kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
zenis (nam) se?:shock:
...........daaaaaaaaaaaa ..........u nedelju ....................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zenis (nam) se?:shock:

mislim, kako bih u ovom trenutku bila presrecna da mi se javi..ne bih nista rekla, ne bih se nasmejala, ni uzviknula.. zacutala bih, ukopana, ukocena, zaustavljena u necemu, presecena nekako......sve okolo bi stalo...ili ne, sve okolo bi bilo kao pre samo ja, u tom kratkom trenutku, bila bih neko drugi, negde drugde, rasuta na komade, razbijena intenzitetom, ostala bez glasa, pogleda uprtog ni u sta, (kao) kreten...mislim kako je dosadna ova ceznja, kako se ciklicno vraca i kako je deo mene..mislim kako mi nedostaje...ne, to ne mislim, to osecam svakom celijom, svakim pokretom, svakim udisajem...mislim, kako smo imali nesto zaista vredno i mislim kako je sve otislo nikuda...mislim, kako smo isto disali i isto mislili i isto voleli, isto se smejali i ista cela imali kad smo brinuli..i mislim, da sada neko, negde, od vas koji citaju, mozda, neko na nekom kraju sveta........mislim da bih nekoga od vas grcevito stegla za revere i molila da mu nesto kaze..nemam pojma sta..ne znam zasto...protresla bih nekoga od vas, prodrmala svom snagom, gledala u oci, nesto bih rekla, nesto...mislim, koliko mi nedostaje da sebi ponekad grizem usnu i cudim sto ne krene krv...mislim kolika sam zivotinja ponekad, prema sebi..kad sam sebe stavis u kljusa, krvaris, bolis, a ides dalje...uprkos svemu....nekako, nesto sam shvatila..treba biti jak pa prolaziti kroz ovo, slabi su ovoga postedjeni...mislim, koliki je sve apsurd.....i KOLIKO mi je, svega, zao..
Yebe mi se za sve ***** sto su me napusile veceras , ali ja sam covek koji je osvario svoj san..... 

Ljudi se odusevili.. Eee sta je skriveno iza zvezdica.... Dao sam drugarima veceras da cepaju masinu i srce mi je bilo puno..Ljudi se odusevili..
![]()
:shock::shock:u ozbiljnoj sam dilemi sta u ovom slucaju znaci rec "masina" :-P

Nije trenutno - mislim vec vise od nedelju dana na par carobnih sati...
kako ovo lepo zvuci

Bolje mi je da ne pricam o cemu mislim, a jos bolje je da cutim u kakvim sve trenucima mislim o tome...

Da, sajam knjiga. Kada da idem? Kada ce biti najmanje ljudi? Da li je neko cuo kada skole vode djake?
, i dobro je sto je sve vremenski ograniceno, deca su ok, ali roditelji su smaraci nevidjeni. Znaci, osecam se kao tinejdzerka.