Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
...na Jastina Timberlakea.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

WTF???kojote:... Dano dušo, Plavoguza i ja ne mislimo da te izbacimo iz kombinacije.
Štaviše, u bliskoj budućnosti planiramo alternativnu verziju naše savremene veze
u kojoj ćemo sarađivati sa nekoliko različitih, uglavnom ženskih likova![]()
..dva tri puta...chika_doktor:bil ga zguzila?

Jeeeeeeeeeeel?? A ko je napravio taj perfect plan??kojote:... Dano dušo, Plavoguza i ja ne mislimo da te izbacimo iz kombinacije.
Štaviše, u bliskoj budućnosti planiramo alternativnu verziju naše savremene veze
u kojoj ćemo sarađivati sa nekoliko različitih, uglavnom ženskih likova![]()

Mislim..glavni.kojote:Takođe, okupljamo kvalitetne plesačica, upoređujemo plesne stilove, korake, tabane... Da li je (i) ples pravac u kojem ćemo se kretati ubuduće, Plavoguza?![]()

..pa jesil gej ili sta si... ?Sal':Pazi imas facu za oralni sex dusu dalo.. nisam ti video guzu ako je nakacis reci cu ti da li si i za anal
Mnogo si dobra riba... tako bih te posedovao..

Ma ko tebe da izbacuje??? :-D Ti si chlan D&A&N-tim..nezamenljiv u borbi protiv Sal`-ovog-bla-bla-pederskog!!!..Dana2503:Ja sam tek sad procitala da on NE misli da me izbaci. Hehe, izgubi 2 i po zivca za dzabe.![]()
Ovo je presudni momenat, sedi gde si!!!

Tvoj ja, narafski, ne mož' svaka gologuzija da pravi perfect planove :razz:_AnjA_:Jeeeeeeeeeeel?? A ko je napravio taj perfect plan??![]()

Sto on da bude mozak??
Imam i ja mozak, i..josh ponesto sto koja nema

Heh, šta sve jedna zdrava ženka može da sanja! :razz:_AnjA_:Ne moze.Sto on da bude mozak??
Imam i ja mozak, i..josh ponesto sto koja nema
Aaa..ne moze
![]()
![]()
![]()

Hm..pa ti reche da me volish zbog mozga, a ne zbog kuka, struka..kojote:Heh, šta sve jedna zdrava ženka može da sanja! :razz:![]()

Jeste, tako je, slažemo se, bravo Dano!Dana2503:Ja idem da spavam. Nastavljamo sutra detalje plana. Kojot neka bude mozak operacije, a mi cemo biti pticice.![]()