TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim na to kako sam trebala veceras da izadjem,i dosla sam kuci da se spremim i bila sam raspolozena za izlazak...a onda sam pomislila kako slinim,kasljem,boli me stomak...napolju je zima (ali kad je to meni smetalo)....pozovem i kazem "idite bez mene...":?

mislim, kako bih u ovom trenutku bila presrecna da mi se javi..ne bih nista rekla, ne bih se nasmejala, ni uzviknula.. zacutala bih, ukopana, ukocena, zaustavljena u necemu, presecena nekako......sve okolo bi stalo...ili ne, sve okolo bi bilo kao pre samo ja, u tom kratkom trenutku, bila bih neko drugi, negde drugde, rasuta na komade, razbijena intenzitetom, ostala bez glasa, pogleda uprtog ni u sta, (kao) kreten...mislim kako je dosadna ova ceznja, kako se ciklicno vraca i kako je deo mene..mislim kako mi nedostaje...ne, to ne mislim, to osecam svakom celijom, svakim pokretom, svakim udisajem...mislim, kako smo imali nesto zaista vredno i mislim kako je sve otislo nikuda...mislim, kako smo isto disali i isto mislili i isto voleli, isto se smejali i ista cela imali kad smo brinuli..i mislim, da sada neko, negde, od vas koji citaju, mozda, neko na nekom kraju sveta........mislim da bih nekoga od vas grcevito stegla za revere i molila da mu nesto kaze..nemam pojma sta..ne znam zasto...protresla bih nekoga od vas, prodrmala svom snagom, gledala u oci, nesto bih rekla, nesto...mislim, koliko mi nedostaje da sebi ponekad grizem usnu i cudim sto ne krene krv...mislim kolika sam zivotinja ponekad, prema sebi..kad sam sebe stavis u kljusa, krvaris, bolis, a ides dalje...uprkos svemu....nekako, nesto sam shvatila..treba biti jak pa prolaziti kroz ovo, slabi su ovoga postedjeni...mislim, koliki je sve apsurd.....i KOLIKO mi je, svega, zao..

Neces mi verovati,kao sto ni ja nisam drugima.Nema reci koje bi te uverile,ali ne boj se...
Jest strasno,secam se...
ali...
SVE PRODJE.

icon0yy6.gif

:-)

Ma gde pre podne. Moje iskustvo govori da nema pravila. Nailazila na guzve i pre i posle podneva. Kada bih mogla rano bas, mozda bi bilo idealno, ali treba ustati. Ne znam. I jednom sam bas imala problema sa decom koja su dovedena, pa pravila guzvu. Nista ih nije zanimalo, pa su se samo muvali kao muve. Dosli da jedu pljeskavice. A i nezgodno mi je da decu pomerim kada su mi ispred nosa. Ne volim da budem gruba prema njima. A za matore me bas briga. Kada vidim nekog da besciljno luta i smara, jednostavno ga pomerim i kazem da izadje. Mrzim guzvu. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back