T
trachara
Gost
a to za sise nije tacno, nemojte da je slusate
kroz zivot se ne moze bez velikih sisa!
kroz zivot se ne moze bez velikih sisa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Struja:e vidi ja!
i ti tracho! cico nad cicama
ja imam muda ko oboleo od elefantijaze
a rekao mi covek da sam slaba i tuzna osoba
Struja:ma ne znam da li da umrem sada ili posle tracho
al da znas da sam slaba,al on to nije povezao sa cim treba.
ma znas sta. ako se zainatim...
ma lupam.
e jandrla kaakv ti je taj sef,mislim ko covek i ko baja?
hvala na uchlanjenju...chlan N_AnjA_:Ma ko tebe da izbacuje??? :-D Ti si chlan D&A&N-tim..nezamenljiv u borbi protiv Sal`-ovog-bla-bla-pederskog!!!..Ovo je presudni momenat, sedi gde si!!!
![]()
![]()
chist bezobrazluk...nisam bila tu...ne dva, tri sata nego malo vishe...slavishans:_Anja_,ne krijem je!
Nepopravljiva,evo postavljam je u profil,biće tu narednih 2-3 sata!![]()
nepopravljiva:hvala na uchlanjenju...chlan N
i to jedan od tri pochasna..mi smo upravni odbor..ovi ostali ce da nas slushajunepopravljiva:hvala na uchlanjenju...chlan N
_AnjA_:i to jedan od tri pochasna..mi smo upravni odbor..ovi ostali ce da nas slushaju![]()
Mitzi...pusti te zakone..znash da ne volEm, bre..shurujemo mi odavno..sve u 16..al je bilo tajnoJandrla:Clan 5 forumskog zakona kaze da je shurovanje Beogradjanki i NoFosadjanki strogo zabranjeno...![]()
ma kazem ti da je krije ko zmija noge..verovatno niko nije bio tu u tih famoznih 2-3 sata..minutanepopravljiva:chist bezobrazluk...nisam bila tu...ne dva, tri sata nego malo vishe...

boze..pa nismo mi tiranke..dacemo..ovima sto dobro chujunepopravljiva:da, da, da...chlan se apsolutno slaze...misli drug odborni...ali datjemo nekima pravo glasa...
Kazem..ovi sto dobro chuju imace pravo glasaaaaaaa..jel sad bolje, il cemo na ispiranje??Jandrla:sha ka'esh?!...Ne chujem....![]()
Nikako..ne, ne..nepopravljiva:moram da idem...ali tju se vratim...nemojte da pravite nekih tajnih i javnih sporazuma sa mushkim forumashkim delom bez mene...jel moze