Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
kako nemam slobodan dan
radim 7 dana u nedelji.....
radim 7 dana u nedelji.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim na svog drugara, machora Putina koga su sinoc sgazili kolima neki bezobzirni ljudi. I placem.

Mislim na svog drugara, machora Putina koga su sinoc sgazili kolima neki bezobzirni ljudi. I placem.
jao izvini jestre tuzno,al ja ne mogu da ne reagujem na ime,jace je od meneMislim na svog drugara, machora Putina koga su sinoc sgazili kolima neki bezobzirni ljudi. I placem.

znam kako je kada izgubis macke,to se i mojim desava...najcesce auto ih pregazi ili neki zlotvor ih otruje....zato ih uvek imam vise komada...sada imam 6 macaka,tacnije,4 zenke i dva muzjaka...kada budu macici,poklonicu ti...![]()

....ali hvala ti!
blazena bila laka hemijska industrija vise mi ne smrdi celo telo i kosa na duvan![]()

pa moram i ja ponekad,ali ne mnogo cesto,ipak nije dobro za zdravlje,navuci cu neku prehladuopa, znaci palo podapiranje![]()

pa moram i ja ponekad,ali ne mnogo cesto,ipak nije dobro za zdravlje,navuci cu neku prehladu![]()

Kakav posao?
))svaki. mnogo se trosim, moram nesto da menjam... mozda da ubacim neki sport?Kakav posao?
to kako da sa manje napora obavljam posao.

svaki. mnogo se trosim, moram nesto da menjam... mozda da ubacim neki sport?
******, mrzim sport.