da prezali dvodevnu svoju vladavinu. A postao je mod tako sto je iskoristio nalog od d1 koji mu je devojcica devilish aka Mastergirl dala na koriscenje. Predstavio se bozi kao d1 i kao hteo je novi nick. Medjutim cela prica ima jos duzu pozadinu, a o tome mogu temu da otvorim.
A Rasti sam danas rekla da skine onu odvratnu forku sa "foot fetisha". Ako to ima ikakve veze.
Posto mene niko nije obavestio od administratora, sto je bzvz, trazila sam objasnjenje na pp.

dobro. de nam sad objasni o cemu se radi...:)

Pa ocigledno da je "srbijadotokija" aka Master aka Zorz aka ***** materine smuljao nesto na kvarno, posto ne moze covek da prezali dvodevnu svoju vladavinu. A postao je mod tako sto je iskoristio nalog od d1 koji mu je devojcica devilish aka Mastergirl dala na koriscenje. Predstavio se bozi kao d1 i kao hteo je novi nick.
cekaj bre debela,pa ovo i vrapci znaju :lol:
dosadna si,daj nesto zanimljivo :idea:

zivot je previse kratak da bi ga provodila u drustvu narkomana i iskomplexiranix ljudi-u-pokusaju....ne zelim vise da delim sa takvima ni moje kratke trenutke dokolice i sajber-spejsa...sva govna u najcrnje more, sto bi rekao jedan moj dobar drugar.....pa-pa....

Zelim da odem na Kubu!!!!!!! :( :( (ili gde vec...)

Vozio bih Moskvich... :)

moskvichez6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back